User Tag List

Sonuçlar: 10-11 STI vs e93 335i (cabrio)

Katılımcı sayısı
205. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 10-11 STI

65 31.71%
  • E93 335i (cabrio)

140 68.29%
Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
160 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: STI vs 335i

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cuma günü STI kullandım yine, BMW Çok güzel konforlu çekici bir araç tamam ama STI hakikaten başka bir dünya...
    M.Resat Simsek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asimos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte sen hala ekranda gördüğün weriyi kriter olarak kabul edip , depoyu fulleyip 100-200km. sonra bidaha fulleyip kaç lt. yaktığına bakmadığın için , ekranda gördüğün weri ile gerçek arasında bariz bir fark olduğunu anlayamayamadan , aracına binen arkadaşların we sen daima aracın 9.2lt. yada 0.40tl. yaktığını zannedeceksiniz.Dolayısıyla mutlu olacaksınız Ancak gerçekte o araç ortalamada 15lt.den az hiçbirzaman yakmayacak.
    Teknik bilgin 0. Buna yazdığın postlardan karar verdim. Yokuş aşşağı araban vitesteyken 0 lt göstermesi normaldir çünkü 0 a yakın yakıt sarfiyatı vardır. Kınetik enerji ile motor çalışır. Motorda cutoff sistemi devreye girer. Boşa aldığın zaman değer 1-1.5 lt anlık sarfiyata gelir. Yeni nesil yol bilgisayarları tahmini olarak %10 luk sapma ile yakıt sarfiyatı gösterirler. Çünkü enjektörlere anlık olarak kaç cc benzin işemeleri gerektiği bilgisini iletirken bir yandan da log alarak sarfiyat hesaplaması yaparlar. Benim 2005 model Megane RS im bile %7 sapma ile çalışırken uzun yolda Honda ies devrinde iesten daha az yakarken 2011 model BMW heralde benim arabamdan çok daha kesin hesaplamalar yapıyordur. Şunu unutmaki E46 M3 pistte Toyota Prius u takip ederek gazlarken Toyotadan çok daha az yakıyor. Top Gear da test edildi. Nedeni de çok basit. Sen diyelim 70 kgsın 70 kglık ağırlığı ancak 200 metre taşıyabilirken 100 kg lık bir adam 70 kglık ağırlığı senden çok daha uzağa taşıyabilir çünkü o ağırlığı kaldırmak için daha az efor sarfeder. Buradaki insanları aptal yerine koymadan önce kendin ne kadar akıllısın bence ona bakman gerek.
    IN BOOST WE TRUST

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MEGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw nin kışın ne gibi sıkıntısı çıkabilir ki? perf olarak bilmem ama sağlamlık servis yedek parça karizma yönünden bmw ya da sana şöyle bir soru yönelteyim bir iş toplantın var iki araçlada gittiğini düşün hangisiyle gittiğinde daha çok ilgi çekersin
    tabiki sti ile daha cok ilgi cekersin ama iyi yönde mi olur tartısılır

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    335 cok yakiyor diyenlere gelsin

ortalama hız mı 101 olan
    .

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet

10krkt

jnrjames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlayamadığım tek nokta yakıt sarfiyat durumu 2 araç için optimum seçilmemiş gibi. 2 aracında düzgün kullanımda yakıt değerleri zannetmiyorumki 1-2 ltden fazla oynama yapsın ? sonucta bmw sabit hızda kullanılıyor subaru da sürekli dip gaz gidiyormuş gibi yorumlar gelmiş.Normal kullanımda 2 sinide ortalama 10Lt den baz alın bitsin gitsin.

Karar kısmıda sessiz ve kaliteye yönelik olması isteniyorsa bmw.

Spor görünüm karakter isteniyorsa Sti diye düşünüyorum. Güç karşılaştırması yapmadan görsellik olarak. Yapma niyetine girildikten sonra yükleme de tartışılır yüklenecek malzemelerin maliyetide.. Artı araçları alırken verilecek parada Hatta model yılı bile tartışılabilir. Karar BMW ye yakın gözüküyor. Şimdiden hayırlısı olsun
    dinamomotorsport.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabit hızda sti bmw den fazla yakar. Üzerindeki kanat ve aktarma ağırlığından dolayı. Bizdeki 2.5 sti motorlu GC8 18 litre civarında yakıyor normal kullanımda. Ki araba bugeyedan falan daha hafif bir araba. Üzerinde 30R turbo var. Turbo devreye girmeden kullandığında sarfiyatı bu.
    IN BOOST WE TRUST

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabit hızda sti bmw den fazla yakar. Üzerindeki kanat ve aktarma ağırlığından dolayı. Bizdeki 2.5 sti motorlu GC8 18 litre civarında yakıyor normal kullanımda. Ki araba bugeyedan falan daha hafif bir araba. Üzerinde 30R turbo var. Turbo devreye girmeden kullandığında sarfiyatı bu.
    Sizin depoda kaçak var kanka 18 litre benzin 90 lira yapıyor

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok olm. Rodajda bi depoya Edirneye geldik. Boost açmadan. Sen daha mı az yakıon sanki.
    IN BOOST WE TRUST

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zonguldaktan alıp arabayı 1 depo ile İzmire geldim tam 660 km. Depoda 45 lt tamamı, varın siz hesap edin.

