huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı
O yüzdendir ki fransada bütün polis vs araçları peugeot oluyor... Şimdi sende reno var diye peugeottan kat kat fazla oluyorsa kalitesi, rica ediyorum senden aracını sat peugeot al bizim araçların kalitesi artsın :)
Kalite olarak karşılaştırırsan ,çok fark olmasada her türlü peugeot öndedir renodan. Zaten eş klasmandaki sıfır araçlarının liste fiyatlarına bak anlarsın demek istediğimi. Reno daha çok tutuluyor Türkiyede o ayrı.. Ama elektronik olarak çok fark var aralarında.. Misal brodvayların bazı parçaları megane2lere uyabiliyor debriyaj,gaz gibi aksamlarda.. Ama malesef peugeotta yok bu.. 95 modeli ile 2005 modeli arasında fark var yani eş değiller. Ezberden konuşmuyorum reno yetkili servisi ustasından duydum bu örneği. Elektronik az olunca aksaklıklarda az oluyor, renonun tutulma sebebi bu diyordu.. Kendiside uzun yıllar kullandığı 306sını yeni sattı , şimdi 407ye biniyor renoultta indirim hakkı olduğu halde..
Duyduğumu yazdım beni çok ilgilendirmez renonun pejoya göre kalitesi. Kaliteli olan renoda olsa bindiğim araba aynı 307 olcak pejoda olsa. Ama kat kat fazla demek, tek cümle ile anlatabilinecek bir fark değil, açıklamada isteriz.
Kalite bir fikir olamaz ayrıca.