farklı olsun cupra olsun
ibiza cupra
polo gti
farklı olsun cupra olsun
Çipura pardon Cupra al Erdim en sarısından.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
gti a bi bakmak lazım ama normal polo etrafta cok var ya cidden pek farkı yok dısardan bakınca dıgerlerınden hele 4 tapısı tam aile arabasıcupra da spor otomobil havası var. hatları duruşu çok sert öyle arabalardan hoşlanıyorum bende içide hoşuma gitti ama bakalım
anketde açtım oy kullanabilirsiniz
cupra ve kesinlikle sarı olmalı![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Bu konuyu önce whatsapp grubunda açman gerekirdiArabayı kullanacak olan sensin,forumda iki arabanın da teknik özellikleri arasındaki ufak farklardan defalarca bahsedildi. İki araba da arkadaşlarında var,hangisi seni daha mutlu ediyosa onu al.
polo gti'ın fotoğrafını doğru koymuşsunda o ibiza nası bi cupra ben anlamadım.
Polo'nun ekran dışında bir avantajı olduğunu düşünmüyorum, gerisi zevke kalıyor, 4 kapı gti'ın arkasına tdi yazsa kimse şaşırmaz okadar sıradan görsel olarak.
Polo zaten yakışıklı bir araç ama ibiza daha sıradışı, sonuç burdan çıkmaz zevkler tartışıldıkça![]()
cuprada katlanır ayna varken gtida yok ama gtida ekran varken cupranın içi çok boş kötü bence bende gti almadan bu araya düştüm ama gti aldım ve tavsiye derim
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
4 kapı polo gti iyidir iyi![]()
senin yerinde olsam 1 dakika düşünmez 4 kapı polo gti alırım uzun süre binerim diyorsan 2 kapı gti alırım.. Cupra cok güzel zaten motorlarıda aynı ama Vw' seattan bi sınıf üstKeşke Taypar'da Yazaydın
Almancı olacan
Bu Arada Oğuzhanın Gtı Kıyaslama yapılacak türden bi araç değil Cocuğun başına gelmeyen talihsizlik kalmadı o yüzden başka bi gti bulup binersen Daha Mantıklı olur..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Polo Gtı n normal polodan dış görünüş farkı yok denmiş hangi 1.4 poloda bixenon farlar yada gti arka tampon var difüzör falan.Bende Boca ile Gti arasında kalmıştım:Boca ve Cupranın güzel yanı arka tampon ve katlanır ayna.Ama Vw daha kaliteli bide iç mekan önemli diyosan o zaman kesinlikle gti.Ama cuprada cok asi duruyorGerçi bana sorarsan cevabım GTI
gtı kalıte bır kere..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)