User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
87 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: yeni A serisi, yeni 1 serisi, yeni A3

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a4 unuz kaç model acaba?
    anlatılanlara bakılırsa 97'den de eskidir.

audi işçilik ve malzeme olarak rolls royce ve bentley gibi ultra premium araçlardan sonra gelir. bmw ve mercedes, işçilik ve malzeme kalitesi bayrağını 3-5 sene önce audi'ye devrettiler. iki kelimeyle audi'ler çok tok ve taş gibiler.

son zamanlarda bmw ve mercedes'lerde gördüklerime inanamıyorum.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 model
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatılanlara bakılırsa 97'den de eskidir.

audi işçilik ve malzeme olarak rolls royce ve bentley gibi ultra premium araçlardan sonra gelir. bmw ve mercedes, işçilik ve malzeme kalitesi bayrağını 3-5 sene önce audi'ye devrettiler. iki kelimeyle audi'ler çok tok ve taş gibiler.

son zamanlarda bmw ve mercedes'lerde gördüklerime inanamıyorum.
    cevap yukarıda arkadaşım Ankarada Mercedes-Audi-VW-Seat yetkili servisiyiz. Bu marka araçlar ile çok haşirneşir olduyoruz 1997 yılından itibaren serviste çıraklıktan arıza teşhis teknisyenliğine kadar yaptım şu anda servis müdürüyüm. Geçen hafta Berline yeni çıkan CITAN'nın eğitimine gittim. Senin anlıyacağın havadan değil gerçek bilgiler aktarıyorum.

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plastik konusunda çok bir şey beklemeyin bügün s klasse araçlarda bile aynı şey görmeniz mümkün. Ben audi a4 kullanıyorum onda da aynı şekilde plastik aksamlar oynuyor ve gıcırtı sesi yapıyor.
    pekı sızce o kadar paralar verılıp bu tarz ufak tefek sorunlarla karsılasılması insanın midesini bulandırması normal mı ?
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    profilde görünen otomobilleriniz kısmında 93 ex ve eg yerine 2010 audi yazsaydın keşke arkadaş, tahmin yürütmek zorunda kalmazdık. ayrıca 2010 audi'den o sesler çıkıyosa hiç düşünmeden satardım ben olsam. anlatılanlara bakılırsa 1997 öncesi demem de gayet normal, çünkü günümüz audi'lerinden öyle şeyler beklemem.

fena kaliteciyim. kapıdaki vidadan, torpidonun iç kaplamasına kadar bakarım arkadaş. benim gözlemlediğim kalite sıralaması:

malzeme
    1. audi
    2. bmw
    3. mercedes - volkswagen (golf ve yukarısı)
    4. diğerleri

işçilik
    1. audi
    2. mercedes
    3. bmw - volkswagen
    4. diğerleri
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A serisi diyorum. Çok çekici yıldızına gurban.
    DR. OWL

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1.18 diyorum çok iş yapacak TwinScroll turbo ile
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    profilde görünen otomobilleriniz kısmında 93 ex ve eg yerine 2010 audi yazsaydın keşke arkadaş, tahmin yürütmek zorunda kalmazdık. Ayrıca 2010 audi'den o sesler çıkıyosa hiç düşünmeden satardım ben olsam. Anlatılanlara bakılırsa 1997 öncesi demem de gayet normal, çünkü günümüz audi'lerinden öyle şeyler beklemem.

