User Tag List

Sonuçlar: En hizli 2. Kim? (orcunun istegi uzerine)

Katılımcı sayısı
177. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • JB 106

45 25.42%
  • DD 106

66 37.29%
  • UE 106

18 10.17%
  • ZM 106

31 17.51%
  • TJ VTS

17 9.60%
Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
178 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: En hizli 2. Kim (orcunun istegi uzerine) :D

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cahitarsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana yakısan cvp abı kavgasız gurultusuz roll 2 aracada masallah.. Ceco abı neden volanı hep patlatıyor??
    saol cahıt kardesım.

bu volanı ılk parçalayısım bundan once hep baskı koparıyordum baskının her cesıdını denedım son seferde look taktım bukezde volan parcalandı bıyerde bı dengesızlık war ama hadı hayırlsııs bakalım reg de her rollde baskı wolan parçalayıp donuyordu duzelır bı ıkı gunede benımkı de
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DD 106 gecenin galibi olmustur videolari gelir yarina UE gelmedi ceconun demesine gore daha ben denemem diyormus uruc, JB zaten satildi TJ ninde rodaj olayi var su tabloya gore sanirim ZM TJ UE JB kafa burun giden araclar bence DD hepsinden bariz hizli suan tebrik ederim herkezin ayagina saglik
    selcuk kimse kimseyle kafa kfaya gitmiyor DD de en hozlilari flan deil yan yana gelmeden bilemessein bu isleri ortaya oyle bi laf atmisdinda boyle seylere gerek yok deneme yapilir gorulur

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selcuk kimse kimseyle kafa kfaya gitmiyor DD de en hozlilari flan deil yan yana gelmeden bilemessein bu isleri ortaya oyle bi laf atmisdinda boyle seylere gerek yok deneme yapilir gorulur
    1 haftadır bu roll muhabbeti var.Bu iki oldu geçen geldiğimdede ue gelmemişti,şimdi yine yok.Gelmiyeceğinizi bile buraya yazmadınız şimdi selçuk böyle yazınca zorunamı gitti? Yanyana gelmekten bahsediyosunya onun için dün aksam orda olmanız gerekiyodu.Heee bide öğrenemediğin bişey var hala .En hızlı 106 Arnavut Ciğeri
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gece ömer ile keyıflı denemeler oldu 2 3 kere saglıklı denememız oldu sonra ben yıne wolanı parçaladım her denememizde ömer 3 4 boy önde oluyor. aracının masallahı var ayagına sağlık ömer tekrardan. sıkıntı yasamasam bende gerı dönup sohbet etmek ısterdım

suat abınınde ellerıne saglık dd gercekten çok güzel gidiyor...
    Kişiliğinden dolayı bende senı tebrık ediyorum.Seninle sabaha kadar denerim
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 haftadır bu roll muhabbeti var.Bu iki oldu geçen geldiğimdede ue gelmemişti,şimdi yine yok.Gelmiyeceğinizi bile buraya yazmadınız şimdi selçuk böyle yazınca zorunamı gitti? Yanyana gelmekten bahsediyosunya onun için dün aksam orda olmanız gerekiyodu.Heee bide öğrenemediğin bişey var hala .En hızlı 106 Arnavut Ciğeri
    UE veya TJ nin sahiplerimi konuyu açyırdı öyle keyfinize göre konu açılıp gelmedi demek çok kolay ne o öyle zorunamı gitti flan seni tanımam etmem senede beni tanımassın etmessin karşındaki kişiye hitabederken birazda seçici ol.....

selcuk a da söyledim adamın eksiği varmış bitirsin biz gelir deneriz diye oraya o gerekirse denildi msj da sende hayal kurma hızlınında hızlısı vardır ben çok gördüm ben hızlıyım diyenleri burada bunuda unutma arnavut ciğeri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hızlının hızlısını atasözlerini ve deyimler sözlüğünü konusmuyoruz.Konusu gecen ve ankette olan 5 aractan bahsediyoruz.O zman baştan gelmeyeceğim ben diyip aradan cekılcektın.İlla ue ve tj mi açması gerekıyo konuyu? sonucta adı gecıyo.gecende aynısı olmustu ue yıne gelmedı.İsteyeni misafir ederim
    ome-R

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali az cok anlarim arabalarin giderlerini bos konustugumu ne zaman gordun? Emin olki ben dd hizlidir diyosam hizlidir ue den varsa suphesi ciksin gorsun uruc zamaninda orcunada soylemistim ue hizli seni gecer diye bsy diyosam bi bildigim vardir konu 1 haftadir burda ue gelseydi veya cikip yazsaydi gelemiyorum diye orcun nasil dedi ben iptalim arabayi sattim uructa soyleseydi gecerli bir neden kimse babamin oglu degil ben fanatiklikte reklamda yapmam neyse onu soylerim ki reklamlik bi durum yok reg ortada ue yavas oldugunu dusunup gelmiyosa bu yanlis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hızlının hızlısını atasözlerini ve deyimler sözlüğünü konusmuyoruz.Konusu gecen ve ankette olan 5 aractan bahsediyoruz.O zman baştan gelmeyeceğim ben diyip aradan cekılcektın.İlla ue ve tj mi açması gerekıyo konuyu? sonucta adı gecıyo.gecende aynısı olmustu ue yıne gelmedı.İsteyeni misafir ederim
    Ali az cok anlarim arabalarin giderlerini bos konustugumu ne zaman gordun? Emin olki ben dd hizlidir diyosam hizlidir ue den varsa suphesi ciksin gorsun uruc zamaninda orcunada soylemistim ue hizli seni gecer diye bsy diyosam bi bildigim vardir konu 1 haftadir burda ue gelseydi veya cikip yazsaydi gelemiyorum diye orcun nasil dedi ben iptalim arabayi sattim uructa soyleseydi gecerli bir neden kimse babamin oglu degil ben fanatiklikte reklamda yapmam neyse onu soylerim ki reklamlik bi durum yok reg ortada ue yavas oldugunu dusunup gelmiyosa bu yanlis

