peugeot 1.4 Hdi 68 BG den ne zaman vaz geçecek acaba ?
reno clio 2 de 1.5 dci 65 Bg ile başladı geliştirdi de geliştirdi.
peugeot 206 da 1.4 hdi 68 bg ile başladı hala aynı motor.
Printable View
peugeot 1.4 Hdi 68 BG den ne zaman vaz geçecek acaba ?
reno clio 2 de 1.5 dci 65 Bg ile başladı geliştirdi de geliştirdi.
peugeot 206 da 1.4 hdi 68 bg ile başladı hala aynı motor.
Önden arkadan bakarsak sadece clio daha hoş, dahada ucuz zaten. Ama araçları bütünüyle ele alırsak 208 açık ara önde bence..
kullanan birisi olarak bende clio 4 diyorum. 1.5 dizel 90 hp bence gayet başarılı. donanım olarakta çok güzel dokunmatik ekran, eco düğmesi, stop&start özelliği
208i gidip inceledim,incelediğim model tek kapı modeliydi. Araç içi plastik kalitesini çok düşük buldum. Direksiyonda yükseklik ayarı yoktu,ve bu sebeple direksiyon simidi göstergeleri görmenizi engelliyor.Vites geçişleri acayip sert. Dış taraf fena değil ama Kesinlikle clio 4 tercih ederdim.
Hangisi daha iyidir bilmiyorum ama yolda clio 4 gordugum zaman gozumu alamiyorum arabadan
kesinlikle clio ;)
psa grubu bana göre yeni modellerde bir saçmalama sürecine girdi eski motorlar yeni kasa değişen tek şey görüntü renault yükselişde fransız cephesinde bana göre..
Bugün clionun canlısını gördümde gerçekten çok güzel olmuş .
208 otm. dizelden uzak durun arkadaşlar! Nasıl bir şanzımandır o?Birinle kapışsan kesin arkadan vurur acayip bişey kanser eder insanı! Clio4 kullanıorum her türlü tercihimdir;)
gerçekten clio 4 en fulünde bile arka camlar elektrikli değilmidir çok düşünsem bile bunu duyduğumda alasım kaçabilir :)
bende bir renault hayranı olarak clio 4 diyeceğim. ancak tarafsız bi yorum yapmak gerekirse, dış görünüm olarak bence clio 4 açık ara önde. daha şık, daha kaslı ve erkeksi bi havası var. 208 de modern olmasına rağmen daha kibar görünüyor. bence bu açıdan bayanların ilgisini çekebilir. ayrıca bir arkadaşın yorumuna göre direksiyon yükseklik ayarı yokmuş. bu arka camların manuel olmasından daha vasat bir durum. ama bu problem bence çözülebilir. bu zamanda direksiyon yükseklik ayarı olmayan araba olmaz. illa ki üst donanımlarda sunulur diye düşünüyorum. clio 4 içinse arka elektrikli camlar üst donanımda sunulur diye tahmin ediyorum. ikisede daha çok yeni ve donanım eksiklerini giderirler diye düşünüyorum.
208i incelemedim ama 0.9 3 silindirli motoru test ettim. sınıfında rakipsiz bi motor sesi var :D az daha gitse kendinizi porsche kullanıyor gibi hissedebilirsiniz :D bir de edc otomatik seçeneği olsa o motorda çok keyifli olur diye düşünüyorum :) ha öyle aman aman yürüyen bi araba değil tabii 0.9 motor ama yetersiz de gelmedi bana. şehir içi kullanımlarda gayet yeterli ve atak. ayrıca kısmen ekonomikte sayılabilir. ayrıca clionun kişiselleştirilmesi bence çok büyük artı.
ben clio derdim.
ikisinede para vermem
tercihim allure donanımlı 3 kapı 208 olurdu
oylamaya sunulaydı iyiydi
clio 4 her yönüyle daha üstün bir araç