1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
kekutum 2011 model araba almak varken vergiden kaçiyim diye 7 yaşında araba mı alıcaksın ödeyeceğin vergi yine 8000 TL ye yakın
bu araçlara binenler inanın bu vergiler düşünüyoyakıtı servisi onuda bırakın bu gün maserati gran turismo kazasızlık indirimi alarak kasko poliçesi 13000 TL 18000 TL vergi servis yakıt farkederseniz hiç koymadım daha 31000 TL bu araçlar almakla bitmiyo
M6 kaskolatmayı düşünürsek 2005 model eski model araçların poliçeleri çok yüksek çıkmakta, 2005 model bir M6 nın kasko bedeli 100000 120000 arası çıkar (euro)
arkadaşın yaşı ile birlikte 18 19 bin TL gibi bir para isterler
şimdi bu durumda 7 yaşında ve vergi yakıt yukarlarda bir araç almak sıkıntı
SMG mükemmel ekran var koltuk ısıtma soğutma o sensör bu sensör bunlar belli bir yerden sonra avantaj değil dezavantaja dönmekte SMG çok sorunlu bir şanzıman ayrıca 2011 2010 borusan çıkışlı bir araç aldığınızda garantisi olacak 2005 bir M6 smg de bir sorun çıkarsa o arabayı şarampolden yuvarla gitsin![]()
bebeğim ben bugun m6 alıcak olsam sence kendi üzerime alırmıyım ?
ya giderim
%50 %60 hasarsızlık bedelimi eklerim sigortama, yada şirketim üzerine alırım. Yada babam anamın üzerine2010'da CLK200 sattıktan sonra clk500 amg paket bakmıştım, biliyon hikayeyi
kendi üzerime almaya kalkarsam hasarsızlık dahil 6850TL gibi bir kasko bedeli çıkarttılar 6-7 bin TL'de vergi
ama şirket üzerine alsam hasarsızlık bedeli dahil 2250TL çıktı
şuanda miniye 1560TL ödüyorum %20 hasarsızlıkla.. Aradaki farkı sen düşün birey ile şirket arasındaki
![]()
90.000 euro'yu gözden cıkaran genç kendi üzerine almamalı akıl eder diye düşünüyorum![]()
neyse umarım güzel birşey alır arkadaş, bizde Maşallah der hayırlısıyla kullanmasını dileriz..! Ama ben olsam Mini'den sonra daha cüzzi rakamlarda hızlı bir araç alırdım.. atıyorum tts olabilir. Z4 olabilir 3.5, SLK 350 olabilir.. m3 m6 biraz riskli arabalar bence 4x4 miniden sonrahatta bu araçlarıda 0 alırım para kalır üzerine..
arkadaş 3. sayfada m6 alıcam demiş zaten neyi tartışıyoruz yaw biz
edit: günlükte m3 e46 alıcakmışgörgülü pastanesi
M6 günlük kullanimda, özellikle de trafikte şanzımanı yuzunden adami arabasindan sogutur... m3 dkg cok daha mantikli bi secim bana kalirsa.
Bu M6 ciddi temizdir Florya'dandi onceden.Simdiki sahibini de bilirim kesinlikle dusunulebilir .
Vette konusuna gelirsek arac biraz firlama diyebilirizHani gaza oturdugumda arkayi bi sallasin viraj cikislarinda tatli tatli biraksin diyosaniz arayip keyiflidir sesi olsun gidisi olsun da m3 kadar iyi viraj kabiliyeti falan yoktur, klasik amerikan tarzi o konuda
Ek sogutucular farzdir bi kere stock olarak ciddi anlamda isinan bi motor pek yormaya gelmez uzun sureli. Yakiti m6'dan daha azdir s. ici 17-18 , s.disi 14 civari yakiyo diye biliyorum.
Bu z06' ile ilgili genel olarak temiz diye duyum aldim fakat sandik motor indigini biliyorum. Piyasada satilcak olan z06 ben pek bilmiyorum su ara .
Z06 isin icine girdiyse ben kesinlikle vette derim. Zevkler ve renkler faktoru acisindan![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
[QUOTE=mrtysn;5850165]Bu M6 ciddi temizdir Florya'dandi onceden.Simdiki sahibini de bilirim kesinlikle dusunulebilir .
İlana baktimda simdiki sahibide benim arkadasimmis![]()
Kekut olm bizim andrew m6 almiso yas tahtaya basmaz dusunen olursa konusurumda
m6 nın 10 bin km de bir baskı balata masrafı nerdeyse 15 milyar siz 8 milyar yıllık vergisini tartışıyosunuz![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
arkadaşın verdiği isimi nette bi aratın,
bir haber var,
özel hayatına müdahale ediyorum ama merak ettim napıyım![]()
Aynen hacı, buldum adamı.
Mustafa Mert Kosif | Facebook
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)