User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
108 sonuçtan 96 ile 108 arası

Konu: E90 92 m3 mu m6 mı.

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerdaR A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar tesekkur ederım m6 almaya karar verdım bırde m3 de ıstıyorum m6 haftasonu gunluk e46 m3 alıcagım konu kıtlenebılır tesekkur ederım herkese allah razı olsun ccc herkesın gonlune gore versın
    iman power
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

SerdaR A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen hacı, buldum adamı.

Mustafa Mert Kosif | Facebook

kosif mert diye aratirsan daha dogru cikar o biraz yabani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kosifler bmw değilmiydi yav,,ee niye ugrasıyokı ozaman arkadasımız,gitsin plazaya alsın bi m3 cıkarsın, yada yeni m5 yada yeni m6 yada binimum bmw..kim nediycek? yoldakı 3 bmw'den bir tanesini onlar satmıstır, kısaca bu konu benim için bitmiştir burda
    azından bal damlıyo ama suan bana ordan f10 bmw bıle calısmaz aıle bıraz garıp bu konularda kuzenlerımın hepsı 116 .320 range x6 die gittiler yani suan sallasak orayi 3.35 i falan cika role soliyim oda oz verime bagli ailem biraz ketum bu konuda olması gerekende bu bu annemın bı kıyagı.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yılmazzzzzzzzzzzz alda 2 yanlayalım))
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    azından bal damlıyo ama suan bana ordan f10 bmw bıle calısmaz aıle bıraz garıp bu konularda kuzenlerımın hepsı 116 .320 range x6 die gittiler yani suan sallasak orayi 3.35 i falan cika role soliyim oda oz verime bagli ailem biraz ketum bu konuda olması gerekende bu bu annemın bı kıyagı.
    bence dogru olanıda yapıyolar,birden 400+ arabaya binmen senin için aslında ilerde tatminsizlik yaratabilir..hadı sonrasında ferrari aldın sonrasında lambo vs.. vs.. yasın daha cok genc oldugundan bu süreç cok hızlı ılerlıyecek ve sen 30 yasına geldiğinde neredeyse hiçbirşey seni kesmeyecek..inşallah dilediğin araca kavusursun ama bence biraz ağır ilerle kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence dogru olanıda yapıyolar,birden 400+ arabaya binmen senin için aslında ilerde tatminsizlik yaratabilir..hadı sonrasında ferrari aldın sonrasında lambo vs.. vs.. yasın daha cok genc oldugundan bu süreç cok hızlı ılerlıyecek ve sen 30 yasına geldiğinde neredeyse hiçbirşey seni kesmeyecek..inşallah dilediğin araca kavusursun ama bence biraz ağır ilerle kardeşim
    ya aslında m6 alınmasının buyuk sebebı bende motortutkusunu koreltmek m6 dan sora range rover gıbı bısı dusunurum bıraz kafa dınlerım zaten ıs guc kac gunde 1 saat bınersem ıyıdır m6 ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ikisinede bindim kesinlikle m6 derim gucunun hakkini vermedigini savunanlarlada 200 den sonra yan yana gelmeni isterim.yakit olarak m6 ciddi yakiyor ben toplamda 140 150 km lik rol gecelerinde 260 270 tl lik benzin aldigimi biliyorum sert kullanimda 35 litreden assa yakmaz cok duzgun gidersen 18 litrelerle gezersin m3 te guzel ama v10 nun tadini sesini ve gidisini asla tutmaz.

Onemli olan o deilde sen o yasta m6 al en baba 1 aya araba pert icerde sana ne olur Allah bilir
    kader kısmet ama lımıtlerınde gıden bı ınsanımdır mınıylede ole gıtmısımdır her yerde sıkarım gazlarım ama m6 tercıh etmemnın tek sebebı yanlamak gazlamak bıtmıstır bu saatten sora bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende corvette tavsiye ederim, ama bmw seçeneği sunulmuş.. Yoksa C63 coupe'diye bi arabada var

yanlış anlamayın sakın, ama eğer m6 seçerse 7700tl, m3 seçerse en kötü 10.000tl
    z06 seçerse en kötü 17.000TL + benzinde cabası

bende porsche falan tercih ederdim o paraya ama bmw seçenekleri var ortada offtopic yapmayalım diye dedim
    porscheden malesef ıgrenıyorum bılmıorum ama ne yazıkkı ole m3 te bana hıtap etmıyor m6 bence en ıyısı olacaktır 1 sene takılırım sora ese dosta verırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kekutum 2011 model araba almak varken vergiden kaçiyim diye 7 yaşında araba mı alıcaksın ödeyeceğin vergi yine 8000 TL ye yakın

bu araçlara binenler inanın bu vergiler düşünüyo yakıtı servisi onuda bırakın bu gün maserati gran turismo kazasızlık indirimi alarak kasko poliçesi 13000 TL 18000 TL vergi servis yakıt farkederseniz hiç koymadım daha 31000 TL bu araçlar almakla bitmiyo

M6 kaskolatmayı düşünürsek 2005 model eski model araçların poliçeleri çok yüksek çıkmakta, 2005 model bir M6 nın kasko bedeli 100000 120000 arası çıkar (euro)

arkadaşın yaşı ile birlikte 18 19 bin TL gibi bir para isterler

şimdi bu durumda 7 yaşında ve vergi yakıt yukarlarda bir araç almak sıkıntı

SMG mükemmel ekran var koltuk ısıtma soğutma o sensör bu sensör bunlar belli bir yerden sonra avantaj değil dezavantaja dönmekte SMG çok sorunlu bir şanzıman ayrıca 2011 2010 borusan çıkışlı bir araç aldığınızda garantisi olacak 2005 bir M6 smg de bir sorun çıkarsa o arabayı şarampolden yuvarla gitsin
    arenım oncekı postunuda okudum senlede konusmustum bı ara mını yuklesemmı 350 z mı s2000 mı en sonunda vazgectım annemınde destegıyle m6 alıyım dedım yanınada bısıler dusunuyorum tesekkur ederım bılgılendırmelerın ıcınde 1 sene takılıym satarım bı vtı parasıda vergısı kaskosu olsun v10 la bı gazlıyalım alıp tın tın tın vıtrını sevmıorum allah kısmet ederse herkes duysun v10 u

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ılanda gecmeden olmaz 2011 countryman all4 kazasız boyasız 26 km de kasası 0 motor geldı aksesaurları cabası m6 almamın hatırana 70 bın tl duyduk duymadık demeyin

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kosif mert diye aratirsan daha dogru cikar o biraz yabani
    Bende geçen e21'imi sattım. ADALETİNE ÇAKİYM DÜNYA!

Adam harbi Bimmer, ekle kankacım, best kankamsın bundan sonra. Ahahaha

Bekir Reyiz | Facebook
    K.

doğukandurul
    Misafir
    Tabıkı M6

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kader kısmet ama lımıtlerınde gıden bı ınsanımdır mınıylede ole gıtmısımdır her yerde sıkarım gazlarım ama m6 tercıh etmemnın tek sebebı yanlamak gazlamak bıtmıstır bu saatten sora bana
    countryden inipte m6 yla yanlıyacak delikanlı lazım

sen hepsini boşver dolmuşa devam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)