User Tag List

Sonuçlar: focus Sport Trend /306 gti

Katılımcı sayısı
151. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 306 gti

128 84.77%
  • focus sport trend 2.0

23 15.23%
Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
263 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: focus sport trend /306 gti

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz@nli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle... birde onu yere güzel bir yürüyenle aktardım ( H&R coilover).. ayrıca bujilerinde çok farkı oldu platinyum kullanmıyor normalde servisler 1.6 bujisi kullanıyormuş... birde Maslaktaki Hüzeyin Kurtezin elinn değmesiyle aldım bu değerleri...
    Açıkçası coiloverla gücün yere aktarılması birbirinden alakasız konular.

Ama bu değerlerin öncesi ve sonrası dyno sonuçları varsa görmek isterim, hatta ben benim fitenkimi satmadan denemek isterim sizinle hemen hemen aynı setupdayız sanırım

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı likedead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sportrendin şanzumanı 350 ps'e kadar dayanıklımı ?bizim ustaya o yüzden bilmem kaç tane sportrend gelip 3. vites dişlisini değiştirdi...

Likedead senin ustan kim bilmiyorum ama 2001 sportrendlerde sorun yok şanzımanda sorun olanlar 2000 ve 99 da çıkanlar onların senkromenç ve dişli sorunları zaten vardı... Ben alırken ona dikkat edipte 2001 tercih ettim... ama normaldir bir araç çıkarken piyasaya zaten ilk sene değil 2. sene tercih edip alınmalı...

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkçası coiloverla gücün yere aktarılması birbirinden alakasız konular.

Ama bu değerlerin öncesi ve sonrası dyno sonuçları varsa görmek isterim, hatta ben benim fitenkimi satmadan denemek isterim sizinle hemen hemen aynı setupdayız sanırım
    Bende denemek isterim şuan işlerim yoğun ama ocak'ın ilk haftası felan deneyebiliriz istersen... bende mrk ediyorum... Vti ile daha önce denemedim ama Sİ la denemiştim Siları çok fena ayırıyorum...

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görkem o zmn beni hakan 1.6 ieslede geçmişti o zamanki problem şuydu ben arabanın trigerini mantarda Gökmenin yanında değiştirmiştim onlarda daha önce hiç triger değiştirmemişler fordun... benim focusun trigerinini değiştirken şahit oldum 2 sene sonra... özel bir aparat kullanıyorsun egzantrikleri kitliyor... o zmn onlar onu kullanmadıkları için arabanın ayarları kaçmıştı... şöyle diyeyim 2. vitese atınca araba duruyordu resmen yolda... zaten fiestayı satma nedenimde buydu...
    Tutulma ozan tutulma kardeşim bende kullandı 4 sene focus kitabını yazarım yani sende bilirsin Sen resimlerini ekle senin aracının Renk değiştirmedin herhalde en son gördüğüm gibi halen

Oz@nli
    Misafir
    Evet renk hale Atomic Orange... Üstü Siyah... Kısacası hardtoplu focus... Plakadan belli değilmi ... TuruncuSiyah 1133

Oz@nli
    Misafir
    Focusun kitabını benim kadar yazamadın ama ... Benim kadar yazan yoktur sanırım... Zx3 panjurunu SVT panjuru sanan çok insan gördüm ben Benim panjura apaçi işi diyen çok kız gördüm ben... burda sanayide yaptırmışım demişlerdi... Millet yalandan gazcı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet renk hale Atomic Orange... Üstü Siyah... Kısacası hardtoplu focus... Plakadan belli değilmi ... TuruncuSiyah 1133
    Ekle resimlerini

