ankara uyuyor yokmu polo gtı koca ankarada akşam yinede olur birseyler sanırım adını vcermeye korkuyor arkadaşlar
ankara uyuyor yokmu polo gtı koca ankarada akşam yinede olur birseyler sanırım adını vcermeye korkuyor arkadaşlar
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Sonuc ne![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
ıbızaya stock dedıler. Fakat poloyu gecıyormus.polonunda ıbızanında stock oldugunu sanmıyorum amagercı onlarda benım fılıtre-egzoz-kısa var dedıgıme ınanmadılar
![]()
sonucta deneme kafa kafaya oldu.ben 5 e atınca 1 boy onume cıkıyor.sonra 210 gıbı yakalayp one cıkıyorum bıraz
Denediğiniz araba beyaz 06 TAY 01 plaka stock ibiza cupra. Arabada vida bile yok bilgin olsun. Yani filtresi bile orjinal orta susturucusu bile üzerindeAnıl kardeşimin aracı.. Stock ibiza cupra'da polo gti'ı geçsin geçen ibizacının elinden öperim
Rakımda atmosferiğin işi zor oğlu zor...
Vw Cc & Mk 5 Gti
Clio RS kesin stocktu yoksa benim hic sansim yoktu
Zaten bende saka yapmistim arabam stock degilPortpolish, piston, kol, yazilim, egsoz, filtre, buyuk turbo vs. vs. var. Kisacasi dolular dolusu
Onun icin o kadar sessiz calisiyo, onun icin garantisi hala devam ediyo, onun icin servis bakimli
![]()
Cem abi ben Polo GTI gectim, senin ellerinden operim abimsin![]()
Safa sırrımızı ortaya dökme.stock her türlü poloyu getirin karşıyada ibiza. En az 3/4 boy atacağıma garanti veriyorum.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)