Erhan hem stock la chip li t-jet arasındaki farkı anlarsın benim daha chip yaptıktan sonra deneme fırsatım olmadı drag roll fark var ama ne kadar hızlandı bilemiyorum .
Printable View
Erhan hem stock la chip li t-jet arasındaki farkı anlarsın benim daha chip yaptıktan sonra deneme fırsatım olmadı drag roll fark var ama ne kadar hızlandı bilemiyorum .
aynen usta hiç deneme şansımız olmadı bursada ? hiç kapışan bi arabada görmedim millet bizi pek takmıyo punto die herhalde :D
Ben denedim de vtech le ies le onları zaten geçiyordum bize tsi t-jet lazım 140lık 160 lık
vtecleri zaten stockkende geçiyodun :D kötü örnek örnek değildir :D aynen bize 140lık astra turbo yada yazılımlı tsi 125lik lazım , 160 - 170 + dsglerle kapışabileceğimi sanmıyorum stock parça + yazılımla..
160 lık tsi lerle kafa burun gideriz gibi geliyor.dsg ye bişey diyemem denemek lazım ama 200 e kadar.:)
160lıklarda turbo + süpersarjda mevcut motor sürekli besleniyor :)bizim turbo onunla kapısmaya ayak uyduramaz gibi geliyo bana :) bizde kendini zor besleyen çin yapımı ıhı turbo varken ;) aslında dizel doblodaki gibi koy su puntoya gareti ne uğraşıtırıyosun bizi :)
Onuda biz koyalım erhan gerçi onu yapmak içinde motor içini forget lamak lazım.
onu bizmi koyalım :D:D punto sc + turbo uff isme bak :D
turboyu büyütecez randıman verecekmi direk onunla uğraşacaz oohooo bi ton işimiz var daha :D
Bizim orj. Motorlar 220-230hp taşırmı ki?
bizim arac 230 beygir olsa ne olur şu haliyle bile espden kurtulamıyoki garibim :D
1000 tl manifold + çıkma 600 tl ye turbo 1000 tl de egzost. Intercooler büyütmek şart. 500 de o desen. 3100 liraya bayağı bir hızlanır. Haa enjektör yetmeyebilir yüksek basınç için onu bilemem.
esp'den nasıl kurtulcaz bide ona çözüm getirseniz :) kilitli diferansiyel demeyin o çok pahalı :)
buarada orjinal internallar 260hpye kadar sorunsuzmus yanlıs kalmıs 400 olayı aklımda
sayın volume şu haliye stock 1.8t ile denediniz mi acaba? ya da stockken? sonucu merak ettim