aynen bu konu daha fazla dağılmasın bosunaama son kez bişey söyliyim konu o hgt sadece turbo + yazılım + egzos 'la m3 memuc gecemez o motor garanti piston kol değiştirmiştir
ayrıca o konuyu açıp o hgt korveti geçen arkadaş mutlaka bu konuyuda takip ediyodur ona bi iyilik yapıp aşağıdaki linki veriyorum az bi baksın korvete
2013 Chevy Corvette | Sports Cars | Chevrolet
he bu arada eğer o arkadaş 1953 model korvetten bahsediyorsa ozaman geçerama gerisi gene hayalpen
![]()
ataşehirdeki arkadaş vazgeçtiği için daha doğrusu kapışmaya gerek olmadıgını düşündüğü için bir karşılaştırma yapamıyoruz... ama ben hala stock tjetle bi karşılaştırma denemek istiyorum denemek isteyen arkadaşlar varsa deneyebiliriz..
öncelikle ben kimseye ders vermeye çalışmıyorum ayrıca o hgtnin motorunun değiştiğini yazan hatta söz eden bile olmadı konuyu bi araştır öyle gelayrıca korvetle bravo hgtnin karşılaştırılması bile aha gene aklıma geldi dur bekle ;
http://www.youtube.com/watch?v=8OiP4iyeiwk![]()
![]()
![]()
konunun en basında ; motor değişmemişse motorla oynanmamışsa var olan motorun üzerine turbo takıp yazılım atıp egzos yapıp 500beygire cıkarıp korveti gecemezsiniz diye yazmıştım ben senin son yazdıgını görmedim bilekonun sonunda motorun değiştiğini yazmışsın ben onu konunun en başında söylemiştim zaten
ayrıca fiat coupe motoruda olsa korveti geçemez oyüzden fazla kasmaya gerek yok
konuyu daha fazla dağıtmadan bundan sonraki yazacaklarını bana direk mesaj olarak gönderirsen daha iyi olur
güzelim konu çöpe gitmesin..
Coupe turbo motoru stok internal ve gt28 ve gt30 büyüklüğü bir turbo ile 400 hp lere dayanıyor. Bu haliyle bile vetteye şaka yapar emin ol.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
benim rvr tmcattede gt28 turbo vardı 2.0 16 valf 280 beygiri zor bela görmüştü 20 valve 2000 + 5 silindiri hesaba katarsak max görecegi 400 hadi bendende 100 etti 500 korveti kalkısta ilk 400 metrede geçer sonra korvet ağlatırbahsettiğimiz araç 6.2litrelik v8 motorlu 600+ beygir üstü bir araç
biraz daha gerçekçi olsak..
Benim Gc8 im td04 le bile 280 HP. Senin aracın zayıf kalmış. Umarım bigün hem hafif 400 HP bir araca biner deneme şansın olur
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
oysaki bnm tomcatte hafifti 1210 kiloydu kalkışta allah için on numaraydı ama şimdi kalkışım iyi die süper spor serisi araçlarla hiçbir zaman karşılaştırma yapmadım bu hiç bir araç için geçerli değil tabi bu benim fikrim herkesin fikri kendine , ben butur araçların motorları buyutulmeden yada nitro kullanmadan süper spor serisi aracları geçebileceğine pek inanmıyorum inananlarada lafım yok zaten![]()
Senin geçme olarak nitelendirdiğini sadece topspeed ise haklı olabilirsin. Ancak dünyada o klasman sadece Amerika tuz çölünde kullanılıyor. Geri kalan her yerde a–b mesafeleri arası hızlanma önemlidir. Allah sana süper spor versin inşallah. Yoldada başka birşey denk getirmeain
tek bana değil inşallah herkes süperspora geçsin top speed demiyorum ilk 400 metreden sonraki geri kalan tum yolları kastetmiştim , her neyse konuyu dağıtmayalım ben sizin fikirlerinize saygı duyuyorum hgtnin üstündeki 2000lik motor + gt28le corvete şaka yaparsın sözünüzede saygı duyuyorum herkesin kendi fikri , benim fikrimde tam tersi yönünde .. hulk yapıldıgı zamanda 1.6 vti motoru çıkarmış bilmem kaç beygire dendi atıldı tutuldu sonra adam kendi yapılış videosunda 2000lik acura motorunu kullandıgını videoda hem yazdı hemde gösterdidediğim gibi herkesin düşünsene saygım sonsuz he ben sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyorum o ayrı , konu daha fazla dağılmadan birtane stock tjeti olan arkadaşımız yokmu hiç ? bi deneyip yazılımın ne kadar etkili oldugunu görelim..
bursa da t jet çok diye biliyorum biri çıkar illaki
yok abi ben şuanda bursada değilim istanbul anadoludayım bayrama kadar ; bursada otobanda bazen birebir kapıştıgım oluyo ama geçsemde geçilsemde hevesim kaçıyo bizim otobanı hayabusalar mesken beylemiş adam vınnnn die geçiyo ben o an kapıştıgım kişiye farkta açsam yada yenilsemde moralim diplere iniyohazır istanbuldayken istanbulda deneyeyim dedim ama oda yok olmucak galiba ; çipi yaptırdık ama ne değişti bilmiyoruz yani gaz tepkisi hızlanması illaki değişti ama fark ne ben daha çok işin orasındayım
![]()
aynı bendeki yazılım ise cemal abinin yaptığı 3 boy kadar iyileşme ve 100 km de 0.7 lt kadar tasarruf var ..bir çok kez ölçtüm...
aynı yazılım ozmn abi benim araçtada cemal abinin yazılım mevcut..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)