az yakıt
güvenlik
performans
sorunsuzluk
yeterli donanım
az yakıt
güvenlik
performans
sorunsuzluk
yeterli donanım
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Kesinlikle konfor degil,az yaksin gibi bir niyetim de yok,sadece yaktigi benzinin hakkini versin yeter,bu durumda beklentim sadece performans...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bana gore sırası ile
sürüş zevki
motor performans yatkınlıgı
duzluk performansı
yol tutuş
gorunum
kalıte
marka prestiji
DR. OWL
yol tutus
marka prestij
gorunum
kalite
bide mumkunse rahat olsun komforlu baska ıstedıgım yok cok sukur
plastiğinden ses geldikten sonra pek bi keyfi yok bana arabaların ne bılıyımvarsın standart olsun komfor sart ama dedıgım gıbı
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
illa tabela dedirtcen kendine/////
Kalite musteri beklentileri karsilama derecesidir ama 106 clio rs in kabaca kalitesiz ama surus zevki sunmasi gibi..
kalite goruntu
hepsini sunabilecek araclar bmw m grubu ve porsche 911 olabilir.
fORUMDA bu kadar surus zevki tercih eden olacagini tahmin etmezdim yanlismi anlasildi acaba, ses vites gecisleri filan deildi bahsettigim ama neyse"D
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
her kose basında olmıycak, herkestekinden farklı olucak, sürüş zevki 1. planda gelir. her ne kadar gucsuz veya guclu olursa olsun bunu surucuye hissettirebilmelidir...
bana göre otomobil dediğin;
-ilk olarak,sokakta hanım efendi...
-ikinci olarak,mutfakta iyi bir ahçı..
-üçüncü olarak,yatakta ****** olmalıdır..
''Arka tekerleri ön tekerlerden daha hızlı dönsün yeterbirde sürüş kabiliyeti iyi olsun direksiyon tepkileri saqlam tadından yenmez..
Sürüş zevki kesinlikle sürerken arabadan zevk alacağım.
Prestiji umrumda değil aynı şekilde yakıtta, köşeden dönerken sokakta 3-5 kişide baktırıyorsa başka birşey istemem
Trafik kesinlikle hariç biryerden bir yere giderken onu sürerkek gitme istedi zaten şuanda aracımda o zevkli alıyorum ve geçeceğini zannetmiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)