Fena kaliteciyim. Kapıdaki vidadan, torpidonun iç kaplamasına kadar bakarım arkadaş. Benim gözlemlediğim kalite sıralaması:

Malzeme
    1. Audi
    2. Bmw
    3. Mercedes - volkswagen (golf ve yukarısı)
    4. Diğerleri

işçilik
    1. Audi
    2. Mercedes
    3. Bmw - volkswagen
    4. Diğerleri
    su konuda sıze katılmıyorum profıl resmı ıle degerlendırme durumu yanlış olmuş sızın profılde de yanılmıyorsam mercedes g resmı degılmı ? Geriye kalan sıralamalarda 3 assagı 5 yukarı aynı kanaatteyım
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi'nin kalite konusunda bmw ve mercedes'ten daha fazla puan aldığını birçok test sonucuyla gösterebilirim burada. ayrıca profil resmindeki g serisine olan aşkımız başka, otomobiller hakkında çeşitli konulardaki görüşlerimiz başka. profilde fiat olsaydı fiat'ı mı savunmam gerekirdi her konuda?
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi'nin kalite konusunda bmw ve mercedes'ten daha fazla puan aldığını birçok test sonucuyla gösterebilirim burada. ayrıca profil resmindeki g serisine olan aşkımız başka, otomobiller hakkında çeşitli konulardaki görüşlerimiz başka. profilde fiat olsaydı fiat'ı mı savunmam gerekirdi her konuda?
    Zaten aynı şeylerı soyluyoruz sızınle arabalar konusunda onda sıkıntı yok ben sadece dıger arkadas ıcın yaptıgınız yorumu yanlıs buldum nese konu hortlamasın ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizde 99 yılında a6 2.5 tdi vardı kupon araçdır az vardır o motorda bizde gümrükden çekmişdik kendimde 2010 model audi a5 coupe 1.8tfsi orjinal sline paket vardı.. mercedesde aldık ailecene kendi eski araçlarım içinde e200 avantgarde vardı gözlüklü kasa şu anda e90 3.20d var..
    bunları yazmamın nedeni sizin devamlı pek çok yazınızda audiyi yere göğe sığrıramamanız farklı konulardada buna denk geliyorum ya sanırım audiden başka bir araç görmediniz premium sınıfda yada audiye hiç binmediniz yada audiniz var biraz markacılık yapıyorsunuz yoksa hadi bmw neysede mercedesden iyi demeniz şaşırtıcı..

ben a5 aldım aldıkdan sonra termostatdan su kaçırdı turbosunda sıkıntı çıkdı şimdi aklıma gelmiyor incik boncuk sorunlar çıkardı sağolsunlar hepsini garantiden hallettiler ama araçdan soğudum ve satılığa çıkardım satar ayakda bixenonlar yandı komple ds3 kite 3 bin tl para verip yeniledim..
    iç plastik deseniz benim için hayal kırıklığı idi ben premium sınıf bir markanın daha zengin çeşitli malzemeler kullanmasını beklerdim en azından karbon ahşap yada alacantra türevi albenisi görsel güzelliği ve kaliteli malzemeleri insan kokpitte bekliyor sadece koltukda değil..
    premium markalarda eski kalite yok devamlı mercedes bmw audi binicileride zaten bunu söylüyor bmw de kalitede çok düşüşe geçdi ama aralarında gene malzeme parça kalitesi ve zenginliği olarak ilk sırayı mercedes alır şahdi fikrimdir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde 99 yılında a6 2.5 tdi vardı kupon araçdır az vardır o motorda bizde gümrükden çekmişdik kendimde 2010 model audi a5 coupe 1.8tfsi orjinal sline paket vardı.. mercedesde aldık ailecene kendi eski araçlarım içinde e200 avantgarde vardı gözlüklü kasa şu anda e90 3.20d var..
    bunları yazmamın nedeni sizin devamlı pek çok yazınızda audiyi yere göğe sığrıramamanız farklı konulardada buna denk geliyorum ya sanırım audiden başka bir araç görmediniz premium sınıfda yada audiye hiç binmediniz yada audiniz var biraz markacılık yapıyorsunuz yoksa hadi bmw neysede mercedesden iyi demeniz şaşırtıcı..

