arkadaşımın (burada da üye) 1,6 vti ı var Allah için cok diri temiz sorunsuz vtec acan canavar gibi makina. =) biraz birbirimize gaz verdik denicez. ama şimdi değil. çünkü şarklar eşit değil
1.8 hb civic MANUEL 1190kg 225 45 17 jant lastik ve elektronik gaz kelebeği var.
1,6 hb VTI ise manuel 1160kg 195 55 15 jant lastik ve gaz telli.
bu durumda kısa mesafede ne kadar yerim =) ilk kalkışta. sonra kac metreden sonra ne olur. =) baya atıştık![]()
şunu da belirtiyim. 1,8hb civic manuel 2.vitesi 116km de bitiriyor. 3.vites tam hatırlamıyorum. ama lastık tabanı kuculse sprint booster takılsa ne olur merak ediyorum =)
NOT: KONUYA DAHİL OLACAKLAR OLAYI MEYDAN OKUMA OLARAK GARİP ANLAMSIZ TABİRLERLE CEVAPLAMASIN LÜTFEN. ÇÜNKÜ ZATEN BEN NE KADAR FARK YERİM DİYE SORUYORUM. dahası konu sadece geyik maksatlı. lütfen hondayı hondaya hondacıyı da hondacıya kırdırma cabaları yapmayalım.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VE SONUÇ:
bir arkadaşımın vti ı ile 6-7 kez kalktık. ilk ikisi rampada 1.vites den. (2 boy kadar uzadı) sonrakiler 2.vites den kalktık. 3kez aynı neticeyi üst üste alınca (son 3 deneme) biraktık. hem fikiriz ve temiz bir vti (stock ama sadece spor debriyaj ve hava filtre var) - temiz bir 1.8hb manuel (tam stock) in en fazla 2 boy önünde gidiyor. iki kişi oldugumuz için video cekemedik. bir dahakine buluşmamızda video cekebilecek 3.bi ekip takarız peşimize.