50 defa roll gecelerine çıktık full depo ile 13.7 lt yaktım sadece gazlama ile. Buna roll yaptığım arkadaşlarda şahit. Araç 270hp civarı gc8 bu arada.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

CavitS
    Misafir
    yakıt ekonomısı dusunuyorsanız 1.3cdti corsa tavsiye ederım

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya enjktörler çok büyük cruise da control edemiyorsunuz ya kaçak var yada
    wideband bozuk ayar yapmışsınzdır
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 litre ile 2.5 STI farklı arabalar. Bizimki hala rödaj ayarında full zengin 10 afr ile yürüyor ondan da fazla yakıyor ama olsun olsun 15 litreye düşsün daha altına inmez.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya enjktörler çok büyük cruise da control edemiyorsunuz ya kaçak var yada
    wideband bozuk ayar yapmışsınzdır
    800 cc enjektör var üzerinde 30R turbo olduğu için.
    IN BOOST WE TRUST

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek bir yorum yazıcam

Yanınızda annen veya kız kardeşin yada eşin sevgilin var gece polis çevirmesine giriyorsun

STİ ile çevirme

Memur: arkadaşım evraklar , aşşağı inin

BMW 335 ile çevirme

Memur: Beyfendi iyi akşamlar evraklarınızı rica edebilir miyiz , Teşekkür ederim iyi yolculuklar

Modlu arabaya artık binesim gelmiyo

CanberkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek bir yorum yazıcam

Yanınızda annen veya kız kardeşin yada eşin sevgilin var gece polis çevirmesine giriyorsun

STİ ile çevirme

Memur: arkadaşım evraklar , aşşağı inin

BMW 335 ile çevirme

Memur: Beyfendi iyi akşamlar evraklarınızı rica edebilir miyiz , Teşekkür ederim iyi yolculuklar

Modlu arabaya artık binesim gelmiyo
    katılıyorum bu olaya, rahat raht dolasamıyorsun arabanla orda cevirme vardır burda polis olur sıkıntı çıkarır vb arabanın zevkini suremiyoruz
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalar bitti iklimleremi salca oluyosun olum artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CanberkD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum bu olaya, rahat raht dolasamıyorsun arabanla orda cevirme vardır burda polis olur sıkıntı çıkarır vb arabanın zevkini suremiyoruz
    1 Ay önce başıma ne işler geldi neymiş modlu arabaya biniyoruz polisle kavga gürültü saygısızca hareketler iftira attılar arabama tekme attılar cinnet geçirdim siteden gecenin 2 sinde Faruk abi araya girdi işim çözüldğ dün gece eve gidicem aynı yerde çevirme var bildiğin tek yön caddede U dönüyorum yolumu değiştiriyorum çevirme gördümmü varya daha girerim yok heryeri zorlar dönerim o çevirmeye girip gece gece moralimi bozmam

CanberkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 Ay önce başıma ne işler geldi neymiş modlu arabaya biniyoruz polisle kavga gürültü saygısızca hareketler iftira attılar arabama tekme attılar cinnet geçirdim siteden gecenin 2 sinde Faruk abi araya girdi işim çözüldğ dün gece eve gidicem aynı yerde çevirme var bildiğin tek yön caddede U dönüyorum yolumu değiştiriyorum çevirme gördümmü varya daha girerim yok heryeri zorlar dönerim o çevirmeye girip gece gece moralimi bozmam
    aynı sekilde daha bugun gunduz saat 12 civarı kavacık koprusunun altında cevirme yapıyolarmış, sırf uğraşmamak için göksuya kadar inip ordan yola bağlandım...
    hem zaman kaybı hem sinir stres, birinin tamam geç dediğine bir diğeri sorun çıkartıyor en cok bu olaya sinir oluyorum
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalar bitti iklimleremi salca oluyosun olum artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CanberkD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sekilde daha bugun gunduz saat 12 civarı kavacık koprusunun altında cevirme yapıyolarmış, sırf uğraşmamak için göksuya kadar inip ordan yola bağlandım...
    hem zaman kaybı hem sinir stres, birinin tamam geç dediğine bir diğeri sorun çıkartıyor en cok bu olaya sinir oluyorum
    Huzur biliyosun neyde bende M'e geçicem artık yeter EMG durur durmaz bilmuorum ama bitane M makina alıcam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)