Off neyse konu uzar gider arabanın sahibi ben değilim iki aracıda hazır olduğunda misafir edersiniz bizi bizde gelir deneme yaparsınız ... okadar basit

peugeotefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese tebrikler ömer abi arnavut ciğerinede maşallah suat abinin ellerine sağlık.Sen konun da haklısın aksilik olduğundan dolayı ben gelemedim arabam şuanda rodajda 1-2 güne kadar biter hafta içi deneme yaparken arabamın yağ pompa zinciri kopmuştu krank ve yataklar değişti bunu bahane olarak görmüyorum ama orda olmamız gerekliydi hafta içi bi gün ortak bi yerde buluşuruz dilersen tekrardan kusura bakma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Off neyse konu uzar gider arabanın sahibi ben değilim iki aracıda hazır olduğunda misafir edersiniz bizi bizde gelir deneme yaparsınız ... okadar basit
    ben seni ararim konusuruz yarin kanka suan bi gelin arabasi soforuyum

peugeotefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada ceco abi sanada maşallah bişey sorucam c2 emmenin yararını göremedinmi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmw_ci_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçlara maşallah ama araçlardan çok sana maşallah böyle bir yorum için... adamın dibi kavramı senin için sölenmiş bravo
    eyvallah dostum allah razı olsun.

Kişiliğinden dolayı bende senı tebrık ediyorum.Seninle sabaha kadar denerim
    saolasın ömer bende herzaman denerım senınle sıkıntı yok. masallah DD ye.

Alıntı peugeotefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada ceco abi sanada maşallah bişey sorucam c2 emmenin yararını göremedinmi ?
    saolasın efe henuz bı yararını görmedık walla
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dd reg videosu yayınlandımı 1. nasıl seçildi göremedik...?

Throttle
    Misafir
    DD 106 gecenin galibi olmustur videolari gelir yarina UE gelmedi ceconun demesine gore daha ben denemem diyormus uruc, JB zaten satildi TJ ninde rodaj olayi var su tabloya gore sanirim ZM TJ UE JB kafa burun giden araclar bence DD hepsinden bariz hizli suan tebrik ederim herkezin ayagina saglik
    selçuk yanlış anlamada bişi sorcam
    şimdi ozaman senin hesaba göre DD 106 ZM ye 4 boyatıyorsa JB yede aynısını atacaktır.
    Sen JB ye kaç boy attın ? 3 boy civarı diyorlardı. ozaman DD senden hızlımı yani

neden hiç DD-REG denemesi konuşulmuyor durum böyleyse ?

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adı geçen tüm araçlara kocaman maşallah..Benim oyum DD ye , az bir fark la da olsa sanırım önde olur.
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dd reg videosu yayınlandımı 1. nasıl seçildi göremedik...?
    Gel vtc ile bir video cekelim bu aksamda gorelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuk yanlış anlamada bişi sorcam
    şimdi ozaman senin hesaba göre DD 106 ZM ye 4 boyatıyorsa JB yede aynısını atacaktır.
    Sen JB ye kaç boy attın ? 3 boy civarı diyorlardı. ozaman DD senden hızlımı yani

neden hiç DD-REG denemesi konuşulmuyor durum böyleyse ?
    Okan bos konusmayi bi birakamadin be alin vtc nizi gelin diyorum burda yokum gelince konusuruz yaziyosun simdi hala buraya abuk subuk seyler yaziyosun harbiden neyin pesindesiniz ya? Jb ile olan denemeyi izle 3 e attigim anda yanimda kimse yok zm ve dd yide izle 4 e atana kadar bir mucadele var hesap ortada ayrica ben jb ye 3 boy degil 5 boy gibi bir fark attim adam arabasini satmis burda artik o plakadan bahs etmek bile yanlis varsa arabasina guvenen sanana ne benim dd ile ne oldugumdan sen alda gel gorelim

Throttle
    Misafir
    selçuk sana insan gibi bir soru sorduk kendi dediğinle çelişiyosun sonrada biz saçma sapan konuşuyoruz oluyor

Sana İstanbuldayken gelelim yanına basalım dedik çalışıyorum olmaz dedin mamiye ver birine ver dedik onada gelmedin şimdi dönünce konuşmaya başladın biz ordayken söyledik denemek istiyorsan VTC Kırklarelide gider denersin gitmiyorsanda ayağına gelmemizi bekleme benzine çalışmıyoz biz keyfimiz cebimiz ne zaman uygun olursa geliriz orası bize kalmış araba burda söylediklerimiz sorularımız hoşuna gitmiyorsa gel dene gör varmı ötesi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuk sana insan gibi bir soru sorduk kendi dediğinle çelişiyosun sonrada biz saçma sapan konuşuyoruz oluyor

Sana İstanbuldayken gelelim yanına basalım dedik çalışıyorum olmaz dedin mamiye ver birine ver dedik onada gelmedin şimdi dönünce konuşmaya başladın biz ordayken söyledik denemek istiyorsan VTC Kırklarelide gider denersin gitmiyorsanda ayağına gelmemizi bekleme benzine çalışmıyoz biz keyfimiz cebimiz ne zaman uygun olursa geliriz orası bize kalmış araba burda söylediklerimiz sorularımız hoşuna gitmiyorsa gel dene gör varmı ötesi ?
    Ben hic hatirlamiyorum oyle bsy

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)