http://img24.imageshack.us/img24/188...9180754117.jpg
Uploaded with ImageShack.us
araba aldınmı bilemem ama bu resim yardımcı olur ınsallah,ufak oynamalarla rs e benzetıp bınebılırsın ;)
Printable View
http://img24.imageshack.us/img24/188...9180754117.jpg
Uploaded with ImageShack.us
araba aldınmı bilemem ama bu resim yardımcı olur ınsallah,ufak oynamalarla rs e benzetıp bınebılırsın ;)
Kim size illa 1.4 68 hp alın diyorki ?
208 de 1.6 92 hp dizelde var
1.6 156 hp lik benzinlide var
208 özellikle iç mekana bakıldığında çok ciddi derecede daha kaliteli duruyor
Clio piano black ı abartmaktan başka bişey yapmamış
Sanki çok kullanışlı bişeymiş gibi..
Bence genel olarak 208 daha güzel.
Yeni Clio'ya 2012 Altın Direksiyon Ödülü.
Almanya'da düzenlenen En iyi Şehir otomobilleri yarışmasında Peugeot 208, Adam Opel, Fiat Panda,Seat ve Skoda Citigo ile kıyasıya bir rekabete giren Yeni Clio 2012 Altın Direksiyon Ödülünü kazandı. tartışmaya gerek yok :)
Ben 208'in içini daha çok beğendim canlı görerekte. Direksiyon gayet ufalmış 208 da kadranlar iki araçtada şık. Ama çok fazla piano black ileride araç eskiyince başa iş açar.
208 iç mekan olarak bence de çok daha başarılı, dıştan clio çok güzel ama içini sevemedim
Mesaj gecmisini okumadim ama kesinlikle clio4. suan sinifinda onun ustune araba yok ayrica gerek iscilik gerek donanim seviyesi olarak kaliteyi ciddi anlamda artirmislar
Yeni teknoloji 90hp motorunda tebrik etmek gerek, ortalama 4,5lt yakit degeri var
Amma abarttınız şu clioyu
208 i tercih ederim ikisini de ciddi olarak incelemiş ve test etmiş birisi olarak.
Clio'nun içine kaliteli diyen arkadaşlar, 2 sene sonra görürüm o renkli yerleri :D
clio 4 bu övgüyü hak ediyor...
bence Clio4 tasarım olarak çok çok daha üstün ufak dokunuşlarla daha asi olabilir şahsen clio4 derdim
clio 4 bariz üstün 208 den bence..
herkes cliocuymusda haberimiz yokmus:D:D
isi bilenler 208 in daha basarili bir;otomobil; oldugunu soyluyor..
reno düşmanları toplanıyor :D renonun kalitesi peugeot kat kat fazla bence benim fikrim bu.
Bende clio'yu tercih ederdim:D 208'i hiç incelemedim ama en azından dış tasarım olarak bence clio daha güzel:)
bende clio diyordum
fuara gittim inceledim fikrim 180 derece değişti
bana hitap etmeyen araçlar ama 208 daha kaliteli bir araç bence
hangisini alırsın dersen ikinci eli , servisi , maddiyat v.s uzar gider :)