adam ne hondaci cikti pes
Printable View
adam ne hondaci cikti pes
O değilde Şuayip gibi(Schumi) pejonun fabrikasına götürüp Ar-ge müdürü yapsan sırıtmayacak adama pugu anlatıyorlar ya ona bitiyorum.Biraz kim kimdir öğrenin sonra anlatırsınız la fontaine'den masalları.
şuayb ile kendi adıma kesinlikle polemiğe girmem peugeot konusndakı bılgısınıde bılmeyen zaten yoktur orda sıkıntı yok !! evet bazı hondayı savunan arkadaşlarında uslubu yanlış onda da sıkıntı yok !!! ammaa velakın peugeot u savunan bazı arkadaşlarında alın bunları burdan gibi yorumları YERSİZ, TALİHSİZ,KABA VE BOŞ olmuş , burada bır konu açılmış ve konuyu acan arkadaşta forumdakı ahalının yorumlarına dayanarak bir işe kalkışmış fikir bazında , tabiiki ayrı görüşler olması muhtemel bunu izeeti nefis meselesi yapmak saçmalık :icon_tup:
bi bak bakalım o konuyu açan arkadaş hangisi daha iyi diyemi açmışta ? hondacılar başlamış kaporta ve yürüyen kıyaslamasına ? adamın biri vermiş cevabı varsa vtec2 deneyelim diye.hala don lastiği gibi uzata uzata yok pejo kötü yok bilmem ne almayın abi o zaman.konuya sağdık kalın ona göre şeyler yazın.
Kim kimi geçer ne olur hangisi iyidir vs. bilmem herkesin görüşüne saygım var ama biri de çıkıp pejoyu en iyi bilen adamlardan birine sen gti ile rc'yi karıştırıyorsun vs. derse pardon denir.Kimse kusura bakmasın ki adam ciddi ciddi teknik bilgi verirken söyleniyor bir de bu laf.
10kere gectk bazilarinin kanitida var hala gecemez deniyo ona ayar oluyorum ama hosumada gdiyo:D
forumda fıkra bölümü açılmış hoş olmuş :)) honda'ya cok saglam arabadır getirin volvo'larınızı carpıstıralım bakalım diyen yok !! honda civic vtec2 pejo 206 dan daha saglamdır diyen var. futbol topu geldiğinde icine göcen bir camurlugu oldugunu biliyoruz esek değiliz. ha gel gelelim konuyu acan demis ki hangisi gecer. hangisi daha iyidir tartısmasına gerek yok.
ben aracımı sattım ancak stock vtec2 cok izmire yolu dusen pejocu beklenir misafir edilir.....
denon abimiz güzel cevap vermiş hatta butun soruların cevabı orda :) uzatmaya gerek yok pejocularla tartımaya gırılmıyor...hemen atara kalkısıyorlar e bende dedımkı madem 1.6 206 vtec2 yı gecer stock stock?getırın deneyelım varmı o kadar atarlı 1.6 206 dedım?konunun gti la alakası yok...konu 1.6 206 vs vtec 2???bende stock 1.6 206 var gecerım ederım don lastıgı yaparım fln dıosanız ben hala bunu derım!!!isteyen gelir dener bizim kapımız herkeze açık...
hatta ford focus var 1.6 onla deneriz :)))))
bence vtinin neden 30 olduğunu kendinize sorun geçen sene 15 milyara vtiler vardı ne çabuk unuttunuz ??????????????????