Golf V GT , Golf VI 160dan hızlımı ? Yazılım sonrası GT'lerde kesme vs sorunları oluyor diyorlardı 160larda bu durum yok sanırım.160 daha stabil denilebilir mi ?
Golf MKVII 1.6 Tdi
Sonuç olarak tüm denemelerde yine Golf önde gidiyor , ama bazı denemelerde 240 kadar çıktı ve jetta 220 - 230 hızındayken benim yanıma geliyor ilginç olarak
Tüm denelemerde her araçtada 2 kişi vardı.
Yeni keyifli bir deneme oldu , Özgürün ısrarı üzerine videoları onlar yayınlayacaklar.
Beklemedeyiz bizde.
videoları birazdan yuklerim..
videoları ekledim..
Maşallah iki araca da
Erdi aldığın malzemelri ne zaman takıcaksın kanka?
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Maşallah iki aracada zevki denemeler olmuş ama vti ı kullanan arkadaş bütün videolarda önde basmışgolf hep geriden gelip geçmiş
![]()
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş. golf de dsg , vtı in vites atışlarına göre avantaj olmuş biraz.. tekrardan maşallah..
keşke izmirde olsaydınız denerdim ben gönül rahatlığıyla dsg fealan hakgetire manuelde nefes vermeden o aralığı yakalarsan aracını tanırsan ciğeri iyiyse zaten rahat yürürsün yakında 0 150 ekliyorum konulu![]()
Benle dener misin goldbergbrk, arabam megane 3 dci, tam 105 hp gücünde, hem de 6 vites, ne gti tanırım, ne vti, sadece modifiyeli egsoz ucum var, krom olanlarından, bir de sağ camda güneşlik var, çok modifiyeli sayılmaz yani.
Burda standart iki araç denenmiş, yani standart iki aracın nasıl gittiği karşılaştırılmış, sen b20 takıp 50 boy fark atsan Golf'e ne olacak? Japon'ların gurununu mu kurtarmış olacaksın??? Her Vti konusuna atlıyorsun, okumadan, dinlemeden...
Çok güzel denemeler yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Görüntüler çok ne ve güzel. Maşallah araçlara.
Neyın tarışmasını yapıyorsunuz anlamadım ?
105 hp megan ile vti mi kıyaslanıyor şimdi ?
Bugun Aksam varsa denemek isteyen arabam hazır
arabam 1.6 civic vti filtre headers eksoz gaz kelebegı emme manıfoldu Ppr İçi komple sökuk
106 ,206 , 306 , xsara vts , saxo vts vs vs tum atmosferık araclar ıle denerım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)