User Tag List

Sonuçlar: focus Sport Trend /306 gti

Katılımcı sayısı
151. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 306 gti

128 84.77%
  • focus sport trend 2.0

23 15.23%
Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
263 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: focus sport trend /306 gti

SON TC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 iyice patates olmamışsaa rahat alması gerekiyor...

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rstmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu tekerde 143 psin yolunu da açıklar mısın?

Çünkü tekerde 143 ps için krankta 168 ile 190 arasında bir şey olur diye düşünüyorum. (Teker/Krank = 0,85 veya 0,75 diye düşünerek)
    Ben yine iyimser yazmışım 165 - 170 Hp diye

SİNANN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focusun gececeği tek araba oda zor bela honda 1.6 ies e206 yı gecemez 306 ya yanasamaz bıle

20EF106GTI
    Misafir
    yanıtlar ortada herkes aynı goruste.)

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SİNANN007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    focusun gececeği tek araba oda zor bela honda 1.6 ies e206 yı gecemez 306 ya yanasamaz bıle
    1.6 ies ilk önce si geçsin ne diimmm...

daha geçen gün çıtırdan yüklü si la stock focus denedii. sonuçları sölediler..

neyse daha başka bişe demiorum
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzatmaya gerek yok aslında, fabrika çıkışı 130 beygir motor gücü olan aracın tekerde 143 beygir olması için bence headers ve filtreden fazlasına ihtiyaç var ama bende de headers filtre var 306 gtilar ile çok denedim geçtiğim oldu geçildiğim oldu o yüzden arkadaşla denemek isterim.

Ocak ortasından önce olsa güzel olur aslında

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekerde 143 hesaba göre egzantrik+piston+chip+egsoz+kapak işleme v.s hepsi ve daha fazlası var o zaman.yada yanlış yazdınız krankta 143
    barnak bassam olurmu ?

Silverbullet
    Misafir
    Alıntı voltaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 ies ilk önce si geçsin ne diimmm...

daha geçen gün çıtırdan yüklü si la stock focus denedii. sonuçları sölediler..

neyse daha başka bişe demiorum
    o once sunu gecsın su once bunu gecsin demeye negerek var arkadasım sormusun insanlarda fikirlerini yazmıslar benm arabamla ilgilide olumsuz bisi solendiginde bozuluyorum her arabasını seven insan gibi ama bisi demiyorum burda kımseye cunku konu acmısım ve herkesın fıkrını sormusum olumlu cvplar gelmedigi zaman bozulmayalım yada olumlu cvplar almak istiyosan senin arabandan daha gücsüz bi arabayla veya gücleri yakın bi arabayla karsılastırma konusu ac.306 gti cok rahat gecer bencede.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bişeye bozulmadım .. bu konu taa nezmn açılmış yeniden hortlamış. neyse ben sinannn007 nin sölediğine cewap werdim ki.. bunda bozulcak bişe yok.. focus ları kötülediği için cewap werdim öle.. stp de açtığı konuda si la denemiş bir arkadaşımız bende onu göstererek küçümse yapılmamasını anlatmak istedim. .. okadar
    Rs Racing Garage

Silverbullet
    Misafir
    Alıntı voltaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bişeye bozulmadım .. bu konu taa nezmn açılmış yeniden hortlamış. neyse ben sinannn007 nin sölediğine cewap werdim ki.. bunda bozulcak bişe yok.. focus ları kötülediği için cewap werdim öle.. stp de açtığı konuda si la denemiş bir arkadaşımız bende onu göstererek küçümse yapılmamasını anlatmak istedim. .. okadar
    anlıyorum arkadasım olsun bnm yazdıklarımda aslında kisisel olarak direk sana deil senin konunda bole bisi gordum diye burda yazdım konu acılıp sonra bosubosuna kavga cıkan bekledigimiz cvplar gelmeyince sinirlenip kırıcı konusmları cok goruyorum ben cok yapıcı yazılar yazmaya calıstıgım halde bazen ben bile yazabilioyorum forum ortamında cok yanlıs anlasılmalar oluyo bosubosuna cunku keyifli forumlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    st170de ne parcalar kullanılmıskı o gucu almıs ona gore buda bahsı gecen aracın tahmını gucu belırlenebılır 170 çok zor gozukuyor...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    focusun yuruyeceği 2.0 lt tek araç var oda 206 gti.206 yı geçmeyenede araba demiyorlar zaten
    http://www.youtube.com/watch?v=yJIt85Yi1ac

