335 alın diyecektim fakat bunu gördüm :)BMW 3 Serisi 3.20i 2008 Model 128.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 86883642
Printable View
335 alın diyecektim fakat bunu gördüm :)BMW 3 Serisi 3.20i 2008 Model 128.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 86883642
bmw nin kışın ne gibi sıkıntısı çıkabilir ki? perf olarak bilmem ama sağlamlık servis yedek parça karizma yönünden bmw ya da sana şöyle bir soru yönelteyim bir iş toplantın var iki araçlada gittiğini düşün hangisiyle gittiğinde daha çok ilgi çekersin
bmwyi al, cabrio al hemde, stage1 yaptıgında ustu acıkken o eksoz sesini, o patırdamaları duydugun zevk tartışılmaz!
zevk meselesi ama ben imprezayı kolay kolay hiçbişeye değişmem :)
335i cabrio aldıktan sonra hala gazlama isteğiniz olursa bmw'nin yanına sonradan bugeye sti veya gc8 de alabilirsiniz. ama bu iki seçenek arasında kesinlikle bmw derim...
bmw hem de 335 hem de cabrio ve kararsız kalınmış.
bu kadar düşünmek bile hata direk bmw yahu. bırak e93 ünü e36 nın üstünü aç şekli yeter e93 için diyecek bi şey yok..
herkes vergiye takılmış ama 2011 sti vergisi 3200 tl, bedava değil yani.., 2008 3.35 3800 tl - 2011 4450 tl, yani aradaki farktan anca cila parası olur
ek olarak bmw 335 in 9 lt (0,40 tl / km) yaktığı koşulda, sti 22 lt (1 tl /km) yakmayacaktır bu da ikinci gerçek
335i direkt dusunmeye gerek yok.
yAHU Birde sti super yol tutar filan denmis,sti superse cayman 1m filan ne:D
birde bakmak lazim 200 ustu suratlerde hangisi daha stabil cesme virajlarinda mesela, rakipte 335 320den bahsedilmiyorki..
BMW iyidir belki Subaru'dan ama...Ne biliyim ya STI farklidir.Egzozun sesi,patirdamasi,turbosu,koltuga yapistirmasi vs...Hep etkilemistir beni.Boksor motorun sesi zaten adami ayakta *osalttirir yaw ne diyim :d 335 olsun STI olsun ama 5 yil kullanacaginizi zannetmem. Iki aractan birisi mutlaka problem cikartir veya satarsiniz.
335 cok yakiyor diyenlere gelsin :)
http://i1214.photobucket.com/albums/...818D41A70E.jpg
hocam tr'deki çok yakıyor kavramı bitmez litre fiyatları hergün artıyor :D
ralli ruhluysanız sti yok ben otobanda max.speed yapayım arabadan 0 ses gelsin diyorsanız bmw. :)
ne bmw'ymiş ya ... karılar kızlar playboylar :D benim araba bmw değilde benmi bilmiyorum :D
2 tercih arasında bmw derim her halukarda ...