kafa burun giderler bence..birde hacim etkeni var..
stock 207 rc yi hem 306 ile hemde 206 rc ile çok rahat geçiyorum ..fazla bir kg farkı yoksa stock polo hiçbirşey yapamaz rs karşısında hatta fark çok fazla olur...ama yazılım olursa denemeden birşey diyemiyorum..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
bence 200 üstü denemelerde gti ın flowu clio rs e yetmeyebilir. yetede bilir. bilemedimki şimdi.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
stock polo yetişemez de yazılımlısı hız arttıkça açar arayı diye düşünüyorum, denemekte fayda var![]()
ben polo gti ile denedim ataşehirde zamanında beyaz bi araçtı soft bir yazılım var dediler 200 lere kadar 5-6 boy öndeydim daha bassak dahada açılacak gibiydi..
abartılacak kadar gitmiyor polo gti
bende zamanında denemeye M3 arardım , meğer düzgün 330 fena gidermiş![]()
stock polo yu 2-3 boy geçebilirsiniz..
polo yazılımlı eksoz ve filtreli olursa hep önde olacaktır...
03 STİ
Kayseri'de Benim aracım stock iken şu an İstanbul'a satılan 38 RS 319 plaka yani deniz seviyesine inince fırtına gibi esen bir RS'ki Selçuk çok iyi bilir. Bizim denememiz şöyle idi;
38 RS 319 RS spec = filtre / Murat abi = 90 kilo + 130 kişilik biri
polo gti spec = filtre / ben=80 kilo, arkadaş = 98 kg, arkadaş=125 kg
Bu denemede 7 boy felan geçtim.
Sonrasında RS'in egsozu değiştirildi ve benim stock iken 4 boy geçtiğim çük kadar filtreli ve blow off adaptörlü stock ibiza cupra ile denendi. İbiza 2 boy geçti. Yani Selçuk'un dediği gibi yüksek rakımda clio rs'in işi baya zorlaşıyor. Ama yazılımlı,polishli,filtre,egsozlu,sökük clio rs yüksek rakımda yürür stock polo gti'la. Kadir abi dediklerim senin aracın hariç bütün rs'ler için geçerli.Ama deniz seviyesine inilirse bu deneme tam tersi sonuçlar ortaya çıkartır.
Vw Cc & Mk 5 Gti
yazılım,egsoz,filtreli Rs,stock ibiza cuprayı 6-7 boy geçiyordu bizimkilerin denemesinde.İki tarafta 2 kişiydi.
denız sevıyesı ıcın
stock gtı en az 3-4 boy yer, egsoz caılı rsten
yazılım olursa aynısını polo yaparancak aslında yuksek hızda rs sanslı 5te yasayacagı ılk bayılmayı dusunmezsek..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)