User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: FOCUS TDCI vs GOLF TSI

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlar belli zor karar.

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracinizin torku 240 nm ve dip gazda overboostla 260 nm vuruyor. Gunluk kullanimda tsi dan cok daha keyiflidir ve performans hissi verir. Sizin aracinizin bayildigi yerde tsi haydi haydi bayılır.
    Eger redline'a dayayarak giderse tsi sizi bir iki boy gecer.
    Sizin arac da titanium mus zaten. Tamam golf guzel de bence degmez. Yakit ve bagaj ayrica aratir..
    Bugün TSI Golf'ü test ettim. Araç gerçekten atak geldi bana. 2 viteste devir düşse bile baya tolerans tanıyor ve hareket ediyor. Alt devirlerde Focus'taki gibi boşluğa denk gelmedim. Sadece yakıt kaldı geriye. Oda arkadaşların dediği gibi 8 litre civarıysa sorun yok.

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendi aracimla tdci i ayni benzer gorup hafif arti demistm golf icin ama ben 4 boy gibi geciorum dizeli'' tsida rahat gecer hissiyat yaniltir

yol tutus icin bazi focuslar aticak hissi veriyor bazilari daha dengeli bende cozemedim ama golfe gore daha tepkili direksiyonu ve suspansiyonu ile zevkli olacagi kesin, golf kullanmadm yeni jetta kullandm ve genel yorumlara istinaden bu dusuncem..

Kisisel beklenti burada durumu belirleyecek. konfor sessizlik on planda ise 2 gomlek iyi golf her turlu degisilir ayni fiyata ancak surus zevki handling icin focus..")

Evet önceki kasa Focus benzinlim çok iyi yol tutuyordu. Bu makyajlı kasa TDCİ normal kullanmama rağmen bazen tedirgin ediyor beni virajlarda. Sanırım dizel benzinli ayrımından kaynaklı o sorun.

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konfor , sessizlik , daha iyi performans , daha iyi olan iç mekan kalitesi , motoruna göre makul yakıt tüketimi vs...gibi birçok etmen , golfe geçmek için güzel nedenler...dizelin hırıltısındanda bıktıysanız bence golfe değer...donanımsal olarakta golf daha üstün olur her türlü...
    İşi açıkca özetlemişsiniz aslında Tebrik ederim sizi Gerçekten üst sınıfa geçmiş gibi bir izlenim verdi bana testte araç.

Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman audi tfsi diye satıyor vw TSİ diye satıyor ama herturlu aynı motor milleti kandırıyolar

baktım simdi tsi 160 hp lerde kullanılıyormus ilginc 122 lik motora neden tsi diyorlarsa...
    TSI TFSİ aynı diye biliyorum bende. Ama 3 beygir nerden geliyor bilmiyorum
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada yazlımlı focus tdci var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk7767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Milleti kandirmak ne alaka anliyamadim evet ayni motor speclerde ayni vw 122 tsi a3 1.4 tfsi
    vw 122 lik motora ''tsi'' diyor ama motorda supercharger yok bildiğimiz fsi yakıt puskurtmeli turbo besleme motor.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sessiz bir araç konfor,yalitim harika diyebilirim,yol sesi vs ..yok denecek kadar az, benzin de ole aman aman yakmaz sakin kullanirsan 6-7 yi gecmez sehir içi bende vardi tam aile arabası ,ama dizelin tasarrufunu yakalayamaz tabi. Karar senin highlinemış bide hiç duşünme derim,benzin sıkıntı değilse..

