Murat, olm geçen otobanda tamponumu tozunu aldın. Kızdım sana haberin olsun. 4 şeritli yolda niye TIR'a sağdan makas atıyorsun bakayım?
Bir ara deneriz kardeş. Araçlarımızın specleri denk değil ama görmek adına deneriz ne demek. Ancak bu h.sonu olmaz. Belki h.içi akşam deneriz.
Olm ıslak sopalıksın ha soldan geçsene len sanki yol yok.Sen kim sanmıştın ki
Ben sadece yazılım ile yürüyorum. cooler, cai, egzos yok. Ama deneriz no problem...
Ehliyetim olduğuna göre ve 6 yaşından itibaren baba kucağında öğrendiğimize göre biliyoruz. belki senin kadar iyi bilmeye bilirim. sizin aracınızın 4 de 185 de kesiciye girmesi insignianında gireceği anlamına gelmez. ona bakarsanızda benim 2000 model clio'mda 3. viteste 160da daha 6000 devire anca geliyor daha 7000 devire kadar dayıyor. sizi geçebileceğim anlamına gelmez dimi? her aracın vites aralıkları farklı oluyor diye birbirini geçicek diye mantıkda yok? Kısacası belki fırsatınız olursa bi Opel bayiğine gidip İnsignia denemenizi tavsiye ederim. Test aracı 180 Hp versiyonu oluyor genelde yani bizim muğla opel bayi ermaşdaki öyle. denerseniz belki bi uzun yola çıkar denerseniz burda inandırıcı gelmeyen şeyi gerçek olarka görmüş olursunuz.![]()
opel insignia 1.6 turbo 0-205 - YouTube buda açıklamama yardımcı olurama genede sizi geçemez sizin gibi 0-100 6.5 saniye değil.
![]()
kardeş ben orda durmuşum. Kaç rocco geçer onu hesaplayacağım.Neyse sen yine de böyle hareketlere girme bence Allah korusun.
Benim araba gırtlak dolu muArabamda stepne dahil bagajda ekstra malzemeler bile her daim standarttır. Sen stepnesiz, koltuklar sökük mü geziyorsun yoksa
100-200 hızlanma süreni tahmini olarak biliyor musun yada hiç ölçtün mü?
Ayarla, ayarlayamazsan haberim olsun bakarız bi çaresine ama haftasonu yokum.
Agirlik ve sanzuman avantajindan oturu jetta alir diye dusunuyorum
Rezil oluyorsun bence bu konuda daha fazla yazma. 4. Viteste bilmem kac goruyor kesicide o yuzden uzunda gecer ne demek. 4. Vitesi 1 saniyede mi bitiriyor 11 saniyede mi 21 saniyede mi. İnsignia ya bindim merak etme arkadasimda astra cabrio da vardi ayni motor ayni sanziman. Senin amcanin arabasini araklamandan fazla kullanmisimdir.
IN BOOST WE TRUST
benim araç tüplü 1630 kilo bu arada ama bir sürpriz yapabilirim gene 2.4 accordla karşılaştırmadada herkes accord demişti baya geçmiştim kısmet bakalım ama bugun deniyemiycez![]()
kısmet .
senle deneyemezsem haftaya izmirde biriyle deneyeceğim muhtemelen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)