valla kardeşim denenmişi var REG ile denedi 4-5 boy arkasından yürüdü sökülmeden ve eksikleri tamamlanmadan...
adam arabasını sökmek istemiyo bu arabayla karısıyla çocuğuyla cumartesi pazar gezmelerine gidiyo...sana söyledi yanına bi kişi al aramızda 100 kilo fark olsun yine kabulum gel deneyelim diye sen kabul etmedin..kabul ediyosan hafta içi enjektörleri takılıcak ve timingi yapılacak Sr'nin bitsin hemen deneriz...bizde denemeden kaçma durumu olmaz Mami abide bu forumda denediğim herkeste beni iyi tanır geçme geçilme sıkıntım yoktur...
Ben zaten konuyu denemedi kaçtı demeye getırmedım uyuşmadıgımız ıcın denenmedı demek ıstedım ama tabı gene yanlış anlaşıldı106 kilo ile yürüyen bir araç oldugu için ***** tork olmadıgından bende öle bişey kabul etmemem normaldır sıkıntı yok yanı yanlıs anlasıldı heralde kımseye sormama gerek yok dedıgım gıbı o tarz dusuncelerım yok
ayrıca tanıyorum kendısını gormuslugum var UE ıle 2 kere denemişti yaşça buyuk ve aile arabası olarakta kullanıldıgını bılıyorum
![]()
Ue Ile denedigimde en son bagaj agzinakadar bas kabin amf ve esyalarim vardi Su anki hali % 60 daha hizli .
[QUOTE=ibratice;6282834]Ue Ile denedigimde en son bagaj agzinakadar bas kabin amf ve esyalarim vardi Su anki hali % 60 daha hizli .[/QUOT
Orasına bişey diyemem de bagajınız dolu oldugunu bılıyorum görmüştüm , hızlısınızdır peki gereksız konuda kalabalık yapmayım SS le denerken zaten görüşürüz![]()
34EV4212