ben burda şunuda şöyleyeyim sportrendim var diyipte sportrndle şua arabayı denedik felan diyenlerin %90 ı yalan şöylüyor...
Printable View
ben burda şunuda şöyleyeyim sportrendim var diyipte sportrndle şua arabayı denedik felan diyenlerin %90 ı yalan şöylüyor...
allahım yaa.. benim aracım 2001 focus 2.0 ZETEC ... 2003 ten sonra ST170 geldi diyorum... hala senin araban ST170 mi deme...
Ben 2 yıl 2000 model sport trend kullandım. Aracım 50.000 km deydi 67.000km de sattım. 2 defa orjinal ateşleme bobini değiştirdim. 1-2-3 güzel uzardı 4 ve 5 bitmek bilmesdi. 320i yi 3 sonuna kadar geçerdi ondan sonra 320i geçerdi. Neyini öveyim şimdi ben sport trendin.
svt die yazmışsın aracını ... svt 170 lik wersiondur... bunu bilmiorsun galiba bende de sport trend war çok araçla denedim geçtiğimde oldu boy boy geçildiğimde oldu ... ama şunu bilir şunu sölerim yiemiceğin.. y... altına yatma... ilk önce sen benim soruma bi cewap wer ..
benim araç stock hali ile dyno ya soktum 130hp whp de 117hp çıktı sonra çipledik 147 hp whp de 130 çıktı .. ya senin çıktığın dyno da bir sorun war yada bizim çıktığımız dyno larda bir sorun war...
SVT 170 diye bir araç yok. ST170 diye bir araç var. ABDde Zx3 ve SVT ler var... Benimki şuan SVT... ZX3 lerin ön camları manuel... SVT ler ABDde 2.0 zetec diye üretildi 99-02 , sonra 03-08 arası 2.0 170 ps diye üretildi... avrupa karşılığı ise 2003 2005 ST 170 di... türkiyeye 1 tane ST 170 girdi koyu füme onunda 3-4 tane büyük kazası var ve en kazasında perte çıkıp toplandı ve İzmire satıldı... 1 tanede focus Rs var intercity rent a carın sahibinde 34RS plaka.... benimki ise avrupa adıyla sportrend ABD adıyla SVT... şimdi anlayabildin mi... ST 170 değil... ama 2003 olsaydı ST 170 olurdu...
ya sen anlamıorsun ya da biz anlatamıoruz.. svt ile st 170 motoru birbirine çok benzer ki. tr de 1 adet stock 170 hp lik focus mevcut. ..ozmn sen aracını usa den almışsın getirtmişsin. Madem iddaa ediorsun aracının svt olduğuna en basit şekilde bir çözüm söleyeyim motorunun resmini koy bakalım neymiş biz de görelim.. sport trend in ki ile mi aynı yoksa aynı değilmi...
al benden sana bir örnek svt motor resimleri
http://carphotos.cardomain.com/ride_...0009_large.jpg
http://www.focushacks.com/images/engines/EngineSVT.jpg
http://image.modified.com/f/17355013...e_Bay_View.jpg
senin motorununda resimlerini bekliorummm...
Sana kazasız belasız kullanırsın inşallah diye gayet düzgün bir mesaj atmışım, senin verdiğin cevaba bak. Sen bu üslupla kimseden ciddi mesaj alamazsın, sadece insanların antipatisini kazanırsın. Focus tokatı ne allah aşkına :confused:
Dyno sonucu ne olacak? Saçma sapan ölçümler yapan bir sürü dyno var. İstersen getir yine de göster burda. Kimsenin Sport Trend hakkında fikri değişmeyecektir.
kendi adıma konuşayım. Yıllardır ford kullanıcısıyım . ve dooru düzgün ford başka arabanın motorlarından pek anlamam ne honda dan anlarım ne de bmw den.. ama sonuçta 130 hp lik sport trend e iyi paralar harcamadığın sürece ford lar'dan pek werim yani hp kazanamazsın.. tr de parça sıkıntısı war ben ne alırsam aracıma yurt dışından getirtiorum . ford racing , cmf , focus sport gibi markalar war özellikle ford lar için..
Arkadaşım benim aracım 2.0 Zetec diyorum ABd de peki sportrend diye bir kavram var mı tabiki yok.. orda SVT diye geçiyor bizim arabalar.... senin gönderdiğin linktede zaten yazıyor.. 2002 den sonra SVT ler 170 ps oldu diyor... Avrupada SVT adıyla değil ST 170 adıyla sattılar arabaları 170 de onun 170 ps olduğunu gösteriyor... Mondeodada ST 220 var o da 220 ps olduğunu şöylüyor... daha anlamayacak ne var ben bunu çözemiyorum...
ben herşeyimi CFM den alıyorum... aradada ford racing tabiki...
benşm sinirlendiğim konu focus hakkında bilip bilmeyen yorum yapmış... mesel ben şimdi motor kulaklarını değiştiyorum... sert kulak niye peki... tabiki inanılmaz boşluklar var o boşlukları almam için bilhassa şanzımanda...
Bır Focus Sporttrend kullanıcısı olarak 306 gti alır dıyorum:D:D
ya kardeşim abd 'den mi aldın aracını? svt diorsun hala ben senden en basit bişey istedim motorunun resmini .. onu bile yollayamıorsun ki bana hala svt diorsun.. svt motoru ile 2.0 zetec 130 hp liğin motoru çok farklı . en basit örnek svt nin gaz kelebeği yan çaprazda 2.0 zetec in ortada 130 luk olanın en ufak bir işaret sana bu farkı anlaya bilmen için ...
Afedersin ama burda kimse aptal değil.. neyin ne olduğunu herkes iyi biliyor..
ford mühendislerin den daha iyi mühendissin ozmn nie girmedin sen ford motor co. ya.. hey allahım yaa daha bişe sölemiyorum. isteyen istediği gibi yazsın çizsin..
cmf den türkiye ye mal getirtmek irandan oros... getirtmek gibi bişe... çok zor geliyor..
iddialaşıyorsun anlamıyorum... ben 2001 de 1 sene ABD de kaldım... o yüzden gözümle gördüm ... senin dediğin 170 ps olan motor 2002 ortasında ABD de çıktı.... senin bana gönderdiğin resimlerdeki fotolarda ise 3 üde 2002 - 2005 arası SVT yani avrupa koduyla ST 170... benimki 99-00-01-02 'nin başı olan SVT lerle aynı... amerikada Special Vehicle Team adıyla satılır focus sportrendler... benim anlatamadığım ve seninde inatlaştığın konu bu.. Sen diyornki SVT ler 170 ps seninki SVT değil eğer olsaydı 170 ps olurdu diyorsun.. ama senin bildiğin gibi değil yanlış biliyorsun işte... bu arada fottuy ben keyfime koymuyorum ... koyamıyorum zaten benimki zetec motor diyorum... neden iddişalaşılıyor anlamıyorum...
tmm kardeşim sen herşeyi çok iyi biliyorsun .. biz hiçbir şey bilmiyoruz... Sen araç tr de ki en hızlı en güçlü stock focus.. biz boşuna uğraşmışız ford larla...