200 altında yakalaması imkansız gibi.bence 220 230 kmlerde anca yakarlar standart roccoda zaten 230-235 de bitiyor.
Printable View
200 altında yakalaması imkansız gibi.bence 220 230 kmlerde anca yakarlar standart roccoda zaten 230-235 de bitiyor.
hoşbulduk arkadaşlar,
youtube'dan video bulup bir tane şu geçer bu geçer muhabbetine gerek yok. ben çok net söylüyorum, 160'lık rocco hiç bir şekilde benim aracımı geçemez.
video falan yok, direk tecrübe aktarıyorum. arasts ile yazın denemiştik, kendisi sonuçlarını yazar buraya. ki aracı rocco'dan çok çok daha iyi olan 170 hp jetta.. ezbere konuşmayalım.. benim zaten herhangi bir iddiam yok, aracım stock. kendi araçlarını görmek isteyenlere yardımcı olmuş olurum sadece.
tamam rahatsız olmadıysanız "konu başlıgını okudun mu ?" yazmanızın mantığını anlamadım. bunu yazmadan önce iki sayfa önceye forumdaki lk mesajıma bakarsanız, konuyu bulandırmak gibi bir niyetimin olmadığını görebilirsiniz.
320d ile ilgili boş yorum yapan insanlara da dediğim gibi Arasts61 yaptığımız denemeleri yazar, konu kapanır.
şuna kızıyorum, insanlar içine bile oturmadığı araçlar hakkında çok güzel sallıyorlar. stock bir rocco 320d'nin yanına dahi yaklaşamaz, mod'luysa direk alır rocco bu kadar basit.
Hocam bende diyorum ki senin araban benim stock halimi geçemez. Bende tecrübe aktarıyorum. :) Yani öyle videoya falan gerek yok ben denedim demekle olmuyor. Burada tek araç deneyen sizler değilsiniz. Arasts61 da benim arabanın stock halinin nasıl gittiğini bilir. Bu arada video isterseniz video da var bende...
kendinizi kandırmayın.keşke aracım stock olsaydıda deneseydim.kayserili arkadaşlar video paylaşmış.komple miltek egsoz ve itg cai ile bu kadar hızlanıyosa roccolarımız korkun bizden zaten :) dielimki stock roccoyu geçiyosunuz.filtre ve egsozlu roccoda sanırım +30 35 hp alıyorsaki araya 1 direk giriyor
Bu konu sonu ban yiyenler kesin olur cekirdek cola:)
vayy helgalar kapışıyo :D
o bmw nin 177 lik olduğunu yazmıştı biri, dikiz aynasından tespit ettiğini söylemişti , ne kadar doğru bilemem ama aynı aracın başka bir bmw ile denemesinde de fark açılıyordu.
egzoz + filtre ile fark kapatıp bu kadar fark açabilmesini bende mantıklı bulmuyorum açıkçası.
Fakat şahsen 1 yıl kullandığım bir araç scirocco. Denemişliğim de var , stock halde scirocco 320d yi geçemiyor, bunu sadece ben değil scirocco forumundaki onlarca arkadaşımız da yazdı zaten.
ek not:
320d dizel bir araç olduğu için sport moda alıp tam gaz ile optimum hızlanma sağlanmıyor.
sporta alıp tam gaz yapan bir 320d ile vitesi 4200 de manuel değiştiren 320d arasında dahi 2-3 boy fark oluyor çünkü vites geçişinde yığılma yapıyor.
militekli rocco denemesinde bunun da farka neden olduğunu düşünüyorum.