ies geçer :))))
Printable View
ies geçer :))))
siz kralsınız........
Arkadasmda rolandgarros vardi 110luk olur hepsi hemde cam tavan vs xs den agirdir.o arac 1.6ies i geciyordu vtec2 bu halde yaklasamamasi lazm.. Yakin gucdeki araclarin tartisilmasi cok sacma aracdan araca fark edebiliyor.deneyin gorun
kaç tane vtec 30 a satıldıda piyasa oluştu onu çözemedim ben:D
konu nerden nereye gelmiş :)
20 22 ydi askere gelrken 7 ayda 30mu oldu:d biz bosuna altina yatrm yapiyoz 2tane vti alsaydm koseyi donmustuk:D
Dip not 30a satilan vti da 17ye satilan gti i gecemedi :) gti 65binde vti dan daha temz ve donanimli belrtelm bunuda hala 30 deniyo ya:)
sana bişiy sorucam cidden.stock 206 gti nın stock vti yi gecmesine sen ınanabılıyomusun bunu cok samımı bı sekılde soruyorum benım 1.6 ies eskı aracım stock 206 gti le 1 boy arkadan yuruyodu 1.6 iesdede fıltre komple eksoz headers vardı baska hıcbıısy yoktu ve ***** yerde denedık yanı ankardaki bazı arkadaslar bilir 206 gti le 200 e kadar 1 boy arkadan gelıyodum...sımdı sen dıceksınkı 206 gti bıtık dokuk yıkık???arkadasın arabasının yururu gayet saglıklıydı?bide sole soluyum ben stock vti lada denedım 10 boy yedim.???sımdı sen ınanabılıyosan stock olarak 206 gti nın gecebılecegıne benım artık sana dıcek hıcbırseyım yok...
Piyasada 12-13 binden şahin, 10-11 binden renault 12 yazan varsa vti ada 30 bin yazana şaşırmamak lazım klavye kullanmak için ruhsat alınmıyor yazan yazar nerede bunu alan :)
neyse bişiy demiyorum artık :)ama ankaraya olurda yolun duserse kesın denemek ıstıyorum senınle haberıın olsun...