b7 kasa a4 2.0 tfsi quattro aldım..hem de manuel..
senin gibi 2-3 ay cupra evo sti wrx çok baktım..ama içime sinen bir araç bulamadım..bulduklarımda ya çok pahalı ya da turşuydu..çok şükür şu anda gayet memnunum..inşallah biraz daha yüklemeyle daha da iyi olacak..sadece manuelini bulmak baya zor) sline zaten gayet sade ve sportif..
evo alırım kesinlikle
+ opcde güzel gider gundelıkte yormaz adamı
FN2 alırdım bunların içinde,ep3'e o kadar para vermek yerine fn2 ile yakın fiyatlar zaten
Evoda olur![]()
mk5 kırmızı bi golf gti bbs rs gt jant takıyosun inceden offsetli yapıyosun chipi bakıyosun keyfine dsg olursa dahada rahat olur![]()
Turbo araciniz var bide na olsun bence. Fn2 yada ep3 alirdim oda tamamen sizin zevkinize kalmis. İkisininde onu acik.. Ozellikle fn2 ler birkac seneye canavar olacak insallah.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Mazda RX-8...
Mazda MX-5...![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bir senedir filtre egzos yazilimli evo kullanıyorum.almadan once cok yakarmi diye bende düşünmedim değil.velasil aldım.ful depoyla 225 km yol gittiginide gördüm 400km gittiginide.ve hic uzun yolda kullanmadım.tahmin ediyorum uzun yoldada 500-550km gider.Yani cok korkulcak bi araç değil aslında.basarsan yakar basmazsan yakmaz.
hacım bu iş için 5 - 10 daha ayırıp e46 m3 yada evo 6
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Seçimi mutlaka ama mutlaka AWD bir araçtan yana yapın
Fizik kuralları gerçeği var iken FWD araçlardan kaçabildiğiniz kadar kaçın
FN2 tarzı araçlar fikri var ise Polo GTI düşünülebilir günlük için çok ideal
Ama awd olsunda ne olursa olsun derim net biçimde..
FWD den kaç derken tanımıyor olabılırsın
http://www.techturkey.com/forum/proj...o-rebuild.html
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
sti alın bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)