Motor Tipi: B16B
Motor: Su soğutmalı IL4 DOHC VTEC
Hacim (cc): 1595
Bore x Stroke (mm): 81.0 x 77.4
Sıkıştırma: 10.8
Yakıt sistemi: PGM-FI
Beygir Gücü (PS/rpm): 185/8200
Tork (Kgm/rpm): 16.3/7500
Printable View
Motor Tipi: B16B
Motor: Su soğutmalı IL4 DOHC VTEC
Hacim (cc): 1595
Bore x Stroke (mm): 81.0 x 77.4
Sıkıştırma: 10.8
Yakıt sistemi: PGM-FI
Beygir Gücü (PS/rpm): 185/8200
Tork (Kgm/rpm): 16.3/7500
konu bayagı uzadı :)
yav gelin deneyelim diyorum :D zır stock um cay corpa 30 liralık benzin yakarız :D kim kime saplıyo görürüz. Borunuzu takın gein :D konuyuda kitleyin birbirinizi kırmaya gerek yok :D
agzına sağlık :)
abinin aracı vtec 2 olduguna gore atarı 1.6 ya yapıyor.vtec 2 y le gti ye dıkecek hali yok :)
imzasına bakarsan neden böyle bişey sorduğumu anlayabilirsin
maksat konu uzamasın kırmayın birbirinizi. ama bu sekilde gidersen sen gtı a da giderim 16 yada. noldu senin atarın ne böyle şekil şemal konusuyosun ?
@JusticeForAll
Sikinti olma ;) alttarafi pug hryeri beygir olsa nolur. Ben hondaciyim kafa yasiorum sanane gtiada saplarim gelir sanada saplarim . Sana hitaben bi laf yoksa adam akilli yorum yap yapicaksan
konu kan davasına dönmüş :D
Burda millet birbirine atar gider yapio ben kirmayin birbirinizi die mesaj atiorum sen kalkip adam akilli cevap vermiosun atar gider yaparak mesaj atiyosun. Amk madem cok guveniosun bu kodumun arabasina ankaraya geldigimde seni ariycam cayimda benzinjnde benden az braz ayik ol az braz sikintisiz yasa problemjn olurum senin. Forumda kime ne yazdini bil 7 24 tssakk yaptin adam degilm ben dahada bu konuya yazma amk banliosanizda admnlee eyvallah