voltaj önce sen koysan yaptığın 200+hp'lik focus'unu biz görsek , hep bahsediyordun..
Printable View
voltaj önce sen koysan yaptığın 200+hp'lik focus'unu biz görsek , hep bahsediyordun..
bencede boşuna uğraşmışsın emek harcanmış yürüyen arabaya laf atmek yerine biraz internette araştırma yapsaydın bence bira farklı yerde olurdu bu konu.. ben diyorum benim araba zetec sen diyorsun ST 170... benim arabamı benden daha ii bildiğini şöylüyorsunya helal olsun sana...
ozanlı , voltaj'ın hep sözünü ettiği yüklü bir focus'u vardı ben ondan bahsettim..
bence gereksız yere uzatılıyo konu TÜRKİYE'de yuklu bır focus yok bence veya ben gormedım parca sıkıntısı cok olan bır arac benımde focusum var ama sahsen focusu yukleyene kadar parcaları getırmekle ugrasana kadar vtec alırım yuklerım daha kolay kı bana gore vtecı yukleyıp focustan daha ıyı yurutursun saygılar...
bencede uzatmaya hiç gerek yok...
ahahaa gülüorum sana sadece ha cmf yazmışım ha aralarına tire koymuşum. bende hem 1.6 focus war hemde sport trend war.. . Merak etme amerikadan veya ingiltereden getirmeme gerek yok kendim gidip alabiliyorum.. için rahat olsun o konuda.. sen takıl kafana göre atıp tut. ... durmak yok sallamaya dewam.. ALLAH işini gücünü rast getirsin...
ozmn pek fazla deneme şansımız olmamıştı. denemeler yaptığımız da da ortak karar alınmış video çekilmesin die onun üzerine video çekmedik. ama dediğim gibi inşallah tekrar yükleyip videolar çekilcek.. ;) o konuda kimsenin şüphesi olmasın
Fotoğrafta mı yok? Sonuçta TR ' de tek birşey yapıyorsun , en güçlü focus'u yapıyorsun ve tek 1 fotoğraf yok arabayla parçalarla motorla ilgili..
Garip..
foto olması lazım baya bi uzun zaman oldu pc kaç kez format yedi ama kesin atmışımdır external hdd lerden birine ...bulunca koyarım.. ;)
focus konuları çok popüler ya :D
sayfalarca sürüyor taakii ranthor kilidi vurana kadar :D
Oz@nli sen şu draglarda aracını komple söken bi dönem gri siyah şimdide siyah turuncu gezen, hızlı gençmisin :hahaha: 306,gti,vts seni napar biliyormusun bagajından girer kaputundan çıkar sonra geri döner aynı işlemleri tekrarlar sonra alışkanlık yapar sürekli istersin, sen ne yap biliyomusun cadde de ışıklarda dur orda milleti kes :hahaha: fazla açılma boğulursun;)
yaw seko 206 ile geçiyorum dedin istanbula geldiğin gün ne süzgeç yapmıştık seni :D:D ahauhauhau :hehe: ey gidi günler
göki bel altı vuruyo herkese içipte gelmiş haha