tamam cuma gunu ***** yerde ol deneyelim.
Printable View
tamam cuma gunu ***** yerde ol deneyelim.
tamam peki :)
arkadaşlar cuma akşamı her zamnkı yere cmg arakdasımız stock 1.6 206 getırcek bende stock vtec 2 getırcem denıcez vıdeo cekıcez buraya koyucaz...hem aracları denemış olucaz hemde konuyu acan arkadaş fıkır sahıbı olucak :)
gti den hepımız bahsettik sen hemen atladın ben denerım dıye senın gti stockmuda hemen atladın?burda stock gti stock vti dan bahsedıyoruz...ayrıca konu 1.6 vtec 2 vs 1.6 206. ha eger ben stock gti getırırım dıyosan yarın akşam gel deneyelim...yada buldugun zaman msj atarsın.
110luk 206lar güzel gider ;)
Uzun yıllar 206 Quiksilver ım vardı "0" km almıştım
1.6 110 hp topu topu 1000 kg (1013 falandı ) araç söz konusu
Çok zevkli eğlenceli bir motordur çokta güzel giderler..
tabi sene 2012 1.6 110 hp lik versiyonlar 2002-2004 civarlarında kaldı
8-10 senelik araçlardan bahsediyoruz durumu nasıldır ne hale gelmiştir oda aracına bağlı ;)
Ya gerçekten anlamıyorum. Bende Honda kullanıcısıyım Pejoyuda asla kötülemiyorum ama polemikler gereksiz. En başta polemik başlıyo video koyun görelim susalım deniyo video koyuluyo ispatlanıyo ki CRUEL'in aracının bi sürü videosu var başka araçlarla yendiğide oluyo yenildiğide. Konu yürürden, kaportaya piyasasına geçiyo. Abi alınmaca gücenmece yok ama resmen ezmeye çamur atmaya altta kalmamaya yer arıyosunuz :S Honda dünyanın en güzel en sağlam en hızlı arabasıymış gibi davranıyosunuz. Kabul etmesenizde belli gerçekler var. Hondanın piyasasını biz bu hale getirdik. Tamam Pejoya göre daha sağlam daha sorunsuz ama malesefki donanım olarak daha boş. Neyse kimse uzatmasın birbirinizi kırmayın gereksiz şeyler için.
fanatik olmayan hondacı değildir :D :D :D
vardı söktük sattık :D
ne 206 mış arkadaş gorende sahınle 206 yı karsılastırıo sanar. sadece sunu dıyım kısada 206 alır bunu bastada soledım ama iş uzuna geldımı orda durun vtec 2 4 e attıgı anda don lastıgı gıbı sundurur 206 yı :))))
ben sanıyorumki hondacı arkadaşlar 206 xs in 90 luk versiyonu ile karıştırıyorlar..
110 luk xs in 2 avantajı vtec2 ye göre
1 hafif
2 şanzıman oranları kısadır
ilk arabamdı çok severdim, bende hiç problem çıkmamıştı hemde canını almıştım yani öle böle değil.. kalkışlar, gazlamalar.. 6500 de devir atmalar, 190 - 200 ile giderken 4-3-2 yapmalar.. baya bi kasaptım yani, ona rağmen sıfır problemdi..