maşallah subhanallah Emre kardeşim sakın yanlış anlama arabanı bilmediğimden soruyorum cidden sen 1,4 hdı ı EV RC ye rakip olacak kadar yaptın mı nedir spec.ler
1.4 hdi diesel
2.0 rc atmo
maşallah subhanallah Emre kardeşim sakın yanlış anlama arabanı bilmediğimden soruyorum cidden sen 1,4 hdı ı EV RC ye rakip olacak kadar yaptın mı nedir spec.ler
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Elimden geleni ardima koymadim diyimibrahim biliyo rakip olup olmicani o konuya bise demiyim ben 5 boy gecerse bile ben gectim sayicakmis ama malesefki daha haftalar atarsa deneme olamicak kapakti egz di nerdeyse 3 haftadir arabasi islemde
![]()
benim specler
buyuk turbo+manifold,intercooler,Emme kapak port polish ,debriyaj ,Egzost,Filtre,Yazilim,Sokuk
ev rc uzun süre cıkmaz malzeme bekliyor kanka.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ben o zaman biraz küçük dizellere bakayım![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
ya faruk sen bi emre değilsin kanka bulaşma o yüzden![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
deneme oldumu?![]()
RACE WERKS
emre kardeşim sabırsızlıgını anlayamadım ama ev rc 1 ay sonra çıkacak 3 haftadır araba yatıyor mazemeler yolda 106 degilki bu her istedigini hemen bulabilesin motoru toplamak 1 gün 3 haftadır işlemde olan arabanın sadece kapagı porth polişh yapıldı mazeme bekleniyo çıkınca gerekeni yapar ibo sen merak etme![]()
Sabirsizlik demiyelimde ibo tezcanli benide heyecanlandirdi araba Ha cikti ha cikicak diye konularida halen var ortada araba yok sanal yaris oluyokolay gelsin insallah beklenilenden guzel olur
sana getirmeden daha konuyu acmis
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)