Son 218 yapar
Printable View
@ferroo
Ankaranın Bağlarıda Büklüm Büklüm Yolları Ne Zaman Sarhoş Oldunda Kaldıramıyon Kolları hobaaaa :hahaha:
sen dengesizmisin komik bişiymi var ortada?
O kadar kanıt ve bilginin üstüne yorum atabiliyosun ya komik olan o iyi forumlarrrr :)
konu hergün problem haline gelior varsa istanbul civarı düz boru orta susturucu ile denicek gelsin deneyelim videoyuda cekelim kim kimin içinden gecicek görelim.
sana bişiy soran oldumu?sanane ben yorum yapmısım yapmamısım senı ılgılenıren bıısy varmı ortada?sanamı sorucam ben yorum yaparken?terbıyesızlık yapma forumda...atarlı pejocular burda forumda konusuyor iş ıcraata geldımı fısss yıne dıyorum varsa o kadar atarlı 1.6 206 hemen mesaj atın...1.6 stock focusla gelıp denıcem...
estağfurullah ne haddime terbiyesizlik ettiysem ne kusura bakma :)))))))))))) sadece bi görüştü dediğim sonuçta forum ortamındayızz
ben bu siteyi sohbet muhabbet amaçlı sanıyordum fakat peugeot honda rekabetine dönmüş durumda boşverin arkadaşlar kim geçerse geçsin.peugeot kullananlar pejo diycek honda kullananlarda honda.
arkadaslar kimse kimseyi kandırmasın smdi 3-5 tane pejocu birlesmis honda geçiyoruz diyorsunuz ben hondacı felan degılım. ama adanada yakın bi arkadasımın 1.6 ies i ( Düz boru , 4-2-1 headers, kat iptali son susturucu, cai kit, kapak taşlama, port polish, 15 spoon jantlar) AFU plakalı 206 gti yi 1 km mesafede 0 dan kalkarak 1 boy arkasında çekti :D 3 kere denendigi halde fark hemen hemen aynıydı. kaldıki vti den bahsedıorsunuz. yapmayın beyler . stock 206 gti varsa deniyelim 1.6 ies ile eglencesine adanadan...
206 gtinin üstüne bu kadar oynanması bu aracın bazı sizin gözünüzde yenilmez araçların içinden geçmesinden kaynaklı o kadar. bu kadar büyütmeyin bence bu araçları bendede 206 gti var vtiyide vtec 2 yide hiç bi zaman kötülemedim ama herşey ortada videolar vs. yüklü bi vtec 2 206 gtiyı gecebılır arada 50-60 bg bı fark yok 206 136 vtec 2de 110 atmosferik yüklüleri 130 140 bg gibi bi civara geliyor modifiyesi kolay bi araç. ama stock vtec2 gelsin geçsin arabam tüplü motor beyninde sıkıntı olmasına rağmen deneriz
stock vtec2 ile 206 gti yürüse tabiki gti alıcaktır o tartışılmaz.peugeot kötü araba değil.fakat mekanik olarak honda kadar iyi değil.bunuda ben söylemiyorum bilmiyorum çünkü bunu sanayideki motor ustalarının %90 ı diyor.şimdi civic vti ile 106,206 gti 15.000tl aynı para olsa yada 106 quık ile civic 1.4 is 10.000tl olsa 3-4 sene öncesine gidelim.o zamanda peugeot mu alırdınız eğer öyleyse nedenini söylermisiniz.
zaten ben hıcbır zaman stock vtec 2 stcok 206 gti gecer demedım dememde burda tabı 206 gti alıcaktır.ben stock 1.6 206 stock vtec 2 vtec2 alır dedım halada derım yani :)
ne saçma gelicek bende honda alıyorum ama bu bi gerçek honda peynir tenekesi 30 liraya vti almam ben 30 vti al yok sıkıştırması yok itelemesi yok ekzantiri boku küsürü 50e mal et sonra adam 15 liralık gti a 15 harcasın 300 350 hp de vti bırak typ ra delik açsın yanlış anlama 30 liraya diyorum sakın bana yok vti turbolasak muhabbeti yapma
abi az kaldı yakında typ r la f16 yı roll e çıkartacaklar :D:D
Anlamadığınız şu, vti yada diğerleri puglar aynı para olsa ben yine pug alırdım sebebi açık çünki onu seviyorum. ben zevkim için arabama 35-40bin para harcadım şimdiye kadar derdimiz para olsa direk alırım bi evo herkesin içinden geçerim :)
Mesele zevk melelesi ise eğer araçların değeri tartışılmaz sana göre vtec 30 bindir bana görede getirip 50 bin önüme sersen benim gti ımı alamassın satmam :)
Sonuçta bu araçları günlük kullanmak için almıyoruz alıp kafamıza göre bişeyler yapıyoruz gerginlik şundan çıkıyor, siz çıkıp kıyaslamada kalite farkından bilmemneden bahsederseniz uzak doğu arabalarına her zaman galip çıkar avrupa arabalar ve tartışma uzar gider insanlar birbirini kırar bu tür konuların altına kapsamlı yorumlar yerine sade yorumlar yapmak gerekir, atarı gideri forum sayfalarında değil yollarda yapmak gerekir diyorum :)
şöyle bir gerçek var uzak doğu arabası dediğiniz japonların yapmış olduğu araçlardır.kaportasına konforuna birşey dediğim yok.bir alman arabası gibi değil ama motor mekanik dedin mi.ben japonun üstüne tanımıyorum.adam sırf motora önem veriyor.turbosuz bir şekilde 96 yılında 1.6 200 bg araç üretmiş.yine günümüzde toyota prius modeli yılın elektrikli aracı seçildi.
şurdada doğru söyledin amacım polimik yaratmak değil fakat vti 25-30 isteyen arkadaşlar gerçekten çok istiyorlar.o paralara sıfır araba satıyorlar.
hangi arabdab bahsediyorsun 1.6 litre 200 hp
Civic Sedan VTi'da üstten çift egsantrikli, 16 supaplı VTEC motorkullanılmış. Programlı çok noktadan yakıt püskürtme sistemiyle (PGMFI) beslenen motorun en önemli özelliği, değişken zamanlamalı egsantrik millerine sahip olması. Bu sistem sayesinde 5500 devre kadar normal bir motor izlenimi veren VTEC, bu devirden sonra supap açıp kapama zamanlarının uzamasıyla daha fazla oksijen emebildiği için bir performans motoruna dönüşüyor ve karakteri değişiyor. Honda VTEC teknolojisi sayesinde 1.6 litrelik motor hacminden 7600 devirde 160 beygir güç üretiliyor. Bu kadar yüksek güce rağmen 153 Nm'lik torkun oldukça düşük olması ve 7000 d/d'de ortaya çıkması sürücünün alışılagelmiş devir aralıklarının üstünde otomobil kullanmasını gerektiriyor. Yapılan hızlanma testlerinde O'dan 100 km/s hıza 7.6 saniyede ulaşan Civic VTi'm test koşullarındaki 12.2 litrelik (100 km'de) yakıt tüketimi yüksek gücün bedelininde yüksek olduğunu gösteriyor. Civic'in vites kutusunda oranlar motorla uyumlu seçilmiş. Her viteste kesintisiz olarak 8000 devre kadar rahatça çıkılabiliyor. Vites oranları arasında boşluk bulunmuyor.
www.otomobilnet.com dan alıntıdır
97 civic type-r diye geçiyor.185 bg ve 200 bg olanı var.türkiyedede bir tane olan bir arkadaş duymuştum.