Erhan hem stock la chip li t-jet arasındaki farkı anlarsın benim daha chip yaptıktan sonra deneme fırsatım olmadı drag roll fark var ama ne kadar hızlandı bilemiyorum .
Erhan hem stock la chip li t-jet arasındaki farkı anlarsın benim daha chip yaptıktan sonra deneme fırsatım olmadı drag roll fark var ama ne kadar hızlandı bilemiyorum .
aynen usta hiç deneme şansımız olmadı bursada ? hiç kapışan bi arabada görmedim millet bizi pek takmıyo punto die herhalde![]()
Ben denedim de vtech le ies le onları zaten geçiyordum bize tsi t-jet lazım 140lık 160 lık
vtecleri zaten stockkende geçiyodunkötü örnek örnek değildir
aynen bize 140lık astra turbo yada yazılımlı tsi 125lik lazım , 160 - 170 + dsglerle kapışabileceğimi sanmıyorum stock parça + yazılımla..
160 lık tsi lerle kafa burun gideriz gibi geliyor.dsg ye bişey diyemem denemek lazım ama 200 e kadar.![]()
160lıklarda turbo + süpersarjda mevcut motor sürekli besleniyorbizim turbo onunla kapısmaya ayak uyduramaz gibi geliyo bana
bizde kendini zor besleyen çin yapımı ıhı turbo varken
aslında dizel doblodaki gibi koy su puntoya gareti ne uğraşıtırıyosun bizi
![]()
Onuda biz koyalım erhan gerçi onu yapmak içinde motor içini forget lamak lazım.
onu bizmi koyalımpunto sc + turbo uff isme bak
turboyu büyütecez randıman verecekmi direk onunla uğraşacaz oohooo bi ton işimiz var daha![]()
Bizim orj. Motorlar 220-230hp taşırmı ki?
bizim arac 230 beygir olsa ne olur şu haliyle bile espden kurtulamıyoki garibim![]()
1000 tl manifold + çıkma 600 tl ye turbo 1000 tl de egzost. Intercooler büyütmek şart. 500 de o desen. 3100 liraya bayağı bir hızlanır. Haa enjektör yetmeyebilir yüksek basınç için onu bilemem.
IN BOOST WE TRUST
esp'den nasıl kurtulcaz bide ona çözüm getirsenizkilitli diferansiyel demeyin o çok pahalı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)