ben a5 aldım aldıkdan sonra termostatdan su kaçırdı turbosunda sıkıntı çıkdı şimdi aklıma gelmiyor incik boncuk sorunlar çıkardı sağolsunlar hepsini garantiden hallettiler ama araçdan soğudum ve satılığa çıkardım satar ayakda bixenonlar yandı komple ds3 kite 3 bin tl para verip yeniledim..
    iç plastik deseniz benim için hayal kırıklığı idi ben premium sınıf bir markanın daha zengin çeşitli malzemeler kullanmasını beklerdim en azından karbon ahşap yada alacantra türevi albenisi görsel güzelliği ve kaliteli malzemeleri insan kokpitte bekliyor sadece koltukda değil..
    premium markalarda eski kalite yok devamlı mercedes bmw audi binicileride zaten bunu söylüyor bmw de kalitede çok düşüşe geçdi ama aralarında gene malzeme parça kalitesi ve zenginliği olarak ilk sırayı mercedes alır şahdi fikrimdir..
    katılıyorum.
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @darkmoon;

performansta nasıl porsche'nin arkasındaysam, kalitede de audi'nin arkasındayım arkadaşım. audi''nin kalitesine, bmw'nin stiline, mercedes'in de bi bütün olarak yaptıklarına hastayım; yasak mı var anayasada? sen de hemen her yerde hyundai savunuyosun, kim ne dedi?

ikincisi ben arızadan, şundan bundan bahsetmedim. yok a5'in termostatı arızalandı, yok su sızdırdı falan... ben "malzeme ve işçilik" kalitesinden bahsediyorum. önce okuduğumuzu anlayalım değil mi?

testlerde audi'ye kalite konusunda bmw ve mercedes'ten daha fazla puan verilen bi sürü karşılaştırmalı test tablosu koyabilirim.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben a5 aldım...

iç plastik deseniz benim için hayal kırıklığı idi ben premium sınıf bir markanın daha zengin çeşitli malzemeler kullanmasını beklerdim en azından karbon ahşap yada alacantra türevi albenisi görsel güzelliği ve kaliteli malzemeleri insan kokpitte bekliyor sadece koltukda değil.
    a5 almışsın ama daha audi'nin neler sunduğundan haberin yok. audi.de'ye gir, "a5 konfigüre et" diye gir, bakalım karşına neler çıkıyo?

sonata'daki ahşap görünümlü plastik daha çok hoşuna gidiyosa birşey diyemem. aslında a5'in kalitesine laf eden birisinin bentley'leri görmüş olması gerekir ya, boş verelim en iyisi.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sohbet ediyoruz benim bir şey dikkatimi çekdi ve abarttığını düşündüğümü söyledim.. bende 3.20d de var sonatada var corvette c5 de var..
    bu sitede levent etiler civarında oturanlarda az çok tanır bizi bilir bizi..
    bentleymiş falan zenginin malı züğürdün ağzı hesabı hayatta alamıycağım araçları referans gösterip bir şeyler anlatmaya çalışmadım..

porsche dedin o bizim ortak noktamızdır.. audide ayrışıyoruz.. oda zevk renk meselesidir ben o noktada mercedese kayarım sen audiye.. bunu böyle anlatsan daha iyi olurdu..

bir şeyler anlatmak için yada anlata bilmek için tatlı tatlı laf sokıyımda hyundaiyide araya katıyım falan diye laf oyunları yapmana gerek yok.. hyundai yi savunduğumda yok bu forumda sonata hakkında bir iki konuda yorum dışında savunma dediğin şeyi hiç yapmadım resim paylaşdım klip paylaşdım bunlar savunmaya giriyorsa o zaman her markayı savunuyorum çünkü bu forumda her tür aracın resimlerini kliplerini paylaşıyorum temprasından mercedesine kadar..
    kısaca hiç bir markayı savunmam bmw yide yerden yere vururum vw de hiç bir marka bana tapusunu vermiyor.. sonatanın plastik ahşap görünümlü plastiğinide audinin kasvetli soğuk içinden gözüme güzel görünüyorsa beğenirim ordan bıyık altından laf sokmanada gerek yok açık açık söylemen daha güzel olur.. hep aynı forum muhabbetleri şurdan laf sokıyımda 3 puan alıyım olayı hiç karşılıklı seviyeli teknik güzel güzel sohbet edemiycez..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimseye laf koyup 3 puan alma derdinde değilim.