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Likedead senin ustan kim bilmiyorum ama 2001 sportrendlerde sorun yok şanzımanda sorun olanlar 2000 ve 99 da çıkanlar onların senkromenç ve dişli sorunları zaten vardı... Ben alırken ona dikkat edipte 2001 tercih ettim... ama normaldir bir araç çıkarken piyasaya zaten ilk sene değil 2. sene tercih edip alınmalı...
    tabi ki ilk çıkan araçlarda illa ki bi sorun vardır...model olarak ne geldiğini bilmiyorum ama 3.vites dişli sorunu için geldiğini biliyorum..sende 350 ps e kadar dayanıklıdır deyince kafam yatmadı dediğine..neyse aracın verileri çok iyi dediğine göre maşallah demek düşer bize...inşallah yakın bi zamanda 306 gti ile deneme yaparsın bizde görmüş oluruz ..kazasız belasız...
    Sfi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Focusun kitabını benim kadar yazamadın ama ... Benim kadar yazan yoktur sanırım... Zx3 panjurunu SVT panjuru sanan çok insan gördüm ben Benim panjura apaçi işi diyen çok kız gördüm ben... burda sanayide yaptırmışım demişlerdi... Millet yalandan gazcı
    1.8 TDCI diyelimde ansiklopedi ciltleri karışmasın

Oz@nli
    Misafir
    tabi ki ilk çıkan araçlarda illa ki bi sorun vardır...model olarak ne geldiğini bilmiyorum ama 3.vites dişli sorunu için geldiğini biliyorum..sende 350 ps e kadar dayanıklıdır deyince kafam yatmadı dediğine..neyse aracın verileri çok iyi dediğine göre maşallah demek düşer bize...inşallah yakın bi zamanda 306 gti ile deneme yaparsın bizde görmüş oluruz ..kazasız belasız...
    Tmm dediğim gibi Ocak ortası dener videosunuda koruz nete... Ayrıca şuan 100000 ağır bakıma sokmam lazım... o da benim vaktimi alacak...

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.8 TDCI diyelimde ansiklopedi ciltleri karışmasın
    1.8 TDCİ güzel bir motordu niye sattınki anlamış değilim.... Daha yol tutan bir araç bulabildin mi ???

Oz@nli
    Misafir
    2000 ler sorunluydu... daha sonra 2001 ve 2002 de sorunu giderdiler... 2003 ve sonrasıda zaten ST 170 oldu ve getrac şanzıman koydular... ST170 ABD de SVT olarak satılıyor... 2000 2001 ve 2002 lerde SVT olarak satılıyor...

20EF106GTI
    Misafir
    sportrend ve 306 gtı kıyaslanamaz....

Oz@nli
    Misafir
    bencede kıyaslanamaz birinde alman kalitesi ve sınıfının en iyi yol tutuşu var... birinde ise yap sat mantığı ile üretilmiş kalitesizlik var..

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buraya birşeyler yazarak kesinlikle polemik yaratmak istemiyorum,gerçek ve birçok kez denemiş ve tecrübe edilmiş durumları aktarayım...
    aracım 99 model mondeo ghia blacktop manuel,bakımlarını düzenli ve en iyi şekilde yaparım masraftan kaçınmam konu aracımsa
    dyno verisi 188 hp lik leon 2.0TDİ ile denemelerimiz oldu 0-top speede yürüme denemelerindeki durumları örnekleyeyim
    0-120 mondeo
    120-160 leon
    160-200 kafa kafaya
    200+mondeo

mondeo 306 gti dragta da 3. vitesin sonuna kadar mondeo önde ve 400 ü mondeo önde tamamlıyor.

roll denemelerinde leon 100 ve altı hızlarda 2 boy önde.100 ve üstü hızlarda 190-200 lere kadar bazen mondeo önde bazende kafa kafaya....

şimdi 306 gti leon denemesini aktarayım 60-190 denemesinde 180 e kadar leon önde yarım boy kadar 180-190 arası 306 önde yarım boy kadar ve yol bitiyor leon 6. vitese atamadan...

şimdi bu olayları derleyince zetec blacktop makinenin hiçte kötü bir makine olmadığı ve 306 gti ile yürüyebilecek bir araç olduğu ortaya çıkıyor...hiçkimsenin aracını kötülemem yermem,öyle bir huyum olmadığı gibi deneme yaptığım arkaşlarımın araçlarının elimin yettğince sorunlarına el atarım....

