ne 206 mış be kardeşim :)
Printable View
ne 206 mış be kardeşim :)
hiçbir durumda 206 gti vti geçememeli tanrılar yenilmemeli :D
206 gtı cı arkadaşlar fazla inanmış vtı gececeklerıne , stock vtı& stock gtı dan bahsetmıyosunuz sanırım öylemı arkadaşlar ??
nedir bu peugeot cuların atarlı hali ya bu kadar da olmazkı hondayla bir tutuyolar kendılerini pejo gitsin ılk once şu bıtmeyen sorunlarını bı halletsın ondan sonra gelsın hondayla .... yarıstırsın.tamam pejo hondadan daha iyi arkadaşlar uzatmayın...
Bir tutmak ne demek Allah aşkına sen bu Honda'yı Ferrari felan sanıyorsun galiba. Hadi canım kumluk az ileride.
Geçer geçmez meselesini burda yazıp birbirinizi germeyin dün gecede dediğim gibi bendede 206 gti var 15 güne hazır olur vtec-vti sahibi arkadaşlarla denemekten zevk alırım :)
ben hondayı ferrari sanmıyorumda sen pejoyu gozunde buyutmussun...arabayı doldurdugun surece her araba yapılan ıslemlere gore yurur.ama bak bunu iyi oku! pejo hondayla NE ALT TAKIMDA NE YURURDE NE MOTOR SAĞLAMLIGINDA NE MEKANIK AKSAMDA NE ELEKTRONIK AKSAMDA NEDE KAPORTADA KISACASI HICBIR KONUDA MUNAKAŞADA BULUNAMAZ.ha bunuda arabadan azcık anlayan her ınsan bilir cok anlamana gerek yok azcık bılmen yeterli.banada bu konuda pejoyu sawunup durma lutfen gıt baska konuda sawun.
vayki vayy, yanlış adama yanlış cümle kurdun arkadaşım:)
Ya kusura bakma ben seni sadece fanatik olan NORMAL bir insan zannettim ondan cevap veriyordum. Meğer boşa nefes klavye ömrü tüketiyormuşum.
tamam hondanın kaportası o kadar saglam degılde pejo kadarda degıl hani ;)ayrıca bişiy dicem arkadasım a 3 te celık zırhmı varda sadece plakası dusmus honda yarıya kadar pert olmuş???eger boyle olduysa a 3 te celık zırh olması lazım o yuzden soledım senın soledıgın bıraz sacma geldıde
hayır cidden merak edıyorum fanatıklıkten değil !!!!
peugeot un 206 gtı modelının , honda civic vtı ı stock a stock bir denemede geçeceğine inanan arkadaşlarım varmı ??
kesinlikle yanlış anlaşılmasın tamamen samimi ve ciddi olarak soruyorum
hondaya sağlam araba dendi ya pes , bunları alın burdan.