User Tag List

Sonuçlar: Dizel mi ? Lpg mi ?

Katılımcı sayısı
80. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • civic fd2 1.6 benzin- lpg

36 45.00%
  • astra j 1.3cdti dizel

44 55.00%
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Dizel mi ? Lpg mi ?

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 model focus titanium kullanıyorum lpg ile benzin çalıştırma dahil 24 krş yakıyorum çok güzel araç tavsiye ederim . aynı aracın dizelide var bizde 28-30 krş yakyor çekiş olarak sadece dizelde tork var başka bişey yok aradaki farka değmez. focus titanium + lpg öneririm ben (lpg kiti landi renzo çok uyumlu)
    eğer uygun temiz bir focus bulursam dizelini düşünüyorum chip ile güzel güçler verebiliyor bilgileriniz içinde teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmged_jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg yi eğer kullanmayı biliyorsan çok rahat edersin düzgün bir lpg sistemi ve bir kaç tavsiye ile çok rahat edersin ben dizel hyundai mi satıp şuan tüplü otomatiğe geçmeye çalışıyorum otomatik vites kullanmazdım ben mesela ama bir kaç püf noktasını gördüm sıçak bakıyorum şimdi sende lpg ye geç alışırsın benzin yükseliyor yarnı öbürgün dizelinde yükselmeyeceği ne *****

ayrıca tüp olsun dizel olsun hyundai era gerçekten çok iyi araba az yakıyor iyide kaçıyor fiyatıda çok uygun tavsiye ederim güvenlikleri düşük teneke falan deniliyor hiç öyle değil 1.6 style kasasında 10 hava yastğı abs falan hepsi var 1.4 kasalarına çift hava yastığı abs mevcut
    şuanda ilk sahibi olduğumuz accent admire kullanıyorum araç genel olarak güvenlik duygusunu vermiyor 1-2 defa era da kullandım ancak memnun olmadım hyundaide tek baktığım araç yeni i30 lar ancak onlarda o fiyatı hak ediyormu bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmitKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden KIA CEE'D dusunmuyorsunuz kı ? daha yenı akrabam aldı cok guzel ve cok da tutumlu... hemde o fıyatlara 0 km alabılırsınız.. mantıklısı bence bu..
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kia Cee'd. Tercih edilirse Pro_Ceed
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1500-2000km yapıyorsan dizel derim ama 1.3 mjetten uzak dur bence.

O ağırlıktaki bir otomobilde facia oluyor.

KIA Pro Ceed tavsiye ederim ben de, KIA'ya karşı benim de önyargılarım vardı alıp kullanmaya başladığım günden beri hepsi yok oldu ve tavsiye ediyorum herkese.

Parasını sonuna kadar hakeden bir otomobil, doluluk anlamında da ötekilerden inan hiçbir eksiği yok fazlası var. Motor zaten 1.6 CRDI yazılımla 150-160hp olursun, şehiriçi 5 litrelerde gezersin.
    kia ların özellikle motorunu çok beğeniyorum güçlü ve yakıt tüketimi çok az ancak kia nedense bana hep uzak geliyor iç mekan olarak pek hoşuma gitmedi ve sıfır almak istemiyorum çünkü max kullandığım süre 2 sene ve satarkende ciddi zarara sokar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.3 Multijeti bi at kafandan Corsa Sport vardi Ozgun'e de yazilim yaptirdim 120-130 HP civarindaydik ama DIZELDE HACIM HER SEY. 90 hp'lik 1.6 Polo'mdan cok daha memnunum 120'lik 1.3 dizele gore, hicbir sekilde degismem ne sehir icinde ne disinda.

