azından bal damlıyo ama suan bana ordan f10 bmw bıle calısmaz aıle bıraz garıp bu konularda kuzenlerımın hepsı 116 .320 range x6 die gittiler yani suan sallasak orayi 3.35 i falan cika role soliyim oda oz verime bagli ailem biraz ketum bu konuda olması gerekende bu bu annemın bı kıyagı.
bence dogru olanıda yapıyolar,birden 400+ arabaya binmen senin için aslında ilerde tatminsizlik yaratabilir..hadı sonrasında ferrari aldın sonrasında lambo vs.. vs.. yasın daha cok genc oldugundan bu süreç cok hızlı ılerlıyecek ve sen 30 yasına geldiğinde neredeyse hiçbirşey seni kesmeyecek..inşallah dilediğin araca kavusursun ama bence biraz ağır ilerle kardeşim![]()
arenım oncekı postunuda okudum senlede konusmustum bı ara mını yuklesemmı 350 z mı s2000 mı en sonunda vazgectım annemınde destegıyle m6 alıyım dedım yanınada bısıler dusunuyorum tesekkur ederım bılgılendırmelerın ıcınde 1 sene takılıym satarım bı vtı parasıda vergısı kaskosu olsun v10 la bı gazlıyalım alıp tın tın tın vıtrını sevmıorum allah kısmet ederse herkes duysun v10 u
ılanda gecmeden olmaz 2011 countryman all4 kazasız boyasız 26 km de kasası 0 motor geldı aksesaurları cabası m6 almamın hatırana 70 bın tl duyduk duymadık demeyin![]()
Bende geçen e21'imi sattım. ADALETİNE ÇAKİYM DÜNYA!
Adam harbi Bimmer, ekle kankacım, best kankamsın bundan sonra. Ahahaha
Bekir Reyiz | Facebook
K.
Tabıkı M6![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)