306 iyice patates olmamışsaa rahat alması gerekiyor...
Printable View
306 iyice patates olmamışsaa rahat alması gerekiyor...
focusun gececeği tek araba oda zor bela honda 1.6 ies e206 yı gecemez 306 ya yanasamaz bıle
yanıtlar ortada herkes aynı goruste.)
uzatmaya gerek yok aslında, fabrika çıkışı 130 beygir motor gücü olan aracın tekerde 143 beygir olması için bence headers ve filtreden fazlasına ihtiyaç var ama bende de headers filtre var 306 gtilar ile çok denedim geçtiğim oldu geçildiğim oldu o yüzden arkadaşla denemek isterim.
Ocak ortasından önce olsa güzel olur aslında
tekerde 143 :eek: hesaba göre egzantrik+piston+chip+egsoz+kapak işleme v.s hepsi ve daha fazlası var o zaman.yada yanlış yazdınız krankta 143 :beuj:
o once sunu gecsın su once bunu gecsin demeye negerek var arkadasım sormusun insanlarda fikirlerini yazmıslar benm arabamla ilgilide olumsuz bisi solendiginde bozuluyorum her arabasını seven insan gibi ama bisi demiyorum burda kımseye cunku konu acmısım ve herkesın fıkrını sormusum olumlu cvplar gelmedigi zaman bozulmayalım yada olumlu cvplar almak istiyosan senin arabandan daha gücsüz bi arabayla veya gücleri yakın bi arabayla karsılastırma konusu ac.306 gti cok rahat gecer bencede.
ben bişeye bozulmadım .. bu konu taa nezmn açılmış yeniden hortlamış. neyse ben sinannn007 nin sölediğine cewap werdim ki.. bunda bozulcak bişe yok.. focus ları kötülediği için cewap werdim öle.. stp de açtığı konuda si la denemiş bir arkadaşımız bende onu göstererek küçümse yapılmamasını anlatmak istedim. .. okadar
anlıyorum arkadasım olsun bnm yazdıklarımda aslında kisisel olarak direk sana deil senin konunda bole bisi gordum diye burda yazdım konu acılıp sonra bosubosuna kavga cıkan bekledigimiz cvplar gelmeyince sinirlenip kırıcı konusmları cok goruyorum ben cok yapıcı yazılar yazmaya calıstıgım halde bazen ben bile yazabilioyorum forum ortamında cok yanlıs anlasılmalar oluyo bosubosuna cunku keyifli forumlar.
st170de ne parcalar kullanılmıskı o gucu almıs ona gore buda bahsı gecen aracın tahmını gucu belırlenebılır 170 çok zor gozukuyor...
http://www.youtube.com/watch?v=yJIt85Yi1ac
:heyoo:
bunun gıbı 1olarca bulabılırm..
St 170 in stock hpsi 170 whp 148 mi ne .. koredeyken bi arkımda wardı stock hali ile dyno da o weriyi verdi ki st 170 e borla cat back + yazılım + cai ile 197 gibi bir değer wermişti..
Not: 130 hplik focus sport trend lerde bu yazdığım ekipmanlarla anca 150 -155 gibi bi hp werir. haa dersen dereceli egz + komple egzoz + 4-2-1 headers + yazılım + cai yapcam ozmn makismum alacağın 160 -170 hp ler...
Umarım iyi açıklayabilmişimdir..
Arkadaşlar arabası olanda yazmış olmayanda 1.6 ies geçer miş sportrendi... çok komik bu msjlar... herkes kafasına göre yorum neden yaparki...
bir bitireyim ben arabanın bakımını ocak ortası gibi çekim yapalım olur mu ama kimse caymayacak...
ozanli kardeşim senin araç st170 mi ? eğer st 170 ise 35 plakalı olan araç senin .. bildiğim kadarıyla tr de 1 tane war şuan st 170... ömerin de dediği gibi 2001 model st 170 yok ve motoru zetec deil st 170lerin duratec. ...