20EF106GTI
    Misafir
    sen 140la 306nın gırdıgı vıraja gırebılırmısın bu iş soforluge bakar kardesım her guzelın bı kusuru var ama ne olursa olsun 306 gtı sattıgım arabalardan bırı kullanan bılır kardesım.... focusta guzel bı arac ama 306 ya ne yapsa etse gecemezzzzzzzzzzzzz.)))

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı pureal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buraya birşeyler yazarak kesinlikle polemik yaratmak istemiyorum,gerçek ve birçok kez denemiş ve tecrübe edilmiş durumları aktarayım...
    aracım 99 model mondeo ghia blacktop manuel,bakımlarını düzenli ve en iyi şekilde yaparım masraftan kaçınmam konu aracımsa
    dyno verisi 188 hp lik leon 2.0TDİ ile denemelerimiz oldu 0-top speede yürüme denemelerindeki durumları örnekleyeyim
    0-120 mondeo
    120-160 leon
    160-200 kafa kafaya
    200+mondeo

mondeo 306 gti dragta da 3. vitesin sonuna kadar mondeo önde ve 400 ü mondeo önde tamamlıyor.

roll denemelerinde leon 100 ve altı hızlarda 2 boy önde.100 ve üstü hızlarda 190-200 lere kadar bazen mondeo önde bazende kafa kafaya....

şimdi 306 gti leon denemesini aktarayım 60-190 denemesinde 180 e kadar leon önde yarım boy kadar 180-190 arası 306 önde yarım boy kadar ve yol bitiyor leon 6. vitese atamadan...

şimdi bu olayları derleyince zetec blacktop makinenin hiçte kötü bir makine olmadığı ve 306 gti ile yürüyebilecek bir araç olduğu ortaya çıkıyor...hiçkimsenin aracını kötülemem yermem,öyle bir huyum olmadığı gibi deneme yaptığım arkaşlarımın araçlarının elimin yettğince sorunlarına el atarım....
    Teşekkürler dostum... Ezber yerine böyle denenmiş bilgileri sunduğun için tekrar teşekkürler... Tanışmak dileğiyle kendine ii bak...

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı 20EF106GTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen 140la 306nın gırdıgı vıraja gırebılırmısın bu iş soforluge bakar kardesım her guzelın bı kusuru var ama ne olursa olsun 306 gtı sattıgım arabalardan bırı kullanan bılır kardesım.... focusta guzel bı arac ama 306 ya ne yapsa etse gecemezzzzzzzzzzzzz.)))
    bilmiyorum nasıl kullanıyorsun ama senin 140 la gireceğin viraja ben en az 170-180 le gireceğime emin ol... sana ABD de 99 da contour ( avrupada mondeodur) ve focus ilk çıktığında , fordun genel müdürünün yaptığı basın açıklamaını şöyleyyeim... biz bu sene iki araç çıkardık ikiside yola sanki ciklet gibi yapışıyor... ve hala focusun yol tutuşuna tüm dünya hayrandır... 2001 de yapılan testlerde sınıfının en iyi yol tutuşuna sahip otomobildi ve ESP nin tek gereksiz olduğu otomobil diye geçer... bu arada benim yrüyen aksam şöyle... H& R coilover, ön ve ara vraj demirleri ( H&R) , Sparco ön kule gergisi... dah sayayım mı ne derler her at sahibine göre kişner...

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede kıyaslanamaz birinde alman kalitesi ve sınıfının en iyi yol tutuşu var... birinde ise yap sat mantığı ile üretilmiş kalitesizlik var..
    Biraz iddialı bir cümle olmuş...
    306 gti yol tutuş konusunda referanstır, Ford'un yol tutuşunu da bilirim.
    Bir de 306 Gti yap sat mantığıyla yapılmış kalitesiz bir üretim derken neyi kastettiniz???
    Focus Sport Trend zamanındaki tüm testlerde "Ağırbaşlı Gti" olarak tanıtıldı, aracı kötülemiyorum ancak hiç bir zaman kendi motor kategorisinde hızlı bir hot hatch olamadı, söylediklerimi yanlış anlamayın ama ikisi gerçekten performans olarak çok farklı araçlar. Focus Sport Trend'in performans olarak zamanındaki muadili, Ecotech Astra Gsi'dır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)