ben ınsgınıa yı rocco rahat yıyor dedıgımde benden vıdeo ısteyen arkadaşa da su son vıdeo gelsın ne dıyım
Printable View
ben ınsgınıa yı rocco rahat yıyor dedıgımde benden vıdeo ısteyen arkadaşa da su son vıdeo gelsın ne dıyım
yok bende dedimki stock olunca tam tersi bu kadar farkla bmw geçeçceğini sanmıyorum deidim burda 1 direk fark var bir egsoz ve filitreyle 1 direk farkı kapatıp 1 direk de önüne geçmesi imkansız bu araç stocda olsa bmwye üstünlük sağlar en afzla bmw sonradan geri yaklaşır
kısada rocco uzunda (210+) opel alır gibi.
http://www.zeperfs.com/en/duel2988-2417.htm
http://www.zeperfs.com/en/match2988-2417.htm
Sanırım bu biraz bilgi verecektir diye düşünüyorum.
sport tourerlar station olanlar . 1700 kusur kg yazılmış zaten.
editionlar 1495 kg. arada baya fark vardır.
hakan abı guzel ornek vermıssın ama tourer bu sedan olsa azıcık daha bazı yerlerde yakalar :) mısal 0 - 100 8.9 sn ara hızlanmaları esıt olabılır bır cok yerde :D
Zaten o yüzden yazdım , 0-200 de de tourer geçiyor gördüğüm kadarıyla , normal olan herhalde rahat alır geçer diye...
ewet cogu kısıde zaten deneyenlerde 180 den sonra gecer dıyorlar :) demekkı dogrumus :D
Ama yazılım vs yapınca işler değişiyor , ben daha önce Insignia 2.0 T 4X4 yazılımlı ile denemiştim , rollde rahat alıyordum ,eğer denediğim insignia da normal şartlarda bir problem yoksa.
0-200 u daha ıyı demek 200 km ye gelince daha onde olur demek değil yalnız.
ben 2 farklı insignia ile denemiş biri olarak net soyluyorum insignia dsg roccoya 200 civarlarında yaklaşmaya başlar ama geçmesi 220 -230 da belki.
hakan benim aracımın stoktan iyi gittiği filan yok buna emin olabilirsin.
logları ortada. dynosu da var.
uzunda nasıl geliyorum?
sedan oldugu için aerosu iyi,
şanzımanı uzun oranlı rampa aşağıya guzel gidiyor,
ağırlık vs de buna etki ediyor.
benim aracımın sağlıklısının 2 boy net fazlası var
ınsıgnıa kullanıcısı olarak rocco rahat alır dıyorum. ınsıgnıanın vıtes gecıslerı roccoya göre agır kalır, baya bı hemde.klasmanlar farklı.astra j nınde vıtes gecıslerı serı degıl.opelın sanzuman konusunda calısması lazım bıraz. ama uzunda ne olur bılemem ınsıgnıa o kasasına ragmen gercekten cok guzel gıdıyor.yıgıdı oldur hakkını yeme demısler ;). ısten vaktım olsa 160 lık bı scıroccoyla denemek ısterdım. vıdeoda cekerdık herkes sonucu canlı görürdü. kolay gelsin.