benim tuhafıma giden audi'nin kokpitine birisinin kalitesiz demesi. ilk defa duyuyorum birisinden bunu. neyse...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım benim gördüğüm şekilde araca bakmıyorusun. Biz araçta araıza arayan ses arayan adamlarız hasas kulağımız var diyorum sen olayı büyütüyorsun. Sen birtane audiye binmişsindir ben işim gereği hergün her saat araç başındayım. Bu kadar marka fanatikliğini anlamış değilim. Ben sana beş para etmez demiyorum mükemmel değil diyorum. Mercedes'ten gelen saha sorumluları ile beraber yemeğe gittiğimizde Audi ile gidiyoruz onlarda kalitesini onaylıyorlar kimse farkı birşey söylemiyor ama bir markayı bu kadar yüceltmenin anlamı yok bence. Bu şekilde ortam boşuna geriliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu üç markanın kalitesinden açıldı. ben kendimce kalite sıralaması yaptım. üstün gördüğüm markayı da söyledim. okuduğumu ya da gördüğümü yazdım. yani fikirlerimi söyledim. bu marka fanatikliği mi?

arkadaşın birisi mercedes a serisinin kalitesi hakkında olumsuz birkaç video paylaşmış. ne oldu? bu arkadaşa da mercedes düşmanı mı diyeceksiniz? herkes istediği markayı yüceltir, kimse de bi halt yiyemez.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

benim tuhafıma giden audi'nin kokpitine birisinin kalitesiz demesi. ilk defa duyuyorum birisinden bunu. neyse...
    üstat keşke ilk şunu yazsaydın bak ne güzel anlaşırdık

benim yazdıklarımı yanlış algılamışsın okurken ben kokpite kalitesiz demedim asla demem kaldıki öyle bir cümlede yok zaten kokpite kalitesiz yazıcak kadar kafayı yemedim

sadece hayal kırıklığına uğrattı dedim bu kalitesiz demek değil ve belirttim devamında daha zengin malzeme kullanabilirdi diye ki kullanabilirlerdi kapkara bir iç konsol var kasvetli adamı boğuyor.. plastikde olsa keşke ahşap görünüm yada carbon tarzı görünüm yada renkli süet alacantra falan kullansalardı..

hayal kırıklığı derken bundan bahsettim yoksa kokpit kalitesiz falan değil ama 120 bin tl verdinmi bir araca insan biraz beklentisi yüksek oluyor düz siyah plastik kokpit değilde biraz renkli çeşitli malzeme kullansalar kokpit daha ferah daha göze güzel görünebilirdi.. araba zaten basık içine oturdunmu gömülüyorsun birde kokpitte boğucu oldumu adamı daraltıyor en azından ben ferah arabalara alışmışım ..

beni illa bir araba fanatiğide yapıcaksan bak ben sana söyliyim jaguarcıyım fanatiklik derecesinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simsiyah kokpiti hangi modelde alırsanız alın, ne kadar kaliteli de olsa insanı sıkar, boğar, kalitesizmiş hissettirir. eğer şu kırmızı içine aldığım kısımlara konfigüre ile ceviz ahşap falan atılsa (atılabiliyor.) kalite algısı artacaktır ki bu da psikolojik bi olay. halbuki gene kaliteli bu kokpit, sadece simsiyah:

şimdi böyle celallenmemin sebebi de marka fanatikliği yapmadığım halde fanatikmişim gibi söylemeniz, bi de audi'nin herkesçe bilinen kalitesini savunmama karşı çıkmanız. yoksa ne güzel de anlaşıyoruz arkadaş.

not: audi, bmw ve mercedes'ten iki model al kendine deseler; biri g55 amg, diğeri 535d gran turismo xdrive olur. yani öyle çılgın audi'ci falan değilim. sadece kalite konusunda audi diyorum.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)