ben bir zaman ucuz alınan gti a 5 bin harcanabilir demiştim..gerçekten masrafsız olması gerekiyor yoksa üzer..
Temiz bir civic ex alabilirsin bence.
Araba boya maliyetleri senin isteğine bağlı. Daha 1 hafta önce 600 TL ye benim Polo yu komple boyayım dedi ustaKaporta işlemleri de varsa 1200-1500 TL civarına normal işçilikli bir boya yapılır. Arabalar konusunda da EG kasa Civic görünüş olarak her zaman ilgimi çekmiştir. Polo yu almadan önce hep Si bakardım ama o zamanlar en temizleri 12bin civarı olmasına rağmen düzgününü bulamamıştım. Bakmaya gittiğim her araba şansıma turşuydu ve sahipleri buna rağmen gram indirim yapmadan itelemeye çalışıyordu. Sonra Polo yla tanıştım
Hem daha donanımlı hem de daha sağlam. Eğer kafanda Eg kasa yer ettiyse Civic Ex de bakabilirsin, o paralara temizini bulup istediğin şeyleri yaparsın. Performansı da kötü değildir. Bu arada 16EC813 abimizin dediği gibi CRX lere bak. O fiyatlara güzel bulup güzel gazlarsın
İyi giden arabalardan biridir. Bahsettiğin diğer araçla aranda dağlar kadar fark olur öyle deyim
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Ya aslında Crx değil'de 1.5 Ex'ler gerçekten çok güzel duruyor. Farklı bi renge boyatsam arabayı ruhsata işlenmesi güçmüdür ? birde daha mı fazla para alırlar ?
başka araçlara bakardım 3 araçta modeli düşük olacağı için illa masraf yapman gerekecektir accent tarzı bi araç öneririm hem temizini bulursunuz hemde masrafı çıksa bile ucuza hallolur
bence öncelikle alacağın arabadan beklentin nedir ona karar ver. önceliğin performans ise 106 gti ve Sİ doğru seçim. yalnız dediğin paraya gti olmaz onu kafandan sil birkere. söylediğin fiyata yakın Sİ yada CRX olabilir. Sİ ve EX görüntü olarak aynıdır ama sakın performans olarak karşılaştırma bile . eğerki aradığın biraz modelli olsun görünüşü güzel olsun sesi bana yeter gidişinden çok beklentim yok diyorsan polo olabilir.
14 veren 15 ide verir.ben olsam temiz düzgün bi 106 gti alır keyifle binerim.filtre egsoz felan masrafında olmaz artık gti larda oem parça gibi hemen hemen hepsinde var![]()
barnak bassam olurmu ?
ben olsam o paralara koşan arabaya girmem 10-15 bin tl lik araç 10 bin tl de masraf açar.. açmassada yada yaptırmassan akar kokar gidersin bir zevk tat tuz alamazsın.. koşan araba aldım dersin aksıra tıksıra seke seke gidersin![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
madem butcen kısıtlı turşularla uğraşma al polo kafan rahat olsun ilerde daha çok imkanın olunca binersin giderli arabaya..
dip gaz gezeceğim diyorsan ve pert vs önemli değil dersen GTI
gene gazlarım ama temiz olsun diyosan: civic
konforlu olsun soft tune yaparım dersen: polo 6n
:ramo
Arkadaş'lar hepinize çok tesekkür ederim Gti Kafam'dan tamamen eledim. Büyük ihtimal polo ama Eg 'de olabilir düsürebilirsem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)