gel deneyek la :D
Printable View
herkesle denerim
ancak idda için henüz erken :D
not: insignia için geçerli değildir bu mevzu.kaldırdım insignia bekliyorum :D
ahhaha :D yapalım bu arada stock insignia ile stock rocco kapışırsa rocco geçer. biri 1600 kg biri 1300 kg max 1.23 kat daha kuvvetli sayılırsa oda sana 160*1,23=196 küsür bglik bi insignia ya denk gelir. fazla macere aramaya gerek yok ama deneyin zevkli olur Geçen benle denesin :p
Rocco sahibi olarak stock olarak o kadar hizli olmadigini soyleyebilirim. İnsignia ile cok farkli degiller. Bence yakin giderler
eğer rocco ınsıgnıayı gecemıyorsa gozumde duser:)
2 arkadaşım denedi geçen ikiside denedi golf mannuel vites idi iki araçta zır stok ikişer kişi idi araçlar
170 e kadar golf önde idi 170 den sonra insignia yavaş yavaş geldi 200-210 gibi geçmeye başladı.
Marka fanatikliği olmasın ama scirocco forumlarında videolarıda var, Scirocco Koparıyor.
Opel Insignia ST 1.6 Turbo 80-250 km/h - YouTube
250de limitör mü var acaba?
edit: yokmuş :D http://www.youtube.com/watch?v=QLHiD...eature=related yorumlara da bakın mutlaka :D
200km hiza kadar sabrederse insignia geciyor denedik. Tabi duz yolda. Virajda ve dusuk viteste rocco sapliyo cok fena
Aracım stock olduğu zaman e-5te denk geldiğim bir İnsignia ile 50-60 gibi aynı anda basmaya başladık. 180lere geldiğimde arada 4-5 boy temiz vardı. Sonra trafik olduğu için kestik. Belki arabasında 4 kişi vardır belki basamamıştır bilemem gece karanlığındaydı. Ama İnsignia'ya hiç şans vermiyorum :)
insignia diyenler öyle bir konuşuyor ki sanki 150kmde basılacakmış da 200kmde insignia gelip üstünden atlayacak... 200e kadar denencekse 40 yada 60kmden yada 0 dan kalkılsın. insignia kaç km sonra gelip geçer merak ediyorum. arada az buz bir ağırlık farkı yok.