bmw ile mercedesin yanına audi nin konulması bana saçma geliyor.
a6nın performansı düşük gibi konuşulmuş ama bakıyorum 177 ps motor var üstünde güzel gitmesi lazım değilmidir?
Golf MKVII 1.6 Tdi
Öyle işkenceye can kurbanKasası çok hoş a6nın
![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Listedeki arac e220 cdi
Biraz daha objektif lutfen bu kadar gozu kapali fanatik olmayin
Bende bmw sahibiyim ama A6 yi isaretledim nedenleriyle birlikte
Yok o atlar onu 5 e katlar 10 carpar gibi dayanaksiz gereksiz yorumlar nahos oluyor
Hic mi testlerine denk gelmediniz
Bu 3 arac cok denktirler totalde..
2011 yılını bmw 5 serisi tüm dünyada segment lideri olarak kapatmıştır NOKTA
https://bmwgroup.com/bmwgroup_prod/e...nuar_2012.html
Hayır fanatiklikle alakası yok önceden de tt kullanıyordum yani fanatik olsam bu kadar tt de işim ne gider slk alırdım ama tt daha güzel oldugu için ona binmişim bunun bence fanatiklikle alakası yok ancak geçen sayfalarda da açıkladım test ettim bütün araçları ben eger burada bir tercih yapılacaksa bmw ile mercedes arasında olması gerektiğini düşünüyorum ve o kadar para verip performans alamayacağınız bir araba alırsanız ne gereği var bu kadar paraya .
E220 cdi ile yeni A6 arasindaki performans farkindan bahsedebilirmisiniz ?
Ben yazayim
E220 cdi 170 hp 400 nm 0-100:8.8 sn son surat:227 km/h
Yeni A6 177 hp 380 nm 0-100:8.2 sn son surat:222 km/h
Hangi performns farki hangi ucma kacma ?
E250 cdi ile karistiriyorsunuz surekli ve inatla..
ee o zaman a6 3.0 tdi felan girer kıyaslamaya sonra e350 cdi vs derken s6 ile e63 e gelir konu![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
e kasayı ben pek sevmiyorum
5.20d ciddi kuvvetli bir aday
a6 2,0tdi bizim patronda var , bir sıkıntı yaşamıyoruz , o da cidden iyi bir makine..
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
burdaki olayı sanırım bazı arkadaşlar yanlış algılamış burda aranan makam aracı keyfe kişiye özel bir araç değil makam sahibi arkada oturucak kişi haliyle aracın arkasının lüks konfrolu rahat olması çok önemli çünkü arabayı o sürmesede esasen aracın sahibi o kişi olucak..
performans ekonomiklik sürüş keyfi bunlar ikinci hatta üçüncü planda olması lazım.. önemli olan arkadaki makam sahibini ve gerekdiğinde misafirlerini rahatsız ettirmeden konforlu rahat bir sürüş ortamında bir yerden bir yere taşımak..
makam araçları f segmenti araçlardır genelde.. bakdığınız araçların hepsi e segmenti s80 de e segmenti ama o biraz duruşuyla içiyle dışıyla f segmenti gibi duruyor. pek çok kişide s80 leri o amaçla makam aracı olarak kullanıyor.o yüzden s80 derim tabiki..
mercedes ve bmw e ve 5 serisi bana göre daha çok şahsa kullanımına yönelik araçlar yani makamdan ziyade şahıs kullanımına el veriyorlar.. audi a6 biraz melez bir şey o biraz makamada geliyor şahsi kullanımada el veriyor..
2000 lilerde 97 e200 avantgardeım vardı daha yeni marttada a5 coupe 1.8 tfsi sline paketli aracımı sattım geneldede hep d ve e segmenti arası süren biriyim vectrası olsun passatı olsun bir ara s40 ım vardı şimdi 3.20d ve sonatam var o yüzden bu segmentteki araçlar üstünde az çok tecrübem vardır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bu araçlar haricinde bi araç düşünmüyoruz bunlar hakkında genel tecrubelerınız varsa buyrun .
S ve 7 benzeri arabaları günlük istanbul içinde kullanımı çok zahmetlı ki zaten mevcutta S var.
A6 ve daha çok F10 içime sindi kısmetse ikisi içinde bi test suruşu talep edıcez. Öyle karar vericez
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
bende zaten bu araçlar haricinde bir araç önermedim s80 önerdim.s80 2.4 d5 premium sürdümde arkasınada oturdum gayet rahat konforlu güzel bir araç arkası hafifden dar ama genel olarak iyi hem sürücüye hem arkadaki biniciye hitap ediyor arka koltuk ısıtmasından arkaya özel havalandırmasına ve arkaya özel pek çok ekipmanı vardı araçda..
sıfır alıcağınız için audide öneririm ikinci el alsanız önermezdim benim 1 yaşındaki a5 coupede iki kez termostat sorunu çıkarttı turbo sıkıntı çıkarttı neyseki hepsi garantiden halledildi satar ayak bixenon farlar bir gece kendi kendine söndü balastı yanmış birde kronik koltuk airbag ışığı yanıyordu genelde aldığım cevap bunlarda kronik oldu o yüzden soğudum audiye eski a6 lardada airbag ışığı abs sensor sorunları gibi kronik sorunlar var..
ama hep diyorum belkide benim başıma denk geldi bu tip bir şansızlık başka memnun kullanıcılar olabilir.. audinin abartılıcak bir malzeme kalitesi yok bir binerseniz ne demek istediğimi anlarsınız zaten bana göre volvo s80 in iç malzeme kalitesi a6 dan iyidir ama dediğim gibi zaten gidip binip sürüp arka kapıyı açıp içine oturdunuzmu aradaki farkı sizde anlıycaksınız..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bildiğimiz mercedeslerden değil zaten yeni kasa mercedes oya yavrum seçenek sunuyorsan mercedes ayrı diğerleri ayrı soracaksın şıklarda mercedes var ise gerisi tercih bile edilemez makam sa zaten mercedes olacak kusura bakmada audi o parayı haketmiyor bmw desen 40 yaş hızlı kovalama arabası makamda çok saçma kalır heleki senin adam rektör ki sen 18 inde şahsın olarak s320 kullanan zevkli bir adamsın bence konuyu sildir al bin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)