0 km dizel baz modellerden hangisini tercih ederdiniz?
1i tercih etmem cirkin cunku
a3 cok pahali gelecek diye okumustum ama en guzeli
a1 de ikinci secimim olurdu
ama baz da binilmez bunlara![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
bn olsam 1 serisi alırdım hepsinden daha çok çekici geliyo bana![]()
BMW 1 Serisi 1.16i 2012 Model 81.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 100036278
Audi A3 ilk tercihim olurdu kesinlikle. BMW 1 motor seçenekleri ve arkadan itişli olması güzel ama tasarım bence çok kötü. O sınıfta araç olsun diye yapılmış sankiBunların yanında alternatif Golf 7 olabilir.
eleştiri gizli hayranlıktır.
Ben A serisini tercih ettim. A3 de çok güzel olmuş fakat ben artık vw den sıkıldığım için A180 dedim. 1 serisininde tipini beğenmediğim için vazgeçtim. Ama baz model olarak hiçbirisi alınmaz o da bir dip not olsun![]()
araçlar ikiye ayrılır , yıldızlı ve diğerleri![]()
yeni a serisi şaka bir yana gerçekten güzel , 1 serisine kötü fln diyorlar ama zevk meselesi tabi , bence kötü değil , donanım konfor zevk var , audi de çok hızla gelişen bir marka o da kötü araç yapamaz , ama her zaman mercedes ve bmw nin bi adım arkasında görüyorum audiyi ben şahsen
Yeni bmw 1 serisi bana hiç hoş gelmiyor nedense...Pek sevemedim onu...Audi a3'ünde tasarımı makyaj yemiş olsada iyiden iyide eskimeye ve sıkmaya başladı artık...Audi'nin donanımı inceledimde araba boş değil boş oğlu boş bence...Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu , sis farı , hız sabitleyici , ön kol dayama gibi elzem donanımlar bile yok...Hele birde kapaklı jantı varki evlere şenlik...Yeni Mercedes a serisi çok güzel bir araç...Ben olsam tercihimi Mercedes'ten yana kullanırım...
Yıldızı tak geç, ama baz tat vermeyebilir![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
A180'in tek eksisi Dizelde AMG paket vermemeleri ve otomatiğinin olmaması.
Şöyle Bir AMG hiç fena olmaz![]()
![]()
A serisi bence çok iyi olmuş, 1 serisi alacağıma polo alırım daha iyi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)