Ama soyle bir sey var, LPG olsun bizim olsun, benzinli araci da dizele degismem. Sehiricinde devir bandi derdin yok, vites dusureyim de aman toparlasin titremesin stop etmesin derdin yok. Su an idarelik kullandigim 1.2 benzinli Symbol bile sehiricinde o kadar huzura erdirdi ki beni

Aracimi satiyorum ben de su an benzinli hacimli bisey alip LPG'yle devam edicem. Babamin E320'sini 45bin km'den beri LPG'yle kullaniyoruz, 134binde araba su an, muhtesem bir sey bence. Alacagim arabaya da ayni yerden LPG taktirip huzurla binme umudundayim Allah nasip ederse. (Yer Bostanci Sanayi'de Cetinsay Otogaz. Kime sorsan gosterir)

LPG'yle daha giremedigim AVM olmadi, Mercedes'le, Alfa 156'yla, Ford Focus'la, hicbir sehirde, hicbir AVM'de hooop hemserim demediler
    astranın en çok hoşuma giden yanı iç konsolu aslında ancak fiyatı ve motoru beni başka araçlara bakmaya zorluyor hadi chip yaparım falan diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ancak her aracın bi sınırı var ve astra da motor konusunda bütün hayallerimi başlamadan bitirimeye yetiyor. şu zamana kadar hiç dizel araç almadım her niyetlendiğimde son anda vazgeçiyorum ancak bu sefer durum farklı gelirimin büyük kısmı benzine gitsin istemiyorum hem kaliteli, hemde az yakan bir araç var şuan zihnimde önceki sayfada lpg li araçları otoparka almıyorlar yazmıştı bi arkadaş sende şuan alıyorlar diyosun zaten kafam karışık iyce arap saçına döndü tüm düşüncelerim

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    LPG'li araçları zaten almıyorlar ama simir tank takarsan girersin her yere onu yazmış Tarık

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LPG'li araçları zaten almıyorlar ama simir tank takarsan girersin her yere onu yazmış Tarık
    Tabi canim, hayvani tanklar zaten cok gereksiz bence eger aracta stepne yeri varsa. He yoksa da araya kontraplak konup bagaj dosemesiyle kaplanir, yine gizlenir cok da kullanisli olur. Sedan araclar icin gecerli tabi bu cozum de

Ama bence LPG, dizelden cok daha mantikli su anda
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astranın en çok hoşuma giden yanı iç konsolu aslında ancak fiyatı ve motoru beni başka araçlara bakmaya zorluyor hadi chip yaparım falan diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ancak her aracın bi sınırı var ve astra da motor konusunda bütün hayallerimi başlamadan bitirimeye yetiyor. şu zamana kadar hiç dizel araç almadım her niyetlendiğimde son anda vazgeçiyorum ancak bu sefer durum farklı gelirimin büyük kısmı benzine gitsin istemiyorum hem kaliteli, hemde az yakan bir araç var şuan zihnimde önceki sayfada lpg li araçları otoparka almıyorlar yazmıştı bi arkadaş sende şuan alıyorlar diyosun zaten kafam karışık iyce arap saçına döndü tüm düşüncelerim
    Evet ic mekana, dis tasarima falan aldanip alirsin ama dizel dedin mi 1.5'tan asagi olmayacak kesinlikle. Kisisel yorumumdur ama sonuna kadar da savunabilirim yani

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkiside aynı hesap hemen hemen.

Çok km yapan için 300 km de bir LPG istasyonuna gitmek sıkıntı yaratıyor belli zamandan sonra dizelde o sorun yok doldur depoyu 750 800 km git.

Dayımda 1.6 focus var brc li benzinle beraber tam 25krş yakıyor benim arabam 1.4 dizel 5,5 litre yakıyorum 20-21 krş.

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ic mekana, dis tasarima falan aldanip alirsin ama dizel dedin mi 1.5'tan asagi olmayacak kesinlikle. Kisisel yorumumdur ama sonuna kadar da savunabilirim yani
    Astra 1.9 olsun bizim olsun Hem güçlü hem hesaplı Benimde hiç vites derdim yok titredi yok vites düş yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 dci 105likler kurtarıyor yani değilmi hocam
    Golf MKVII 1.6 Tdi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5lar evet daha tatminkar genel olarak, Dou'nun Megane'da tecrube etme sansim olmustu mutlu etmisti

1.9 olursa "dadından yinmez" durumu oluyo tabi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)