User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
153 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: stok linea 1.4 t-jet ve stok honda fd6 denemek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayni konu bu forumdada var ayni yorumlari eklesene o konuyada.
    http://www.techturkey.com/forum/vide...-m3-420hp.html
    bırak şimdi m3 falan şu korveti geçtiği zamanki videoyu bi görek biz ki ben hgtnin stock 5 silindir 2000cc 150hplik motora turbo takarak geçtiğinede inanmıyorum şu arşivleri birazdaha yoklarmısın sana zahmet mutlaka bulursun korvetle bi kapışma

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırak şimdi m3 falan şu korveti geçtiği zamanki videoyu bi görek biz ki ben hgtnin stock 5 silindir 2000cc 150hplik motora turbo takarak geçtiğinede inanmıyorum şu arşivleri birazdaha yoklarmısın sana zahmet mutlaka bulursun korvetle bi kapışma
    corvette ben demedim videosuda bende yok sen yaz o konuya. o konuyu acan arac sahibi zaten varsa elinde paylasir ya da yorumlari oku corvette disindaki araclarida ogren. bu sana son msjim zaten tjet konusu pic olmasin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corvette ben demedim videosuda bende yok sen yaz o konuya. o konuyu acan arac sahibi zaten varsa elinde paylasir ya da yorumlari oku corvette disindaki araclarida ogren. bu sana son msjim zaten tjet konusu pic olmasin.
    aynen bu konu daha fazla dağılmasın bosuna ama son kez bişey söyliyim konu o hgt sadece turbo + yazılım + egzos 'la m3 memuc gecemez o motor garanti piston kol değiştirmiştir ayrıca o konuyu açıp o hgt korveti geçen arkadaş mutlaka bu konuyuda takip ediyodur ona bi iyilik yapıp aşağıdaki linki veriyorum az bi baksın korvete
    2013 Chevy Corvette | Sports Cars | Chevrolet

he bu arada eğer o arkadaş 1953 model korvetten bahsediyorsa ozaman geçer ama gerisi gene hayalpen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ataşehirdeki arkadaş vazgeçtiği için daha doğrusu kapışmaya gerek olmadıgını düşündüğü için bir karşılaştırma yapamıyoruz... ama ben hala stock tjetle bi karşılaştırma denemek istiyorum denemek isteyen arkadaşlar varsa deneyebiliriz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen bu konu daha fazla dağılmasın bosuna ama son kez bişey söyliyim konu o hgt sadece turbo + yazılım + egzos 'la m3 memuc gecemez o motor garanti piston kol değiştirmiştir ayrıca o konuyu açıp o hgt korveti geçen arkadaş mutlaka bu konuyuda takip ediyodur ona bi iyilik yapıp aşağıdaki linki veriyorum az bi baksın korvete
    2013 Chevy Corvette | Sports Cars | Chevrolet

he bu arada eğer o arkadaş 1953 model korvetten bahsediyorsa ozaman geçer ama gerisi gene hayalpen
    oncelikle oteki forumdada bu aracta coupe turbo motoru oldugunu yazmistik. birde ders vermeye calistigin kisi Turan abi emin ol neyin ne oldugunu senden milyon kat daha iyi bilen bir kisi. hatta forumda ders msjini gorenler simdiden sana gulmeye baslamislardir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelikle oteki forumdada bu aracta coupe turbo motoru oldugunu yazmistik. birde ders vermeye calistigin kisi Turan abi emin ol neyin ne oldugunu senden milyon kat daha iyi bilen bir kisi. hatta forumda ders msjini gorenler simdiden sana gulmeye baslamislardir
    öncelikle ben kimseye ders vermeye çalışmıyorum ayrıca o hgtnin motorunun değiştiğini yazan hatta söz eden bile olmadı konuyu bi araştır öyle gel ayrıca korvetle bravo hgtnin karşılaştırılması bile aha gene aklıma geldi dur bekle ;
    http://www.youtube.com/watch?v=8OiP4iyeiwk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle ben kimseye ders vermeye çalışmıyorum ayrıca o hgtnin motorunun değiştiğini yazan hatta söz eden bile olmadı konuyu bi araştır öyle gel ayrıca korvetle bravo hgtnin karşılaştırılması bile aha gene aklıma geldi dur bekle ;
    HayalPen [Şahin vs Mercedes Amg] {Ramazan Ünlü} - YouTube
    hem bilgisiz hemde korsun
    forum.grandepuntotr.com/genel/40299-bravo-hgt-turbo-vs-bmw-m3-5.html
    bak bakalim yazmis miyim yazmamis miyim motorun farkli oldugunu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem bilgisiz hemde korsun
    forum.grandepuntotr.com/genel/40299-bravo-hgt-turbo-vs-bmw-m3-5.html
    bak bakalim yazmis miyim yazmamis miyim motorun farkli oldugunu?
    konunun en basında ; motor değişmemişse motorla oynanmamışsa var olan motorun üzerine turbo takıp yazılım atıp egzos yapıp 500beygire cıkarıp korveti gecemezsiniz diye yazmıştım ben senin son yazdıgını görmedim bile konun sonunda motorun değiştiğini yazmışsın ben onu konunun en başında söylemiştim zaten ayrıca fiat coupe motoruda olsa korveti geçemez oyüzden fazla kasmaya gerek yok konuyu daha fazla dağıtmadan bundan sonraki yazacaklarını bana direk mesaj olarak gönderirsen daha iyi olur güzelim konu çöpe gitmesin..