Berk7767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vw 122 lik motora ''tsi'' diyor ama motorda supercharger yok bildiğimiz fsi yakıt puskurtmeli turbo besleme motor.
    bence sadece motor ismiyle milleti kandırmak olmaz specleri belli zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stok linea t-jet de 140 lik tsi ı geçiyor 170 lere kadar. şöforler değiştirilerek bile denendi, aynı fark oluyor.
    ben lineayı kendi aracımla kaç defa denedim, onurun a3 u daha rahat gecerim buna eminim..
    ama dediğin gibi hiç biri birbirine uymuyor.
    denemek bakmak lazım
    garip abi denemek lazım burada varsa stock tjet bi ara deneriz en fazla geçer.dediğin gibi gidiyorsa zaten geçecek
    ama ben arabayı yeniden aldığımda meraktan arkadaşın c4 le denedimde yani alakasız olmuştu ben yolu bitirdiğimde o yolu yarılamıştı ,ertugla denemiştik onda o zaman filtre egzoz yazılım vardı sanırım ama downpipe ı büyük geliyordu heralde videosu filan var bende başta bi çıkıyor uzunda tsi geliyor.ama dp buyuk sayılmaz.
    tjet sportla denedik 150 lik.k.egzoz+filtre +18 jant vardı onda baya çekişmeliydi.sonra ikimize de yazılım yapıldı 3 boy civarı geçti beni enkada.zır stok tjetle denemedim hiç murat denediyse o bilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur oktan artırıcı kullanmamalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur oktan artırıcı kullanmamalısın
    o nerden çıktı olm geçen sene pompa gitti bi daha atmadım sendemi çektin kafayı yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garip abi denemek lazım burada varsa stock tjet bi ara deneriz en fazla geçer.dediğin gibi gidiyorsa zaten geçecek
    ama ben arabayı yeniden aldığımda meraktan arkadaşın c4 le denedimde yani alakasız olmuştu ben yolu bitirdiğimde o yolu yarılamıştı ,ertugla denemiştik onda o zaman filtre egzoz yazılım vardı sanırım ama downpipe ı büyük geliyordu heralde videosu filan var bende başta bi çıkıyor uzunda tsi geliyor.ama dp buyuk sayılmaz.
    tjet sportla denedik 150 lik.k.egzoz+filtre +18 jant vardı onda baya çekişmeliydi.sonra ikimize de yazılım yapıldı 3 boy civarı geçti beni enkada.zır stok tjetle denemedim hiç murat denediyse o bilir
    Stok TFSI la C4 TDCİ arasında mı o kadar fark oldu?(yarı yarıya). Focus'a sadece yazılım yapsak stock TSI 122 hp arasındaki sonuç nolur? Sıfırdan kalkış,rollerde ve yüksek hızlarda? Deneyen var mı hiç?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Focus4171 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stok TFSI la C4 TDCİ arasında mı o kadar fark oldu?(yarı yarıya). Focus'a sadece yazılım yapsak stock TSI 122 hp arasındaki sonuç nolur? Sıfırdan kalkış,rollerde ve yüksek hızlarda? Deneyen var mı hiç?
    baya fark oldu stock vs stock,yazılımlı focusla denemedim ama stockla sürekli açıldı ara.
    yazılımlısı gecebılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel oldugu icin uzunda kesiliyorki zaten arada guc farkida var,
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golflerin yeni kasası gelicek biraz daha bekleyin ve yeni kasayı alın derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur bravoların şanzımanları farklı mı emin değilim. belki linea daha kısa olabilir ama linea ile fd6 vs rahat geçiyosun. sen fd6 ile denedin mi?

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur bravoların şanzımanları farklı mı emin değilim. belki linea daha kısa olabilir ama linea ile fd6 vs rahat geçiyosun. sen fd6 ile denedin mi?
    Bravo tjet Sport larınki çok kısa. Benim yeni şanzımanımdan birazcık uzun İlk 2 vites aynı sonrakilerde 10 km civarı uzun.
    Normal tjet lerinki yani 120 liklerinki daha uzun

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence aracını degiştirmeye degmez bosuna da fazla benzin parası vericeksin bin gül gibi dizel focusuna bı yazılım yaptır tamam alacaksanda en az 160 lıgını alcaksan degiştir aracını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsErdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence aracını degiştirmeye degmez bosuna da fazla benzin parası vericeksin bin gül gibi dizel focusuna bı yazılım yaptır tamam alacaksanda en az 160 lıgını alcaksan degiştir aracını
    +1. aynen ben de böyle düşünüyorum.. megane'ı satarsam eğer, ya 160 lık ya da 170 lik TSi alacağım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet arkadaşlar. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bilgi dolu güzel yönlendiren bir forumumuz var. Aracı değiştirmekten vazgeçtim. Daha doğrusu GOLF 7 alacağım kısmetse Şimdilik böyle devam edelim 7. nesile yüksek beygirle girmek en mantıklısı. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Focus4171 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bilgi dolu güzel yönlendiren bir forumumuz var. Aracı değiştirmekten vazgeçtim. Daha doğrusu GOLF 7 alacağım kısmetse Şimdilik böyle devam edelim 7. nesile yüksek beygirle girmek en mantıklısı. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    en güzeli..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)