User Tag List

Sonuçlar: hangisi

Katılımcı sayısı
45. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Clio

25 55.56%
  • Fiesta

20 44.44%
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Fiesta ? Clio Grand Tour ?

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amcam da aynı sekılde aldı 5 yıl once bu yıl yenılemek zorunda kaldı eger tekrar o hakkı kullanmazsa hakkını tumden kaybedıyo ve ılk basta tam emın degılım ama ya kdv yada otv onu odeyıp normal plakaya cevırme zorunlulugu var . ıstersenız tam detaylı sora bılırım kendısıne ? her 5 yılda bır yenılemek zorunlu gıbı bı durum aslında ondan emınım kendısı ılk basta honda cıvıc aldı bu yılda c180 aldı
    5 senede bir yenilenme durumunu öğrenebilirsen çok sevinirim.. Ben sadece 5 sene boyunca satamıyor diye biliyorum. Eğer yenilenmesi gerkeiyor ise işler değişir

Bu arada yeni Megane Sport Tourer GT line veya privilege hakkında fikirleriniz nedir ? O da 1.5 dci

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fransızlar almanları geçeli baya olmuş da bizim haberimiz olmamış gittik yapıştık ille de alman diye . daha önce neredeydin be kardeş
    dediklerinden bi anlam çıkaramadım ama iki araçda aynı donanımda olunca polo gereksiz pahalı oluyor. ne gerek var o parayı vermeye?

Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wallahı servıs yonunden her yerde var lakın ınanın kı servıs kalıtesı olarak ınsana az olsun ama temız olsun dedırtecek kadar kotuler kendım renault servıslerınden ıllallah etmıs durumdayım .... adıyaman , elazıg ... vs vs ... renault servıslerı berbat durumda .... fıyat olarak opelde bıraz dusuk parca fıyatları lakın bozulma ve arıza cıkarma surelerı nı ele alırsak ornegın opel 2 ılda bır arıza cıkarıyorsa renault o 2 yıllık sure zarfında 3 4 kere arıza cıkarıyo .
    orasını tam olarak bilemeyeceğim ama sonuç olarak opel servislerinin oldukça ilgisiz olduğunu bir çok yerde okudum. muhakkak hepsinin bi kusuru var ama renault yine daha iyi olsa gerek ki satış rakamları bu yönde..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orasını tam olarak bilemeyeceğim ama sonuç olarak opel servislerinin oldukça ilgisiz olduğunu bir çok yerde okudum. muhakkak hepsinin bi kusuru var ama renault yine daha iyi olsa gerek ki satış rakamları bu yönde..
    İzmir için geçerli olmadıgını duusnuyorum 10 seneyi aşkın zamandır opel sahibiyiz servislerle hiçbir problem yaşamadık. zaten adam gibi kullanıldığı zaman araç kesinlikle problem çıkarmıyor.

Herneyse megane tourer hakkında bi fikir yok muu ???

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yagizs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 senede bir yenilenme durumunu öğrenebilirsen çok sevinirim.. Ben sadece 5 sene boyunca satamıyor diye biliyorum. Eğer yenilenmesi gerkeiyor ise işler değişir

Bu arada yeni Megane Sport Tourer GT line veya privilege hakkında fikirleriniz nedir ? O da 1.5 dci
    Bence sınıfında rakipsiz bir araç...Çok hoşuma gidiyor...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)