bunun gıbı 1olarca bulabılırm..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz@nli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondanın nasıl mugeni yada mercedesin AMG si varsa Ford'unda Ford Racing firması var. Bilinmesi gereken önemli birşey focusun üstündeki 2.0 litre zetec makina şuana kadar üretilmş en ii makinalardan... Supercharged kiti takıldığında 212 net güç, Turbo kiti mi desem Nos kitleri mi desem hepsi ABD de hepsi mevcuttur... Mesela 2002 focus RS üstündeki makina 2.0 Zetec üstüne Garreett GT28R turbo... Sportrenddeki Şanzıman MTX 75 bu şanzıman için fabrika diyorki 350 PS 'e kadar dayanıklı... Ne demek oluyor şimdi bu?? bence bu cümle birşeyleri kastediyor olabilir...

Bu arada 2.0 Zetec ile 1.6 zetec'i karıştırmayalım 1.6 zetec'de güç alınması çok zor... Beyin olaya giriyor ama benim beyin olmadan güç almam tamamen hacim olayıma bağlıdır... ve bu motor zaten fabrikadan yüklenmeden çıkmış bir şekilde geldiği içinde her yaptığınız size fazla fazla geliyor... mesela type-r 2.0 200 ps atmosferik... focus 2.0 128 PS atmosferik...
    Alıntı pureal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zetec blacktop serisi motorlar kent üretimi blok,mazda ve yamaha ortak dizaynı kapak ve püskürtme sistemi vardır yamaha r1 lerin carbları tabiri caiz ise cuk diye oturur,inlet yapmak çok kolaydır(tr de parça sıkıntısı nedeni ile zor),zetecler öyle filter tak eksoz sök olaylarına tepki vermezler,detay işler isterler sebebide çok iyi dizaynından gelmektedir.takdir edilirki detaylı bir şeyi üstün körü çalışmayla güzelleştiremezsiniz
    Gidin kumda oynayın. Yalan yanlış bilgiler de vermeyin.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı acken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekere 143 Hp vermesi için krankta 165 - 170 hp almışsındır aşağı yukarı. Yanlış anlama ama standardı 130 Hp olan bir araçta saydığın eklemelerle bu imkansız.
    Bir de aracının fabrika verisi son hızı 203 km yanlış bilmiyorsam. 258,7 km ciddi bir hız, yaptığın modifikasyonlarla o da imkansız. Neyse sen aracından keyif alıyorsan daha ne, kazasız, belasız kullanmaya devam edersin inşallah.
    aracıma ne yapıp yapmadığımı boşver sen.. ama dyno sonucunu buraya koyacağım.. Ocak ortası gibi ondan sonra yorumları alalım bakalım.. size bir focus tokatı lazım...

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    st170de ne parcalar kullanılmıskı o gucu almıs ona gore
    buda bahsı gecen aracın tahmını gucu belırlenebılır 170 çok zor gozukuyor...
    ST170 duratec tammen farklı bir motor ama 130 ps olanlar zatece ikisi ayrı bir motor... ayrıca sportrendin üstü değil ST170.... ikisi ayrı yılların arabası... 2002 dde zetec bitti 2003 te ST170 geldi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    St 170 in stock hpsi 170 whp 148 mi ne .. koredeyken bi arkımda wardı stock hali ile dyno da o weriyi verdi ki st 170 e borla cat back + yazılım + cai ile 197 gibi bir değer wermişti..

Not: 130 hplik focus sport trend lerde bu yazdığım ekipmanlarla anca 150 -155 gibi bi hp werir. haa dersen dereceli egz + komple egzoz + 4-2-1 headers + yazılım + cai yapcam ozmn makismum alacağın 160 -170 hp ler...

Umarım iyi açıklayabilmişimdir..
    Rs Racing Garage

Oz@nli
    Misafir
    Arkadaşlar arabası olanda yazmış olmayanda 1.6 ies geçer miş sportrendi... çok komik bu msjlar... herkes kafasına göre yorum neden yaparki...

Oz@nli
    Misafir
    bir bitireyim ben arabanın bakımını ocak ortası gibi çekim yapalım olur mu ama kimse caymayacak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozanli kardeşim senin araç st170 mi ? eğer st 170 ise 35 plakalı olan araç senin .. bildiğim kadarıyla tr de 1 tane war şuan st 170... ömerin de dediği gibi 2001 model st 170 yok ve motoru zetec deil st 170lerin duratec. ...
    Rs Racing Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)