sti sahipleri motor kırıp sanayiden cıkmıyomus, kmde 1 lira yakıyormus, yolda bobrek tası dusuruyormus, kızlarla takılamıyormussss....
Printable View
sti sahipleri motor kırıp sanayiden cıkmıyomus, kmde 1 lira yakıyormus, yolda bobrek tası dusuruyormus, kızlarla takılamıyormussss....
STİ alır yolların kralı, e93 alır kızların playboyu olursun.:D:D olay bu kadar basit. :)
vay arkadaş playboyda yaptınız ya beni :):):)
Öncelikle para sizin zevk sizin ama saçma bir karşılaştırma ve günlük 150km yapılacak araçlar değil bana göre.
Bunlar özel araçlar özellikle subaru hassas bakım isteyen bir araç eşek gibi kullanılacak bir araç değil , modelli olduğu için sorun çıkarmayacağını düşünüyorum ama yinede gerek yok.
Ayrıca bence arabadan SOĞURSUNUZ.
Günde 150km sti a binsem özelliklerinin yarısını kaybeder benim için.
Sti , haftasonu garajdan çıkarırsın gündüz yıkatırsın akşamında da sıka sıka gezersin garajına koyarsın.
335i kesinlikle çok güzel bir seçenek subarudan daha mantıklı duruyor koşullarınıza göre fakat araçlardan ciddi anlamda zevk almak istiyorsanız 30 liraya dizel herhangi bir aracı alıp yanına 2008 sti yada 335 coupe almanız daha mantıklı.
Bu arada kızlar ona bakmaz buna bakmaz diye yapılan genellemeler çok yanlış bmw ye bakanda kız vardır subaruya bakan da buna emin olabilirsiniz , gc8 ile okula ilk gittiğim gün uzaktan bakıp iç geçirdiğim kızın gözleri benden ve subarudan başkasını görmüyordu hatta gezdik :D
abicim zaten konuyu açarken karı kız bakarmı diye bi ibare kullanılmadı ki karşılaştırmada zaten bu kriterde yok ama konunun içinde bmw geçince muhabbet kızlara döndü bu arada dediğin gibi sti daha çok garaj arabası olunca zevkli olur bu kanıya varmış olduk
Osman herseyden ote marka ve kalite icin bmw diyorum :) 335de ufak gidiklamayala ciddi yuruyo sonucta :)
hemen hemen her yonu ile asiri memnunum 335 den. Siddetle tavsiye edilir .
ibre neredeyse tamamen 335 gösteriyor ha sakın yanlış anlaşılmasın ki sti kötü bir araç değil. anlaşılan araçların tarzları farklı bundan sonraki amaç 335 için limitleri zorlamak ;)
benim anlamadığım bmw sanki kız arabası subaru sti gerçek yol arabası olmuş.
335 te hanımevladı arabası değil sti dan potansiyeli yüksek bi araç,her yönden.ısıklarda subaru gecebilir tek üstünlüğü o :) birde karda buzda işte
Uludağa karda,kışta subaru ile rahatlıkla çıkabilirim.onun için STİ candır diyorum.
sti sevdalısı biri olarak malesef 335 i tercih ediyorum cok acımasız bi karsılastırma olmus :(
Eğer amaç maksimum performans almaksa , tabii ki subaru. Amaç prestij ve konfor ise 335i.Bide işin model kısmı var, ben 10-11 sti almaktansa E93 335i tercih ederim.
Osman al BMW yi rahatla :) Subaru hep içinde kaldı biliyorum ama zaten sıkıntı cekmiyim diyerek almayı düşündüğün için STI olmamlı tercihin.. cift turbo fena !
birbiri ile güçlü motora sahip olmak dışında benzerliği olmayan 2 araç. her ikisi de sportif araç. fanatiklik yapmadan düşüncelerimi belirteyim; 08 sti ımı ortalama 75-100 km yol yaparak günlük kullanıyorum . 1tl benzin falan yaktığım olmadı. yakıt tüketimim sakin kullanımda 9,5 lt civarında oluyor. ara sııra gazlayınca da 10-11 arasına çıkıyor. sertlik konusuna gelirsek; araç gerçekten sert olmakla beraber yukarda yazan arkadaşların dediği kadar sert değil oem suspansiyonla.
prestij konusuna gelince elbette bmw nin yeri ayrı olmak kaydı ile günümüz türkiyesinde distributor çıkışı 250 bin TL olan arabaya bineceksin ve prestijin olmayacak....güler geçerim.
http://www.techturkey.com/forum/cust...em-410-hp.html bu konuyu görünce ciddi anlamda 335i hastalığı başladı gibi. downpipe,egsoz ve yazılımla 410 hp ciddi bi rakam değilmi sizce? buna ek olarakta EVC, Büyük Turbo, Büyük İntercooler, Meth. kit ile 470-480 hpleri görür bence. m3lerle yürümek veya geçmek demek buda. e46 bile değil e92 m3lerle.
o kadar paran varsa 3.35 al derim. hem rahat hem guclu.
vergi kasko fena ama ztn araci aliyorsan maddi durumun iyidir..
3.35 al jantını koy paşa paşa gez