bana göre 97-98 model hyudai coupe bulabilirsen 2.0fx on numara araçdır en azından paranın karşılığında dolu bir araç satın alırsın deri döşeme ,hız sabitleyici,sunroof,abs,klima,4 hava yastığı,
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
sende o yakarmı bu yakmazmıalıcağın bakdığın araçların hepsi yakar bunu bil 106 saxovts 3.16i v.b yakmıyan bir araç alıcaksan bulabilirsen varsa civic 1.4is alıcaksın tek kapı çiçek gibi biniceksin..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
takma kafayı en güzelini alırsın inşallah![]()
seçenekler arasındaki polo ideal ama mümkünse 1.4 is civic de iyidir...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
compact yakıtı diğer E36'lara göre azdır bizim 3.18 sedan eksoz sistemi sıkıntılı şekilde 11 lt'yakıyordu 100km'de compact'ta 10 lt'yakar ortalama şehir içi 100km'de benzinle kilometrede 40-50 kuruşa denk gelir
ancak compact'ın satışı diğerlerine göre daha zordur ayrıca sahibindende 13.500'e mavi renkte bir compact var ve çok tmeiz duruyor kilometreside cabası ancak otomativ vitese ne dersiniz bilemem
gerektiğinde gitsin gerktiğinde ekonomik olsun istiyorsan Sİ alabilirsin. sakin kullanımda ekonomik bir araçtır. gazladığın zamansa performansı seni memnun eder.
kesinlikle civic diyorum geniş iç hacim gerek hb gerekse sedan farketmez ve sınırsız modifiye yapabilme alt yapısı ve ucuz harcamalara yüksek güç alma imkanı ..-ki 3. viteste stock olduğu halde 180ne geliyor..ve herzaman ikinci el piyasası canlı herzaman!yakıt ekonomi kullanımda cimri!!!!arkadaşlarmtpüe bile gerek duymuyor .
Civic güzel bir fiyat'a düşürebilirsem ilk seçeneğim tabi'kide fakat bu aralar Saxo Vts arastırıyorum gerçekten ciddi anlamda yürürü var gibi gözüküyor![]()
1.7 corsa dızel van al
106 Gti cidden bulmak çok zor yani bakıyorum. Görsel olarak tamam bu güzel diyorum ama bibakıyorum aracın kazası var. Diğer ilana bakıyorum araç tertemiz diyor. Resimleri bir açıyorum far'ların bitanesi kuzey'e diğeri güney'e bakıyor. Anlıcağınız çoğu kazalı. Aynı denk performan's olsun diye Saxo Vts'lere bakıyorum. Daha temiz ve diri'leri bulunmakta. Saxo Vts hakkında'ki düsünceleriniz nelerdir nasıl biliriz Vts'leri ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)