vay bevideo ları izledim de fenaymiş
320d - vti a kafa tutuyor demek he? ozmn hiç bulaşmamalı yaa...
Benim videoları baz alma. stock Vti lar videodaki kadar gitmez.
Videodaki makina standart vti a temiz 3 boy fark atar.
320D ye bulaşma çünki çipli ise çok acıtır![]()
ilker abi bu kadrandaki acıklamalar nedir?
1) 21h 21m diyor. (saat işaretine arabayı ok ile gösteriyor)
2) AVG 15km/h diyor bu nedir?
3) (yakıt aldıktan sonra sıfırlanıyor ) sonra aracın anlık kullanım haline goremı hemen hesap yapıp bu kdr LT yakarsın boyle kullanırsan dıyor. (ekranda ortalama bı LT gösteriyor) mesela durkalkda hep 14lt yapıyor yol acılınca bosalınca tıkır tıkır dusup9-10vs gosterıyor.
4) 0-1/2-1 gibi bir duzende bı duru çizgi var gaza bastıkca cızgıler cogalıp ınıyor vs.. bu da anlık cektıgı benzını mı gosterıyor?
1, si arabanın çalıştığı süre marşa bastıktan sonra geçen zaman.
2, si ortalama sürüş hızın
3, sü ortalama tüketim. 100 km de ortalamayı gösterir.
4, sü anlık tüketim. grafik olarak gösteriyor. iyi yönü anında gösteriyor kötü yanı 20 litreye kadar![]()
saçmalık gibi geliyor cunku 28lt yı gosterdı bana dur kalkta(yokusta) bıde cok kısa mesafede kullandıgım ıcın sanırım cok yakıyor. hergun 4km gidis 4km gelıs
trafık durkalk hep
Yok aslında çok düzgün çalışan bir sistem. Eğer benzin alırken hileli bi şekilde eksik almadıysan gramına kadar tutuyor.
Eğer soğuk havada 4 km mesafe sürekli durkalk gidiyorsan zaten 15 litreden aşağı yakması mümkün değil. diğer türlü biraz açık trafikte 10 littreyi geçmez.
10 gün önce maslak mehmetçik vakfı opetten depoyu fulledim. daha istasyon çıkışında trafiğe girdim köprüyü geçtikten sonra da 10 km kadar trafik vardı ortalaması 10 litre civarıydı. Havanın o kadar soğuk olmasına rağmen az bile yaktı.
Bu arada hava filtren temiz değilse çok yakar.
valla BRC den fiyat aldm 1600tl. aracı 2 yerden deliyoruz normalde dedı ama sende 1 delik ile sistemi bağlarız. vs diye baya izah etti. yakıt sadece kışın cok canımı yakacak sanırım. ama yazın baya bi düşecektir diye umuyorum. oyuzden yazı bekliyorum. havalar bi ısınsn da bakalım ne yakacak. :/ ona göre mecburen lpg dönüşümü şart olabilir.
bu arada senede 15bin km yapıyorum okdr... (cogu h.sonu ve tatıllerde vs) ztn ozmn az yakıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)