evet gayet iyi hatırlıyorum. güzel gündü, bizim oluyor böyle sınıflar arası denemelerimizayrıca forumumuzu takip ettiğinede sevindim, bakarsın taypardan sonra impreza gelir kim bilir belli olmaz
![]()
evet gayet iyi hatırlıyorum. güzel gündü, bizim oluyor böyle sınıflar arası denemelerimizayrıca forumumuzu takip ettiğinede sevindim, bakarsın taypardan sonra impreza gelir kim bilir belli olmaz
![]()
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Sınıf farkı var aralarında, o kadar tüketim farkı da olsun bırakın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yazmiim diyorum cunku markacı değil modelciyim ben ama zorla yazdırıyosunuz.Ben hondamı satıp subaru yada evo alırım hondada s2000 severim kullanırım subaru alsamda Sti alırım wrx subaru değil bence.Bu benim görüşüm sizde buna atlamayın.Ben subarucuyum dün finish verilen istanbul rallisindede o çirkin denilen sarı yenı kasa subaruyu tek destekleyen bendim heralde.Ama subarucuların bu kadar markacı ve hırslı olduklarını anlamış değilim en iyi olduklarını kimsenın onları gecemiyeceğini en iyi markanın subaru olduğunu savunan cok subarucuyla karşılaştım.Bana cok komik geliyor nedir bu hırs noluyor yani hepimiz araba manyağayız şurda sidik yarıştırmanın manası ne.Subaru sti cok özel bir makina ama s2000 de cok cok özel bi makina yanı illa hondayı satınca subaru almak gerekmiyor.Hea ben alabilirim cok seviyorum subaru ama böle bi şart yok megoloman subarucular sizi![]()
Walla ben yakıt konusunda bişi sölicem.
Çoğu subarucu arkadaş fln bizim arabalardan daha fazla km gider fakat. Bu araçların zaten yaktığı pek bişi deil bence. Çünkü performansı iyi ve tutup da bir hyundai accident'la karşılaştırınca. Tabi ki fazla yakıyor ama... Tabi onunla karşılaştırabiliyorsanız.
Walla ben TBE'lu, filtreli, yani hafif modlu bir Evo'yla basmadan 500km gidiyorum. Biraz kasıyor ama oluyo yani. Bunu Sti'yla karşılaştırırsak, Sti daha az yakıyor yani en azından Subarucu arkadaşlarımız daha fazla km gidiyorlar...
Sonuç olarak bi arkadaşımızında yukarıda söylediği gibi benzin pahalı, araçlar normal yakıyor...![]()
![]()
![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
marka fanatikligi her markanın kullanıcı profilinde var hakkaten.
benim icin cok farketmez evo9 da alabilirim, k20 bir EG de yapabilirim, yeni 4*4 honda cıkarsa onu da alabilirim, param yettigi zaman 911 turbo veya RS alırım vs vs..
o iyi bu kotu diye bir sey yok, bir ara 2jz s2k ya cok takmıstım ama ismail(msupra)benden once davrandigi icin o isi iptal ettim.
sti wrx kıyaslamasına ctr yi karıstırınca konu buralara geliyor heralde.
zaten bu konuda khan ın anlatmaya çalışdığı xrx ile sti arasındaki farklar idi, konu önce benzin sonra honda kıyaslamasına kadar geldi.
neyse wrx & sti fln yalan zaten, kral gecesekizciz![]()
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
onu yapıyoruz abi seneye benim biradere r34 s14 swaphos simdi rb26 swaplarıda yapılıyor bizim buralar da yakinda gunyuzune cıkar.
ilk araba olarak simdiden oyle siparis veriyor. babamda al cocuga diyor, tekne kazıntısı olunca iste bazı seyler farklı oluyor. ben 74 1303 de debelendim yıllarca, herifci oglunu cooper-s,golf gti la falan kandırmaya calısıyorlar.
bende bizim fırın arabalarından birine dodge uzerine scanıa yürürü üstünede as 950 motoru twın gt55 düşünuorum en son da pompa olarak bi hıdrofor vs çhp tunıng![]()
valla içimde yıllardır gc8 hastalığı kopuordu artık gc8 e yol vermem gerekecek içimden
www.egeturbo.com
Turbo asker
www.egeturbo.com
Turbo asker
sti da evo da cok ozel araclar.. evo9 sahıbıyım ve cok da sevıyorum evoları ama kesın bi subaruda alıcam , her arabanın olayı farklı bana gore.. sti da evo da garajımda olsun ısterım şahsen.. gercı daha neler ıstıom garajda aheuhauehae
Grs91
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)