Çok güzel site.
Printable View
stok rocconun 184 luk bmw ile yurumesi imkansız. hatta bu filtre egzozla da pek mumkun değil bence. dsg olanlar kısa şanzımanı ile belki bir iki vites tutunabilir ama onu da kısa sürede geride bırakır. ben coyoote ile bi kaç defa denedim.kendi devrimde de olmak uzere. 240 lara kadar çıktık, açarak devam ediyor.
kürşadın golf gt ye gelince. onla da denedik. oda beni rahat geçiyordu stokken ama belli bir hızdan sonra ara sabit kalıyordu. bmw oyle değil.
tabi birde soyle bir durum var. kürşadın aracını stok halde gecebilecek 1.4 tsi lar sadece 180likler. başka hiç bir 1.4 tsi manuel golf gt yi zaten gecemez.
Eyvallah birader. En azindan dedigim gibi bos konusanlar bi kenara cekiliversin. Kursad'la konustuk bugun en kisa surede gorusuruz insallah. Kendi aramizda kendi bindigimiz araclari masaya yatirabiliriz. Kaldirimda yururken gordugu arabalar hakkinda ahkam kesenlere ihtiyac olmaz.
Bence sen biraz dikkatli konus veya belli bi adres varsa buyur kardesim de adrese gitsin laflarin.
Burda bi konu acilmis herkes fikrini beyan ediyor.bu kadar kaptirip neden zoruna gidiyor anlamiyorum.stockken hic 3.20d yakalayamadim keske yakalayip bi deneseydim.suan zaten gerek yok bnzin yakmaya don lastigi olur.
konununda orta yerine sictik yani.insignia ya gelince gecen gece birlikteydik insigniali bi kac arkadasla kendilenin dedigi 200 km hiza kadar yaklasamiyolar 200 den sonra gelmeye basliyomus.e tabi o saatten sonra vilayet soksada araya bnce faydasiz.
Ben asıl yazılımlı 320d ve yazılımlı sciroccoyu merak ediyorum . Forumda geçen yıl 140 hp hafifletilmiş crx ile deneme olmuş box lu 320d nin , o videoyu buldum .
Cidden merak ediyorum yazılımlı insignia - 320d - sciroccoyu.
3.20d & crx roll 2.deneme - Car Videos on StreetFire
konunun orta yerine kimin ettiği belli!! okuyan arkadaşlar görüyordur kimin polemik yaratmaya çalıştığını, sizin heralde bir takıntınız var ki bu kadar fazla takıldınız, şahsınıza yönelik birşey olmamasına rağmen..
diyorum ki şu konuyu kirletmeyelim ama her attığım post'a abuk subuk yorum yazan sizsiniz. zaten üsluptan belli, kendinden büyük ve tanımadığı insanlarla senli benli konuşma cüreti gösteren, abuk subuk her lafa musallat olma çabaları içinde olan birisi olduğunuz o kadar açık ki.. benim her hangi bir postuma yorum yapmayın bundan sonra çünkü cevap yazmayacağım. 33 yaşındayım, ergen muhabbetiniz beni ilgilendirmiyor. özgür bey yukarıda yazmış hala neyi kastığınızı ben anlayamıyorum, yazdıklarımı teyit etti kendisi, başka bir iddiam da yok zaten... siz don lastikleriyle takılın kendi çizginizde..
iyi geceler
Ne roccoymuş arkadaş iki arkadaşımın roccosuyla denedim 1.4 160 lık dsg idi ikiside sıfırdan kalktık 1 boy öndeydim 160 tan sonrada 3 tır boyu olmuştu heralde fark. Fabrika verisinde 8 sn rocconun 7.5sn bmw nin halen kim neyi geçeri tartışıyor? Denemek isteyen stock rocconuz varsa buyurun deneyelim. Manuel - Dsg farketmez, sıfırdan kalkarız 250 ye kadar basarız..