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Coupe turbo motoru stok internal ve gt28 ve gt30 büyüklüğü bir turbo ile 400 hp lere dayanıyor. Bu haliyle bile vetteye şaka yapar emin ol.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim rvr tmcattede gt28 turbo vardı 2.0 16 valf 280 beygiri zor bela görmüştü 20 valve 2000 + 5 silindiri hesaba katarsak max görecegi 400 hadi bendende 100 etti 500 korveti kalkısta ilk 400 metrede geçer sonra korvet ağlatır bahsettiğimiz araç 6.2litrelik v8 motorlu 600+ beygir üstü bir araç biraz daha gerçekçi olsak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim Gc8 im td04 le bile 280 HP. Senin aracın zayıf kalmış. Umarım bigün hem hafif 400 HP bir araca biner deneme şansın olur
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gel gel sen gel 5 boy min
    gelcem gelcem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oysaki bnm tomcatte hafifti 1210 kiloydu kalkışta allah için on numaraydı ama şimdi kalkışım iyi die süper spor serisi araçlarla hiçbir zaman karşılaştırma yapmadım bu hiç bir araç için geçerli değil tabi bu benim fikrim herkesin fikri kendine , ben butur araçların motorları buyutulmeden yada nitro kullanmadan süper spor serisi aracları geçebileceğine pek inanmıyorum inananlarada lafım yok zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin geçme olarak nitelendirdiğini sadece topspeed ise haklı olabilirsin. Ancak dünyada o klasman sadece Amerika tuz çölünde kullanılıyor. Geri kalan her yerde a–b mesafeleri arası hızlanma önemlidir. Allah sana süper spor versin inşallah. Yoldada başka birşey denk getirmeain

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin geçme olarak nitelendirdiğini sadece topspeed ise haklı olabilirsin. Ancak dünyada o klasman sadece Amerika tuz çölünde kullanılıyor. Geri kalan her yerde a–b mesafeleri arası hızlanma önemlidir. Allah sana süper spor versin inşallah. Yoldada başka birşey denk getirmeain
    tek bana değil inşallah herkes süperspora geçsin top speed demiyorum ilk 400 metreden sonraki geri kalan tum yolları kastetmiştim , her neyse konuyu dağıtmayalım ben sizin fikirlerinize saygı duyuyorum hgtnin üstündeki 2000lik motor + gt28le corvete şaka yaparsın sözünüzede saygı duyuyorum herkesin kendi fikri , benim fikrimde tam tersi yönünde .. hulk yapıldıgı zamanda 1.6 vti motoru çıkarmış bilmem kaç beygire dendi atıldı tutuldu sonra adam kendi yapılış videosunda 2000lik acura motorunu kullandıgını videoda hem yazdı hemde gösterdi dediğim gibi herkesin düşünsene saygım sonsuz he ben sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyorum o ayrı , konu daha fazla dağılmadan birtane stock tjeti olan arkadaşımız yokmu hiç ? bi deneyip yazılımın ne kadar etkili oldugunu görelim..

YAVUZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bursa da t jet çok diye biliyorum biri çıkar illaki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YAVUZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bursa da t jet çok diye biliyorum biri çıkar illaki
    yok abi ben şuanda bursada değilim istanbul anadoludayım bayrama kadar ; bursada otobanda bazen birebir kapıştıgım oluyo ama geçsemde geçilsemde hevesim kaçıyo bizim otobanı hayabusalar mesken beylemiş adam vınnnn die geçiyo ben o an kapıştıgım kişiye farkta açsam yada yenilsemde moralim diplere iniyo hazır istanbuldayken istanbulda deneyeyim dedim ama oda yok olmucak galiba ; çipi yaptırdık ama ne değişti bilmiyoruz yani gaz tepkisi hızlanması illaki değişti ama fark ne ben daha çok işin orasındayım

YAVUZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı bendeki yazılım ise cemal abinin yaptığı 3 boy kadar iyileşme ve 100 km de 0.7 lt kadar tasarruf var ..bir çok kez ölçtüm...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı yazılım ozmn abi benim araçtada cemal abinin yazılım mevcut..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)