kabul.....
kabul.....
Walla wrx e bende binerim ama param varsa Sti alırım ne yalan söliim Sti herseyiyle farklı bir arac.Bu benım düşüncem.foresterın turbosuda cok keyifli bir arac kabulümüzdür.
Nedir abicim bu bi türlü bitmeyen WRX ve GC8 antipatisi anlamadım gitti?
"Subaru STi'dır , WRX ya da GC8 subaru değildir" nasıl bir mantıktır çözemiyorum bir türlü?
GC8 de, WRX de, STi da Subarunun ağa babasıdır...
Burun kıvrılan GC8'lerin ve WRX'lerin nelere kadir olduğunu herkesin gayet iyi bildiğini düşünüyorum.. Dolduruyoruz dolduruyoruz hala gidiyor bu arabalar, dağılanını daha görmedim.. Bilinçli mod ve bilinçli kullanım ile de daha epey gider gözüküyorlar...
Ortada WRX STi'dan daha iyidir, GC8 STi'a göre şöyledir böyledir diye bir iddia yok ki..
STi'ın ne olduğunu gayet iyi biliyoruz, mekanik ve sağlamlık olarak diğer iki selefinden ne kadar üstün olduğunu da... Şahsım adına konuşuyorum, uzun süredir WRX kullanıyorum, arabam beni hiçbir zaman üzmedi.. Ama bir yerde bitti, ötesi riskli olur.. O yüzden bundan sonra STi almayı düşünüyorum... Bu WRX'in kötü olduğu, hatta Subaru bile sayılamayacağı anlamına gelmez...
O "kötü WRX"'ler stock halde bile sokaktaki muaddili arabaların %90'ını her yönüyle donunda sallarken, bence "STi harici Subaruların" hakkını bu kadar yemeyin derim..
Belki biraz sert bir yazı oldu, kusura bakmayın... Ama ne zamandır bu konu hakkında birşeyler yazacam, şimdi fırsat oldu..![]()
Ben şahsım adına yorumliyim,her markanın belli otomobilleri vardır başarılı.Subarudan alınacak arabada Sti dır bana göre cunku tamamen farklı bir otomobil wrx e göre.Doldurunca sti geciyor işte falan doğrudur ama ben standartına bakar yorumlarım.WRX kötü demiyorum ama varsa param STi alırım.Subaruyu cok seven biri olarak yazıyorum bunları yanlış anlaşılmasın marka düşmanlığı yapmıorm subaru aşığıyım hondamı satsam subaru almak isterim s2k yı alırkende cok arada kalmıştım.Subaru almışkende wrx değil sti alırım.Bu benım yorumum.Subaruyu o kadar seviyorumki yenı kasası cıktı hatcback ben beğeniyodum kimse beğenmiyor hala.Ama subaru Sti dır benım için.
sizin tek sorunuzuz benzinmi alıcaksınız 2, bir arac lpg li yada diesel sorun çözülecek.
subarunun tadını alan başka arabaya binmez binemezbenim anlamadığım sanki sadece subarular fazla yakıyor bu benzini.başka hiç bir araba fazla benzin yakmıyormu? fazla benzinini alan insan düşünsün subarunun
![]()
Ne kadar hızlı o kadar masraflı yakıt konusunda bu iş böle..Hem cok hızlı gitsin hem azıcık yaksın yok öle bi dünya.
yok ben stocka yada stcoka yakın durumlar için konuşmuştum
bence yaktığı kadar performanslı gitmio
tabi bnm ezelden beri subaru sevmememde bu konuda etkin olabilir
4 çeker tabı benzın olayında dırek etkili.. 4-5 yıl önce ne kadar subı populerdıyse sımdı o kadar deıl.. tabi deişken durumlar 2-3 sene sora tekrar tersıne dönebilir![]()
valla 2 senedir biniyorum , karma kullanimda bi depo ile net 290 ( 460km) mil gidiyorum sehir ici , bir keresinde butun depo kasmistim yaktirmadan ne kadar gidicem die 380 (611km) mil gordum bir depo ile ama bi kismi sehir ici bi kismi da otobandi . aracin az yada cok yakmasi bi nebze siziin ayaginizda bitiyor . v6 ve v8 iki tane daha aracim var onnarin yaninda pek goze batmio bu yaptigi aslinda![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
subaru zevk icin alınır, zevk icin binilen arabadada benzin hesabı yapılmaz, benzin hesabı yapıyorsan dizel alacaksın altına.
biz vrc66 ile bursadan kuşadasına gittik, 3 kişi 2 şer bavul kişi başı, otobanda hep 150+ gidildi, sollamalarda allah ne verdiyse bastıkkuşadasına geldiğimizde çeyrek depo benzin vardı (430km fln bursa kuşadası) daha sonra hasan bodrumdan dönerken az yaktırıcam dedi bodrumdan balıkesir e girdiğinde çeyreğin biraz üstündeymiş ibre sonra noldu dedim film koptu dedi
ehehe
Benzin tüketimi/perfomans kriteri göz önüne alındığında Honda bu konuda Subarulardan çok daha iyi durumda...
Honda içinde subaru içinde aynı şey gecerli.sağ ayağına hükmedebiliyorsan makul yakar bu kadar acıkvarsın yaksın ama subaru olsun s2000 olsun altımda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)