şimdi oy kullanılabilir
bayan aracı olacağı için küçük olması ön planda olup park sorunu yaşamaması için oyum fiestadan yana. ayrıca tasarım ödülü alması ve diğer artıları ile beraber bir bayan için ideal olan fiestadır.
polo 1,2 tdi da olabilir![]()
şimdi oy kullanılabilir
bayan aracı olacağı için küçük olması ön planda olup park sorunu yaşamaması için oyum fiestadan yana. ayrıca tasarım ödülü alması ve diğer artıları ile beraber bir bayan için ideal olan fiestadır.
polo 1,2 tdi da olabilir![]()
Dizel araçı kalkıpta stop mu ediyor? o nasıl bravo be. benim gaza basmasam bile debriyajı yavaş yavaş çekersem kendi gidiyor şaka gibi geldi bildiğiniz gazı vermeden debriyajı çekerek kalkarım hatta şehir içinde trafik yavaş akıyorsa. Lag desen 0 gazı ver direk doluyor turbo araç hızlanmalar başarılı. zaten değişik bi hızlanması var diğer araçlar gibi değil gibi geliyor bana. bir bayan kullanacaksa direksiyonu tek parmakla dönecek kadar yumuşak. bence grand tour tercih edin.
105'lik olanların ilk kalkış anından bahsediyorum...120 lik olanlar değişken geometrili turboya sahipken , 105 lik olan sabit geometrii tuboya sahip...Aracın bu karakteristik özelliği bravo'nun forumlarındada dile getirildi çoğu kez...Dikkatinizi çekerim sadece ilk kalkış anından bahsediyorum , sonrasında ivmelenmesi harikulade zaten...105 lik bravodan bendede vardı , yabancısı değilim yani bu aracın![]()
astra 1.3 cdti beklenen bi performans yok önü söyliyim.
ya bunasıl karsılastırmadır hıc ama hıc anlamadım![]()
eger sakat raporuyla alınacaksa bence guzelce bı dusunun cunkı 5 yıl sora aracınızı yenılemek zorunda kalacaksınız o zamankı sartlarıda dusunerekten hareket edınbenım oncelıklı tavsıyem polo veya astra olur
saygılar
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
sakat aracı olacaksa ki bu çok büyük bir indirim demek bence polo 1,6 tdi nın donanımsal olarak ne eklenebiliyorsa eklenebilsin haline getirilmesi gerekGTI ya kadar yolu var yani bu işin
![]()
polo falan hikaye yahu araba da her şey donanımla. clio oldukça iyi bir seçenek olacaktır. bir kere çok kullanışlı araç sw olarak en yakışıklı sw hatchback halinden daha güzel.
servis ağı oldukça fazla ve parça fiyatı opelden falan daha ucuz.
ford serviste oldukça köklüyor diye duydum.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
amcam da aynı sekılde aldı 5 yıl once bu yıl yenılemek zorunda kaldı eger tekrar o hakkı kullanmazsa hakkını tumden kaybedıyo ve ılk basta tam emın degılım ama ya kdv yada otv onu odeyıp normal plakaya cevırme zorunlulugu var . ıstersenız tam detaylı sora bılırım kendısıne ? her 5 yılda bır yenılemek zorunlu gıbı bı durum aslında ondan emınımkendısı ılk basta honda cıvıc aldı bu yılda c180 aldı
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
wallahı servıs yonunden her yerde var lakın ınanın kı servıs kalıtesı olarak ınsana az olsun ama temız olsun dedırtecek kadar kotuler kendım renault servıslerınden ıllallah etmıs durumdayım .... adıyaman , elazıg ... vs vs ... renault servıslerı berbat durumda .... fıyat olarak opelde bıraz dusuk parca fıyatları lakın bozulma ve arıza cıkarma surelerı nı ele alırsak ornegın opel 2 ılda bır arıza cıkarıyorsa renault o 2 yıllık sure zarfında 3 4 kere arıza cıkarıyo .
Klima açıkken , araç doluyken vs 1.4 tdci'ler kendinden geçiyorClio'nun motoru çok daha verimli
ama yol tutuş sürüş dinamiği olarak fiesta 2 adım önde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)